Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Мисля че не само не можеш да смяташ, но си и нямаш дори елементарна представа от статистика. Понякога се възхищавам как хора без елементарна грамотност тръгвате да спорите в интернет без да се притеснявате че всички ще ви мислят за крайно тъпи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ха ,викаш не тестването води до увеличаването само заразените ,то няма пребуледували ,то няма фалшиво положителни,то няма преносители ,всички са болни и смъртността е 10% ?! Казармата тряя да се върне ! Математиката ти е слаба ! Относно президентите,глупости пишеш ,само наш премиер контактните лица са му в хиляди , и пак казвам,чумата един не умори .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Сериозно ли питаш защо от шепата хора с най-големи възможности и достъп до възможно най-доброто здравеопазване, няма умрели? Е, един умрял ама той изключение. Ако бях Борката Джонсън и имах гарантирано легло в болницата и най-добрите лекари можеше и да съм по-смел. Ама странно що той нещо го хвана бъзето баш след като оцеля, а иначе се целуваше и прегръщаше с болни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сериозно ли питаш защо от шепата хора с най-големи възможности и достъп до възможно най-доброто здравеопазване, няма умрели? Е, един умрял ама той изключение. Ако бях Борката Джонсън и имах гарантирано легло в болницата и най-добрите лекари можеше и да съм по-смел. Ама странно що той нещо го хвана бъзето баш след като оцеля, а иначе се целуваше и прегръщаше с болни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеУмира 1 на 200 от британския вариант може би 1 на 150. В болница попадат 3 на 100, в интензивното 1 на 100. Смъртността е 4% само ако не се тества достатъчно, както е в България. 4% смъртност просто означава че откриват 1 на всеки 10 заразени. така че като ти кажат че заразените са 1000 на 100 000 както е сега в София това означава че реално са заразени 10 000 на 100 000 или с други думи в София в момента има 100 000 заразени едновременно човека. което пък означава че едно елементарно влизане в метро с 200 човека във вагона, означава че 20 човека от тези 200 са заразени.
Което може би ти отговаря и на това защо никой големец не е умрял освен президента на Танзания. Има 200 държави статистически може да се очаква че ще почине 1 и ще попаднат в боница 6. В болница се оказаха Тръмп, Борис Джонсън и Болсонаро - от тези за които се знае - така че и това е близо до очакваното.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вие явно болни и умиращи близки не сте имали ! СтрахЪт е голяма работа ! Пак ще попитам защо няма нито един умрял в света ГОЛЕМЕЦ ,вожд,президент и прочие. Нито един ?!! Още веднъж да повторя ,нито един !!! Изключението потвърждава,ако някой ме зачекне за преззидента на Танзания .
ПП Ако някой се е объркал не отричам ковидеца, не отричам ,че има смъртност около 4% ,ако не съм се объркал нещо от пустия нет бюлетин .Не отричам ,че е гад и оставя поражения . НО живота трябва да продължи бе !
Коментар
-
Умира 1 на 200 от британския вариант може би 1 на 150. В болница попадат 3 на 100, в интензивното 1 на 100. Смъртността е 4% само ако не се тества достатъчно, както е в България. 4% смъртност просто означава че откриват 1 на всеки 10 заразени. така че като ти кажат че заразените са 1000 на 100 000 както е сега в София това означава че реално са заразени 10 000 на 100 000 или с други думи в София в момента има 100 000 заразени едновременно човека. което пък означава че едно елементарно влизане в метро с 200 човека във вагона, означава че 20 човека от тези 200 са заразени.
Което може би ти отговаря и на това защо никой големец не е умрял освен президента на Танзания. Има 200 държави статистически може да се очаква че ще почине 1 и ще попаднат в боница 6. В болница се оказаха Тръмп, Борис Джонсън и Болсонаро - от тези за които се знае - така че и това е близо до очакваното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Не става въпрос за страх, а за това да погледнеш фактите и да изведеш съответните изводи, респективно да предприемеш конкретно поведение. Но когато някой е прост и не може да мисли, как да стигне до някакъв извод?
Как да живеем от тук нататък ?! Спазвайки мерки, спазваш ги и се заразяваш, в общия случай не е нещо кой знае кво, в частните случаи около 4%, умираш . Е как да се живее ?!
ПП Имай в предвид че покрай ковид 4% смъртност се задава бум на разни други недиагностицирани и нелекувани състояния. Наясно си ,че българската популация е бая болнава ,нали ? И как и какво следва ?Last edited by pa4anga; 24.03.2021, 16:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вие явно болни и умиращи близки не сте имали ! СтрахЪт е голяма работа ! Пак ще попитам защо няма нито един умрял в света ГОЛЕМЕЦ ,вожд,президент и прочие. Нито един ?!! Още веднъж да повторя ,нито един !!! Изключението потвърждава,ако някой ме зачекне за преззидента на Танзания .
ПП Ако някой се е объркал не отричам ковидеца, не отричам ,че има смъртност около 4% ,ако не съм се объркал нещо от пустия нет бюлетин .Не отричам ,че е гад и оставя поражения . НО живота трябва да продължи бе !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Големците си имат цяли екипи дето треперят над тях така че и да се заразят тях не ги мисли .
Коментар
-
Добре че си я обърнал, само не бъркай обръщането на плочата с наличието на мозък. Тия дето имат мозък, попрочитат нещо тук таме, разбират че ковида не е "просто грип" и гледат да се пазят доколкото е възможно. Тия без мозък обясняват как всичко е конспирация и обръщат плочата чак като ги засегне лично. Сякаш всички умрели досега са били конспирация но като умре конкретен близък, изведнъж "ама то страшно!".
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Причините да не вярват са комплексни. България е провинция, населена от хора с комплекси за малоценност, 90% от които са крайно неграмотни. Искат да чуят лесно обяснение. Но такова няма, а ако някой предложи подобен отговор, той ще е грешен. Тридесет години реалити шоу по телевизии + чалга са превърнали мнозинството българи в неуки полуидиоти. От там и такива политици във властта. Тези полуидиоти си искат кръчмата и не вярват на науката, в резултат на което у нас за денонощие имаме почти 5000 нови случая. В Израел са 147 души за последното денонощие.
Малък и горд, но за сметка на това изключително прост народ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Знаеш и аз какво писах за вируса поне мало се замисли защо обърнах плочата ,ако имаш поне малко мозък
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар