IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    И в коя много ваксинирана държава имат извънредна смъртност колкото нашата? (Че нали много смъртоносни ваксините )

Хайде де, трябва да ви е лесно,
    Брей, от WEF ревнаха че ще пускат "Desease X" и многократно набодените почнаха да тръпнат в очакване на новия буламач на Пфайзер. Амчи бодете се де, кой ви спира, но си извадете от собственият джоб по стотачка всеки месец за участието в "руската" рулетка дали ще е първо миокардит или нещо друго.

Относно ноемврийският EU excess mortality много интересно защо у нас е на отрицателна територия от около -5%, докато здраво набодените австрийци са с умопомрачителните +20% в повече смъртни случай - вземете питайте "благодетелите" си дали този път 10 дупки ще са достатъчни или не. Така де всеки един зависим овреме да се понася към банката за да получи кредитна линия с която да си плаща чинно за дозите пфайзерска отрова:
    Last edited by vgc; 25.01.2024, 16:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
      Писал съм го и преди, но ще повторя, че нито един от познатите ми лекари които се разболяха още преди ваксините не поиска да влезе за лечение в болница. НИТО ЕДИН !
      Нито пък вирусолозите в Центъра за заразни и паразитни болести носеха маски, колкото и да работеха с "ковида".
      Ако имаш познати от там, питай ги за това.

Коментар

Това беше 3 в 1 - увеличаване на свръхсмъртността , изкарване на колкото се може повече починали С ковид и клинични изпитания на различни лечения и лекарства . Всичко това накратко планирани убийства....
        Писал съм го и преди, но ще повторя, че нито един от познатите ми лекари които се разболяха още преди ваксините не поиска да влезе за лечение в болница. НИТО ЕДИН !
        Особено фрапиращо беше убийството с надуване на белия дроб с кислород.

Всички независими лекари казаха в самото начало, че е убийство, но убийствата продължиха до края, а даже и завличаха хора от улицата, за да ги убият в интензивното и да си вземат "ковидните" пари.

Убийци в бели престилки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cъни Разгледай мнение

За сметка на това, имаше заключени хора по стаи в болниците и ги лекуваха с 5 вида антибиотици в рамките на седмица-две ...срещу респираторния вирус
          Това беше 3 в 1 - увеличаване на свръхсмъртността , изкарване на колкото се може повече починали С ковид и клинични изпитания на различни лечения и лекарства . Всичко това накратко планирани убийства....

Коментар

И в коя много ваксинирана държава имат извънредна смъртност колкото нашата? (Че нали много смъртоносни ваксините )

или пък май нещо не са толко смъртоносни ваксините
            В Германи. За момента не съм намерил друга. Но това не значи, че няма да има други в бъдеще. Вземаме си пукакни и чакаме.

Коментар

• Слагайте ги в игнора тези беззъби тролшевики, да им секнат стотинките, От толкова сервилност вече ще започнат да им сменят памперсите.

Коментар

• Очаквам модераторите да кажат какво определят като спам, за да знам как да отговарям на продали душата си старчета, дебнещи като питбули по зададените им теми

Коментар

• Баба съни е дошла на помощ на антиваксърчетата

Коментар

• Сега тече кампания, пусната е и петиция по разни социални медии, която да се представи пред управляващите и не спира желанието за ваксиниране на най-малките с проковидната ваксина, както и с нови за какво ли не
                    Ето част от текста(най-назад сложен)
                    ––––––––––––––
                    Подобряване на текущата информационна кампания относно ваксинацията срещу Influenza (грип) и COVID-19 при деца под 5-годишна възраст, чрез целево обучение, насочено към личните лекари, педиатрите и фармацевтите;
                    ––––––––––––––
                    https://www.peticiq.com/422667?fbcli...VdNsk7d59B_efA

Приятели в Америка споделиха, че ваксинацията на малките се случва така - спира един автобус беломантаджии пред училището или детската градина и едно по едно. Родителят и волята му нямат никакво значение

Коментар

Аз помня как Домуса се беше разболял в началото когато щамовете бяха по-страшнички и помня с какво се лекуваше.... Също помня как той беше УРЕДИЛ / все пак е фарма/ някакво минимално количество от лекарството да се внесе у нас за други, че беше мъка да се намери.....и го забраниха :-))))
                      За сметка на това, имаше заключени хора по стаи в болниците и ги лекуваха с 5 вида антибиотици в рамките на седмица-две ...срещу респираторния вирус

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

На клетъчно ниво хидроксихлорохинът е много ефективен унищожител на размножаването (репликация) на т.н. "вирус на ковид' в началните моменти на заразяване на клетката.
                        Информация от първа ръка от мен.

Самото лекарство е отдавна познато, общоприето срещу малария, евтино, без особени странични ефекти.

Забраниха го от СЗО веднага, щом се разбра, че е ефективно срещу "ковид"-вируса.
                        Аз помня как Домуса се беше разболял в началото когато щамовете бяха по-страшнички и помня с какво се лекуваше.... Също помня как той беше УРЕДИЛ / все пак е фарма/ някакво минимално количество от лекарството да се внесе у нас за други, че беше мъка да се намери.....и го забраниха :-))))

Коментар

Тук си прав. !
                          Би било потресаваща издънка и малоумщина да ги направят прекалено смъртоносни. Хората замислили и реализирали схемата не са толкова малоумни, че да се издават като нископлатеният маркетингов отдел :-)
                          Смъртността и стерилизацията трябва да са на достатъчно ниски нива , така че вместо течността / спри да наричаш този буламач ваксина защото не е/ да се обвиняват за проблемите климатиците в Гърция или климатичните промени би паснало идеално :-)
                          Колко точно да е краткосрочната / за средно и дългосрочната смъртност не се знае засега от публиката каква ще бъде/ се контролира с лекота въз основа на различните батчове по състав. Дълбоко се съмнявам че у нас някой е изследвал състава на всеки един батч или дори че се съхранява проба от тях за бъдещо изследване. По спомен в Япония бяха ги проверили ... веднъж и имаше изненадващи находки...уж били случайни замърсявания :-) Баси майтапа - все едно да кажат че производител на инжектируемо лекарство НЕ ТЕСТВА какво шипва ?!?! , че да допусне случайни замърсители без да знае. Такова нещо НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ. , а ако се случи що за производител е тва .... все едно е от Конго :-)
                          Мисля, че някъде бях срещал и че състава на сместа от кратките и фиктивни клинични изпитания се различава от тази която се боцка масово... , но не помня къде....
                          Въобще шоу за матрял... Свръхсмъртността благодарение на тази течност дори да е 1-2-3% е достатъчно за целите. Едва ли били и ко правят планове за депопулация за 5 години демек мор.... Ако има такива то ще са за десетилетия, дори за столетия....

Относно рисковете от тези течности и по принцип от ваксините има още 1 изцяло безспорен факт . Нито една страна от противопоставянето САЩ/Запада - Китай- Русия НЕ ПОЗВОЛИ да се ползва чужда ваксина б контролираният от тя свят. Защо ? Ето руският клонинг на АЗ спутник нали беше първият , а Ковид беше чума що Западният свят не поиска да се ''спаси'' с нея ? Руснаците я даваха тънко.... Що Китай не ползва Шмайзер и ко след като на ''официалните'' тестове Китайските ваксини бяха с доста по-лоши резултати.....

Където и да се чукне тази тема излиза ....течност и смърди....:-)

Коментар

Ама това от обучението ли го усвоихте ? След като се компрометира дадена теза да ползвате същата ама с друго описание / свръхсмъртността и намалената продължителност на живота са свързани неща/ Причината е една и съща и не Мангъров затвори болниците и прави лекарствени експерименти с настиналите хора / и това ли научихте на обучението да фърляте вината към случайни хора които са изобличили лъжите ви ?/
                            За русия сте ясни като бел ден и отново сте сбъркали човека /мноо сте некадърни логически/ щото съм изкарал доста време в Украйна , а не в русия....
                            Закривай профила и пускай нов....:центовете нема да вършат -)

И да подчертая, че спирам да отговарям с цел запазване на егото / не ми дреме за него/ си и като резултат разводняване на темата и пращане на 20-страница на смъртоносните последици от течността.....Поуките са извлечени и ще знаем какво да правим при следващ опит за по-лоши неща от робство и колонизация...Въпрос на живот и смърт е....:буквално -)
                            това фиаско на СЗО сатрапите ще им коства световното господство. Един незначителен като численост народ като НАЙ-УМНИЯ ака БЪЛГАРСКИЯ на земята не е проблем. Ама се светнаха ПОВЕЧЕТО ОВЦЕ. Имаме и един световно известен БЪЛГАРИН - ДЖОКОВ(ич) со сръбски паспорт дето им се изсмя в лицето и не можаха почти нищо да му направят. Недоброжелателите му МРЪТ КАТ МУХИ а той продължава да мачка и на преклонна възраст
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• И в коя много ваксинирана държава имат извънредна смъртност колкото нашата? (Че нали много смъртоносни ваксините )

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

ДО август 2020 се лекуваше с хидроксихлорохин и ивермектин после сзо ги забрани .През есента на 2020 подлъгаха маса народ да се надупчи с "потивогрипни ваксини "( за всеки случай ) заредени с незнайно какво -над 150хил. Резултата са видя .
                                На клетъчно ниво хидроксихлорохинът е много ефективен унищожител на размножаването (репликация) на т.н. "вирус на ковид' в началните моменти на заразяване на клетката.
                                Информация от първа ръка от мен.

Самото лекарство е отдавна познато, общоприето срещу малария, евтино, без особени странични ефекти.

Забраниха го от СЗО веднага, щом се разбра, че е ефективно срещу "ковид"-вируса.

Коментар

Working...
                                X