IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ти сериозно ли ми говориш за имунология и 100% лекарска грижа ? При заболяване при което няма утвърден протокол за лекуване ? Спрете пиенето бе !
    Мне, сериозно ти говоря че ако те хване здраво, ще тичаш при лекарите дето нямат "утвърден протокол", също като бат ти пешо дето обясняваше че лекувал Бок, а не лекарите, ама сега звъни всеки ден на доктора.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Мисля че не само не можеш да смяташ, но си и нямаш дори елементарна представа от статистика. Понякога се възхищавам как хора без елементарна грамотност тръгвате да спорите в интернет без да се притеснявате че всички ще ви мислят за крайно тъпи
      Виж са само ще ти кажа че увеличаването на заразените намалява смъртността ! При това в пъти . Преболедувалите дори не ги включвам. Но хайде паси трева , от тая с ковид !

Коментар

Ха ,викаш не тестването води до увеличаването само заразените ,то няма пребуледували ,то няма фалшиво положителни,то няма преносители ,всички са болни и смъртността е 10% ?! Казармата тряя да се върне ! Математиката ти е слаба ! Относно президентите,глупости пишеш ,само наш премиер контактните лица са му в хиляди , и пак казвам,чумата един не умори .
        Мисля че не само не можеш да смяташ, но си и нямаш дори елементарна представа от статистика. Понякога се възхищавам как хора без елементарна грамотност тръгвате да спорите в интернет без да се притеснявате че всички ще ви мислят за крайно тъпи

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Сериозно ли питаш защо от шепата хора с най-големи възможности и достъп до възможно най-доброто здравеопазване, няма умрели? Е, един умрял ама той изключение. Ако бях Борката Джонсън и имах гарантирано легло в болницата и най-добрите лекари можеше и да съм по-смел. Ама странно що той нещо го хвана бъзето баш след като оцеля, а иначе се целуваше и прегръщаше с болни.
          Ти сериозно ли ми говориш за имунология и 100% лекарска грижа ? При заболяване при което няма утвърден протокол за лекуване ? Спрете пиенето бе !

Коментар

Сериозно ли питаш защо от шепата хора с най-големи възможности и достъп до възможно най-доброто здравеопазване, няма умрели? Е, един умрял ама той изключение. Ако бях Борката Джонсън и имах гарантирано легло в болницата и най-добрите лекари можеше и да съм по-смел. Ама странно що той нещо го хвана бъзето баш след като оцеля, а иначе се целуваше и прегръщаше с болни.
            На Болсонаро още не му дреме. Поне на думи, може и да има капка истина в това което казват за него че е като Тръмп, но доста по-глупав

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Умира 1 на 200 от британския вариант може би 1 на 150. В болница попадат 3 на 100, в интензивното 1 на 100. Смъртността е 4% само ако не се тества достатъчно, както е в България. 4% смъртност просто означава че откриват 1 на всеки 10 заразени. така че като ти кажат че заразените са 1000 на 100 000 както е сега в София това означава че реално са заразени 10 000 на 100 000 или с други думи в София в момента има 100 000 заразени едновременно човека. което пък означава че едно елементарно влизане в метро с 200 човека във вагона, означава че 20 човека от тези 200 са заразени.

Което може би ти отговаря и на това защо никой големец не е умрял освен президента на Танзания. Има 200 държави статистически може да се очаква че ще почине 1 и ще попаднат в боница 6. В болница се оказаха Тръмп, Борис Джонсън и Болсонаро - от тези за които се знае - така че и това е близо до очакваното.
              Ха ,викаш не тестването води до увеличаването само заразените ,то няма пребуледували ,то няма фалшиво положителни,то няма преносители ,всички са болни и смъртността е 10% ?! Казармата тряя да се върне ! Математиката ти е слаба ! Относно президентите,глупости пишеш ,само наш премиер контактните лица са му в хиляди , и пак казвам,чумата един не умори .

Коментар

Вие явно болни и умиращи близки не сте имали ! СтрахЪт е голяма работа ! Пак ще попитам защо няма нито един умрял в света ГОЛЕМЕЦ ,вожд,президент и прочие. Нито един ?!! Още веднъж да повторя ,нито един !!! Изключението потвърждава,ако някой ме зачекне за преззидента на Танзания .
                ПП Ако някой се е объркал не отричам ковидеца, не отричам ,че има смъртност около 4% ,ако не съм се объркал нещо от пустия нет бюлетин .Не отричам ,че е гад и оставя поражения . НО живота трябва да продължи бе !

Коментар

• Умира 1 на 200 от британския вариант може би 1 на 150. В болница попадат 3 на 100, в интензивното 1 на 100. Смъртността е 4% само ако не се тества достатъчно, както е в България. 4% смъртност просто означава че откриват 1 на всеки 10 заразени. така че като ти кажат че заразените са 1000 на 100 000 както е сега в София това означава че реално са заразени 10 000 на 100 000 или с други думи в София в момента има 100 000 заразени едновременно човека. което пък означава че едно елементарно влизане в метро с 200 човека във вагона, означава че 20 човека от тези 200 са заразени.

Което може би ти отговаря и на това защо никой големец не е умрял освен президента на Танзания. Има 200 държави статистически може да се очаква че ще почине 1 и ще попаднат в боница 6. В болница се оказаха Тръмп, Борис Джонсън и Болсонаро - от тези за които се знае - така че и това е близо до очакваното.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Не става въпрос за страх, а за това да погледнеш фактите и да изведеш съответните изводи, респективно да предприемеш конкретно поведение. Но когато някой е прост и не може да мисли, как да стигне до някакъв извод?
                    Кажи ми ако пътуваш всеки ден с метрото какво ще правиш ?! Фактите са ясни ,вирус ,въздушнокапков път, смъртност около 4% ,относително заразен,оставя и поражения,какви ,още не е ясно със сигурност .
                    Как да живеем от тук нататък ?! Спазвайки мерки, спазваш ги и се заразяваш, в общия случай не е нещо кой знае кво, в частните случаи около 4%, умираш . Е как да се живее ?!
                    ПП Имай в предвид че покрай ковид 4% смъртност се задава бум на разни други недиагностицирани и нелекувани състояния. Наясно си ,че българската популация е бая болнава ,нали ? И как и какво следва ?
                    Last edited by pa4anga; 24.03.2021, 16:28.

Коментар

Вие явно болни и умиращи близки не сте имали ! СтрахЪт е голяма работа ! Пак ще попитам защо няма нито един умрял в света ГОЛЕМЕЦ ,вожд,президент и прочие. Нито един ?!! Още веднъж да повторя ,нито един !!! Изключението потвърждава,ако някой ме зачекне за преззидента на Танзания .
                      ПП Ако някой се е объркал не отричам ковидеца, не отричам ,че има смъртност около 4% ,ако не съм се объркал нещо от пустия нет бюлетин .Не отричам ,че е гад и оставя поражения . НО живота трябва да продължи бе !
                      Не става въпрос за страх, а за това да погледнеш фактите и да изведеш съответните изводи, респективно да предприемеш конкретно поведение. Но когато някой е прост и не може да мисли, как да стигне до някакъв извод?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Големците си имат цяли екипи дето треперят над тях така че и да се заразят тях не ги мисли .
                        Ако положението е безнадеждно ни екипи ни дай боже .Това е вирус ,тва не е операция или процедура медицинска някакава . С имунитета докторята още не са наясно .

Коментар

Добре че си я обърнал, само не бъркай обръщането на плочата с наличието на мозък. Тия дето имат мозък, попрочитат нещо тук таме, разбират че ковида не е "просто грип" и гледат да се пазят доколкото е възможно. Тия без мозък обясняват как всичко е конспирация и обръщат плочата чак като ги засегне лично. Сякаш всички умрели досега са били конспирация но като умре конкретен близък, изведнъж "ама то страшно!".
                          Не съм отричал Ковида но го подцених ,признавам си и мерките отричах ,кой има мозък или не не желая да категоризирам .

Коментар

Големците си имат цяли екипи дето треперят над тях така че и да се заразят тях не ги мисли .

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Причините да не вярват са комплексни. България е провинция, населена от хора с комплекси за малоценност, 90% от които са крайно неграмотни. Искат да чуят лесно обяснение. Но такова няма, а ако някой предложи подобен отговор, той ще е грешен. Тридесет години реалити шоу по телевизии + чалга са превърнали мнозинството българи в неуки полуидиоти. От там и такива политици във властта. Тези полуидиоти си искат кръчмата и не вярват на науката, в резултат на което у нас за денонощие имаме почти 5000 нови случая. В Израел са 147 души за последното денонощие.

Малък и горд, но за сметка на това изключително прост народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Знаеш и аз какво писах за вируса поне мало се замисли защо обърнах плочата ,ако имаш поне малко мозък
                                Добре че си я обърнал, само не бъркай обръщането на плочата с наличието на мозък. Тия дето имат мозък, попрочитат нещо тук таме, разбират че ковида не е "просто грип" и гледат да се пазят доколкото е възможно. Тия без мозък обясняват как всичко е конспирация и обръщат плочата чак като ги засегне лично. Сякаш всички умрели досега са били конспирация но като умре конкретен близък, изведнъж "ама то страшно!".

Коментар

Working...
                                X