IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Матейков, а и другите апокалептици.

А страха за собствения ви животец ви е изяла и душите.
    Недейте да вменявате вина на хората които не са съгласни с моментното здравно, политическо и почти военно положение, което тотално ограничава свободите и правата на маса народ.
    Не прехвърляй отговорност за болните и починали хора на инакомислещите от вас.
    По долу съм писал, всеки да се спасява спрямо неговите си разбирания, просто трябва да е подготвен.
    Бота, Грую и др изразяват тяхната си гледна точка и са поели техния си риск.
    Бъдете здрави, всички.
    п.п. Злобата е не по малко опасна от коронката.
    Last edited by X_Y; 24.03.2021, 10:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Разсъждавай във вероятностен аспект - ако човек се пази и спазва мерките, вероятноста да се зарази е много по-малка от тази на разните олигофрени, които горят маските по площадите и крещят из форумите, че това било обикновено грипче. Нещо повече - обиждат и се подиграват на свестните хора, които се опитват да кажат истината.

Специално Бота156 съм го проклинал хиляди пъти, когато ме е обиждал и ми се е подигравал, и честно да си кажа, молех се да му се случи това, което вече се случи. Не го оправдавай, защото няма оправдание за хилядите простотии, които изписа във форума. Няма оправдание и за хилядите подигравки, които отправи по мой адрес и по адрес на другите свестни хора.
      Проклинал,молел се да му се случи на някой си лошо ?! Ти от някаква секта ли си бре ? Във форум някакъв си нещо си било станало ! Мъж си вземи се в ръце ! Аз като казвам,че днешната младеж и тряя казарма поне 2години .

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Пита се в задачата ако някой от твоето семейство е малоумен ще ли си толко отворен да даваш присъди ?! Как ще се опазиш ако пътуваш сутрин в метрото я ми обясни ,например ?!
        Разсъждавай във вероятностен аспект - ако човек се пази и спазва мерките, вероятноста да се зарази е много по-малка от тази на разните олигофрени, които горят маските по площадите и крещят из форумите, че това било обикновено грипче. Нещо повече - обиждат и се подиграват на свестните хора, които се опитват да кажат истината.

Специално Бота156 съм го проклинал хиляди пъти, когато ме е обиждал и ми се е подигравал, и честно да си кажа, молех се да му се случи това, което вече се случи. Не го оправдавай, защото няма оправдание за хилядите простотии, които изписа във форума. Няма оправдание и за хилядите подигравки, които отправи по мой адрес и по адрес на другите свестни хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Това, което се случва с бота156, е не от корона вируса. Той си го просеше с неадекватните си разсъждения и действия, а си знаеше насрания гъз с многото хронични заболявания. Не се пазеше, а крещеше с пълен глас "Ела вълчо, изяж ме". И закономерния резултат дойде - пипна го корона вируса. Наред са другите себеподобни на него.

Пита се в задачата ако някой от твоето семейство е малоумен ще ли си толко отворен да даваш присъди ?! Как ще се опазиш ако пътуваш сутрин в метрото я ми обясни ,например ?!
          Last edited by X_Y; 24.03.2021, 10:05.

Коментар

• Това, което се случва с бота156, е не от корона вируса. Той си го просеше с неадекватните си разсъждения и действия, а си знаеше насрания гъз с многото хронични заболявания. Не се пазеше, а крещеше с пълен глас "Ела вълчо, изяж ме". И закономерния резултат дойде - пипна го корона вируса. Наред са другите себеподобни на него.

Last edited by X_Y; 24.03.2021, 10:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Ако е с ковид е проблем. Дано не е
              Той писа че е с Ковид и че му е паднала температурата вчера или онзи ден не помня вече....
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 23.03.2021, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Казах му да не бърза да се радва преди да е минал 10-я ден. Дано да се оправи.
                Ако е с ковид е проблем. Дано не е
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Бота е в болница, беше в добро настроение и се шегуваше. Надявам се, че довечера пак ще драсне някой ред
                  Казах му да не бърза да се радва преди да е минал 10-я ден. Дано да се оправи.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Хора, къде е бота?
                    Toва, преди да си наместя очилата го прочетох като "Хора, къде е бога?" Май подсъзнателно съм избързал с един месец

Коментар

• китайците го овладяха преди ваксините с много сериозно носене на маски и дисциплина

но 'ти ще ми кажеш' европейците и американците не сме замесени от това тесто...ако че живеем не толкова нагъсто и уж по-добре..
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Започна от съботата / по-предната/ с гърло при трима в семейството едновременно / аз, тя и дете/ без температура, после се появи кашлица за кратко, имаше леко разстройство / временно/. Имахме всички болки в ставите/ мускулите и втрисане чат пат като да ти е студено...Сатурацията на двама ни беше гранична / около 95/... Аз и детето се пооправихме малко / аз кашлям само/, , но тя от срядата вдигна температура 37-37.5 и в четвъртък направи бърз тест отрицателен. Стягат я гърдите с болка и няма сили за нищо , няма въздух разправя.
                        В събота направи ПСР щото нещата вървяха на влошаване , междувременно джж пито и каза че със сигурност по симптоми било корона ,Тестовете отрицателни можело да бъдат грешни. Тя пи Азакс /самоназначен/ и витамини, цинк и т.н. и гърлото и се оправи, но температурата седи около 37.5 вече седмица и днес направи снимка и кръвни изследвания ...пак самоназначени. Кръвните са ок и няма данни за пневмония / има там един показател за нея - знам щото съм боледувал от нея преди няколко години/ . На обяд намерихме от 5-ти опит един пулмолог в Белодробната болница на Гешов който преглежда некоронувани / добре е болниците да са ти близо това във връзка с имотите :-)/. Видя снимката и каза без съмнение бронхит и няма нищо общо с измененията при Короната....
                        От лаборантките по тестовете / много точни жени/ дочула че било ПЪЛНО в момента с болни от други вируси. И при нас се оказа така... Сега се затваряме за 2 седмици докато се изчисти този бронхит, че ако лепнем и корона по същото време няма да е добре....
                        Благодаря за отговора!

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                          В момента върлува грип (а както казват специалистите, той е една идея по-опасен от ковидището), така че се пазете. Тестовете са пунта мара. Какво засичат, само те си знаят.
                          Да споделя моя опит. Преди години прекарах свински грип. На прахчета и чайчета. Бях като пребит. Никога не се бях чувствал така. (По принцип пия лекарства в краен случай. Прахчетата на мен ми помагат винаги като усетя през зимата накъде духа вятъра.) Прекарах и ковида пак на прахчета и чайчета и общо взето като лек сезонен грип, плюс досадните липса на обоняние и другите там.
                          Сега споделям за ваксините от мои познати и близки. Зет ми си сложи Пфайзер преди два дни - досега адско главоболие и висока температура. Не ми е изглеждал никога кекав, работяга е, енергичен, ама на - ваксината не му понася. Дано отшумят тия симптоми бързо. Друг познат жена му с Астра от вчера - висока температура и втрисане, цяла нощ жената е на "тръни". Имам и друга информация за поставили си ваксини през общи познати, ама като не ги познавам лично хората, би се получило все едно ЕЖК.
                          В моето семейство сме си били ваксини за други неща, такова нещо не е имало. Малките с една лепенка за охлаждане и всичко е било ОК. Та хич тия ковид-ваксини не са като другите. (Лични наблюдения - не ангажирам никой с тях.)
                          Цяла година хората не обменяха бацилите си един-друг и сега ще страдаме и от най леката настинка.
                          Няма грип в момента https://grippe.gateway.bg/table.php?offset=1 общо 3000 човека в цяла България са с остри респираторни заболявания. От короната толкова става само на ден. Ако някой има нещо като грип то е на 90% ковид

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

В момента и заради калпавите и неясни ваксини единствения вариант е пазене ,ако толкова се налага да летиш или да пътуваш правиш тестове докато не мине време и се види коя ваксина каква е и за какво става и какво не става от нея .Друг изход не виждам аз
                            Пазене,при въздушнокапково предаване означава ли живот в страх ? Или спазваш мерки{създаваш си навици} и живееш нормално ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Човече,четене с разбиране трябва ! Не не мисля като теб "до вчера" .Да вирус има, да ще изтрепе бая народ . Какво да правим, да се готвим за умиране или да се научим да живеем с това и ако да как ?! Разбираш или ме ? Ти минаваш през неволи с родители, мислиш ли че си единствен ?! Не мислиш ли ,че някой твоя път го е извървял отдавна ?! Аз лично знам къде се намираш ти и от тази гледна точка ти казвам,че не си обективен ! А цирка тепърва започва и под цирк нямам в предвид ,че няма вирус и че не мрът хора,да се поясня отново !
                              В момента и заради калпавите и неясни ваксини единствения вариант е пазене ,ако толкова се налага да летиш или да пътуваш правиш тестове докато не мине време и се види коя ваксина каква е и за какво става и какво не става от нея .Друг изход не виждам аз

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Виж сега какво ще ти кажа ,бях достатъчно искрен да споделя тук какво се случи в последните 2 седмици с баща ми,което все пак е лична информация и дори не е за анонимен форум .
                                Направих го за да могат повече хора да знаят че вируса наистина е коварен и убива бързо ,без да има каквито и да било индикации ,за да реагираш навреме ,не подбира и няма критерии за това кои хора поразаява фатално .
                                Подчертавам че аз много пъти съм писал че мерките не са необходими или че вируса не е опасен ,толкова колкото го представят .Трябва наистина да си тъп за да мислиш че след ато на теб нищо ти няма ,и си незасегнат си някакво недостижимо изключение .В този ред на мисли ,за себе си също мога да кажа че постъпих като глупав човек и без да мисля за каквито и да било последствия ,подцених това което се случва около нас .
                                Ако ти мислиш като мен до вчера ,ок твой избор ,аз ти желая това което се случи на мен да не се случва на теб и близките ти за да не го осъзнаеш по болезнения и дори смъртоносен начин
                                Човече,четене с разбиране трябва ! Не не мисля като теб "до вчера" .Да вирус има, да ще изтрепе бая народ . Какво да правим, да се готвим за умиране или да се научим да живеем с това и ако да как ?! Разбираш или ме ? Ти минаваш през неволи с родители, мислиш ли че си единствен ?! Не мислиш ли ,че някой твоя път го е извървял отдавна ?! Аз лично знам къде се намираш ти и от тази гледна точка ти казвам,че не си обективен ! А цирка тепърва започва и под цирк нямам в предвид ,че няма вирус и че не мрът хора,да се поясня отново !

Коментар

Working...
                                X