Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Всъщност допускам, че истината е някъде там и колкото и слаб вирус да е Ковид то той неизбежно намалява продължителността на живота. Това е нормално... и настинката го прави в някаква степен, защото човек дори да е с рак и с лечение което е размазало имунната му система може да живее примерно 6 месеца още, но идва Ковид и за 2-3 седмици го приключва. С колко намалява точно , дали 6 месеца , 2 години или Барбаронските 16 години е трудно да се каже поради мръсните входни данни.
От там идва и проблема който си открил според мен / по- вероятно от ваксината мисля/ и този, който аз и Бота намерихме, а именно че у нас се живее едва ли не по-дълго с Ковид отколкото без него. Това няма как да е вярно. Обаче поради фалшивите входни данни се получава менте резултат/извод. Фалшивите данни идват от там , че не просто катастрофиралите ги пишеха починали С Ковид, а и голяма част от починалите от старост ги пишеха, че са с Ковид. Да напомня, че Матеев разказа за подобна случка, аз имам също двама далечни познати/роднини починали от старост без да са боледували от Ковид писани, че са починали от него.
Надписват се данни по всички линии по различни причини - първо за повече ЕУ средства още при ББ, после за задължително ваксиниране и да се изкара страшна болестта и другите конспиративни теории за контрол, свобода и т.н....
Ако приемем че вируса или поне първите му варианти са намалили с 16 години живота за истина то взимайки предвид данните у нас , че няма такова намаление можем да си направим калкулация колко фалшиви причини за смърт са записани с Ковид, за да се стигне и у нас до 16 години по-малко.:-)
Коментар