IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
    Който не вярва не му пожелавам да повярва .
    Причините да не вярват са комплексни. България е провинция, населена от хора с комплекси за малоценност, 90% от които са крайно неграмотни. Искат да чуят лесно обяснение. Но такова няма, а ако някой предложи подобен отговор, той ще е грешен. Тридесет години реалити шоу по телевизии + чалга са превърнали мнозинството българи в неуки полуидиоти. От там и такива политици във властта. Тези полуидиоти си искат кръчмата и не вярват на науката, в резултат на което у нас за денонощие имаме почти 5000 нови случая. В Израел са 147 души за последното денонощие.

Малък и горд, но за сметка на това изключително прост народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Батка, без да искам да те обиждам, но безкрайно ми падна в очите - до вчера се смееше и викаше, как у ваше село селяните ходели с една маска да си вземат пенсията, а ти твоята не си я бил сменял от година, а днес рев, сълзи и сополи колко страшно било! Тарикат мъж не писка, уважаеми, още повече пък от един грип, но явно хората ниастина се променят при криза - някои устояват и продължават напред, труги просто се превръщат в стадо и почват да блеят колко било страшно и как трябвало да се покаем. Жалко, винаги съм имал положително мнение за теб!
      Прав си ,тарикат мъж не писка .
      В случая няма време да писка ,защото му махат маската да пийне сокче ,храната не може да я поеме и да иска .Така е седмица и ако има късмет се оправя ,ако не ти слагат тръбата и с единия крак си на оня свят .
      Стадото си ти и такива като теб за съжаление .И аз бях от стадото и баща ми и той ,до последно си е чакал ,като го познавам и като знам как звучеше като дете в слушалката искам да ти кажа че да не дава Господ и ти да си на негово място или на някой друг че както се правиш на интересен за 24 часа ще ти замине и тарикатлъка и всичко и ще се молиш за глътка въздух .
      Знаеш и аз какво писах за вируса поне мало се замисли защо обърнах плочата ,ако имаш поне малко мозък

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

По твоята логика не трябва да имаме никакво национално самосъзнание ,и да бъдем обединени ,а да си траем
        Горе долу. Нищо не можем да направим, затова трябва да се снишим, да чакаме сгоден случайи да се отдадем на възпитание на децата. Следващото поколение може и да има възможност да бъде субект. Иначе си хабим енергията напразно.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Аз няма да гласувам независимо дали има Ковид или не .....

Няма да гласуваш, защото не искаш да се месиш в политиката. Щото всички политици са боклуци....

Тогава ЩО ЩЕШ В темата ПОЛИТИКА? Да тролиш?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не се мъчи няма да те разберат.Като им дойде до главата тогава ще се осъзнаят точно като теб
            Да,явно е така .За съжаление явно ще изпратим баща ми скоро в един по-добър свят.Органите му започват да отказват един по един .Сърце,бъбреци...шансовете му са към нула вече ...предупредих цялата рода .Говорих и с чичо ми който го изписаха но сетра му е още в болницата .Лежал е с лекар.болен от ковид.Пълно е с хора които даже ги изписват и пак влизат със задух и усложнения.Това е някаква чума невиждана за мен вече .Който не вярва не му пожелавам да повярва .

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Тарикат мъж не писка, уважаеми, още повече пък от един грип
              Удивително е как повече от година толкова много хора не могат да проумеят, че това не е грип.

Коментар

• Tatiana Christy:
                Може ли поставилите си ваксина Астра Зенека да споделят впечатленията си за това как им се отрази ваксината -- ниво на неразположение, ако има такова, или някакви странични ефекти? Благодаря сърдечно!
                • Два дена бях като парцал - втрисане, изпотяване, температура и главоболие. Ваксинирахме се цялото семейство - аз бях най-зле, на други двама ги държа около денонощие, а най-възрастният (на 87 г) го изкара най-леко (но той беше преболедувал вече)
                • Първа игла на 01. 03. сутринта в 8.30 ч. Вечерта вдигане на темтература 37.5,през нощта 38.2. Пих един парацетамол. Сутринта без температура. Но през нощта,треска и обилно изпотяване. На другия ден следобед 37.2,а през нощта отново изпотяване. Двудневна поносима болка на мястото на убождане. Ден и половина общо леко неразположение. Абсолютно търпимо. Няма нищо страшно.
                • Нищо. Абсолютно нищо освен лека болка в убоденото място два-три дни, което е повече от нормално. На мъжа ми - също. Вече двайсет дни. Първа ваксина. И двамата сме на 60 плюс.
                • Аз се ваксинирах вчера сутринта. През деня бях ОК. Влоших се рязко към 11.30 снощи — силна треска, обилно потене, главоболие и силни мускулни болки до сутринта, когато пих два нурофена и разтворим аспирин. В момента се чувствам добре, с изключение на лекото главоболие. Мястото на инжектиране е леко подуто, но болката не е страшна.
                • Синът ми и приятелката му на 29 и 25год.На десетия час вдигнаха температура - това е около 22ч.същия ден. До вечерта на следващия ден температурата спадна.
                • Ваксинирахме се общо 5 колеги на 20.02. На мен на първия ден, нищо, на втория вечерта силно главоболие, болки в гърба и врата, треска с усещане за температура, реално 36.9. Мина ми за пет часа. От останалите 4-ма колеги- трима без реакции, жената сред тях с треска и висока температура първата вечер. На сутринта й нямаше нищо.
                • Съпругът ми е имунизиран на 20.02 с АЗ. Никакви странични реакции, дори болка в ръката нямаше. Същия ден аз се имунизирах с Модерна и болката в ръката продължи 5-6 дни и беше много силна. Почти не съм спала през нощта.
                • При мен имаше само лек дискомфорт в ръката. При мъжа ми - усещане за мускулна треска. Около 15 дни след първата игла бях в близък и продължителен контакт с баща ми, който се оказа положителен. Не се разболях.
                ...

Коментар

Не се мъчи няма да те разберат.Като им дойде до главата тогава ще се осъзнаят точно като теб
                  Батка, без да искам да те обиждам, но безкрайно ми падна в очите - до вчера се смееше и викаше, как у ваше село селяните ходели с една маска да си вземат пенсията, а ти твоята не си я бил сменял от година, а днес рев, сълзи и сополи колко страшно било! Тарикат мъж не писка, уважаеми, още повече пък от един грип, но явно хората ниастина се променят при криза - някои устояват и продължават напред, труги просто се превръщат в стадо и почват да блеят колко било страшно и как трябвало да се покаем. Жалко, винаги съм имал положително мнение за теб!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Колко па да се е осъзнал. Още си е антиваксър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Точно това е доказателство, че е сбъркала с бягството си от болницата.
                      На 77 години умря, пич. До края си беше с нормална физическа и социална активност.

Са ти кво - всички умрели на 77 години от инсулт ще кажеш, че е трябвало да си сложат стент и щели да карат до 90?

Но с това свършвам офтопа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Въпросът е към какво се променя- дали осъзнава, че бедите произлизат от нас самите, от нашите мисли, клюки, словото, което ника не е чисто.
                        Или вечно сме устроени да сочим другите за нашите проблеми?
                        Или ще си слагаме по 5- 6 стенда и ще си свиркаме, че можем да си я караме по старому?
                        И не, Бог не е лош и не трябва да имаме страх, а любов към него и за да ни изпрати някоя болест, не да казваме, че е някаква гад мизерна, а да я благословим и благодарим, че ни буди, но само от нас зависи дали ще продължим да спим и да проклинаме род и Родина.
                        Много замърсени енергийни полета започнах да виждам изведнъж и ако не започнем да стъпваме правилно, ще се изпотрошим.
                        Права си.Когато Бог иска да ни учи ни праща болест а когато иска да ни затрие ни взема акъла.Ковида ще засегне всички ни по един или друг начин.Исках да кажа че тия които минаха леко и не загубиха близки досега се репчат а пострадалите някак си се смиряват.Аз научих още един урок че последната година майка ми ни е чакала да се приберем да ни види да ни се порадва щото ние бяхме единствените хора които виждаше последната година .Ама ние забързани в работа и грижи не се досетихме..Как ни изпращаше на портата и как ни чакаше мълчаливо на нейния офис пред входната врата....Аз миналия месец всеки свободен ден ходех да я видя и да си поговорим по един час....Не се досетих да и кажа и че много я обичам..
                        Last edited by national power; 24.03.2021, 15:14.

Коментар

Виждам че когато човеклично се сблъска се променя.
                          Въпросът е към какво се променя- дали осъзнава, че бедите произлизат от нас самите, от нашите мисли, клюки, словото, което ника не е чисто.
                          Или вечно сме устроени да сочим другите за нашите проблеми?
                          Или ще си слагаме по 5- 6 стенда и ще си свиркаме, че можем да си я караме по старому?
                          И не, Бог не е лош и не трябва да имаме страх, а любов към него и за да ни изпрати някоя болест, не да казваме, че е някаква гад мизерна, а да я благословим и благодарим, че ни буди, но само от нас зависи дали ще продължим да спим и да проклинаме род и Родина.
                          Много замърсени енергийни полета започнах да виждам изведнъж и ако не започнем да стъпваме правилно, ще се изпотрошим.
                          Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
                            .....
                            Живя още няколко години и умря от масивен мозъчен инсулт.
                            Точно това е доказателство, че е сбъркала с бягството си от болницата. Проблемите с кръвоносната система не се изразяват само с инфаркт, но и с инсулт или белодробна емболия. Когато се сложи стент, или само ако се направи коронарография без стент, след това се изписват лекарства, които се гълтат до живот. Именно тези лекарства предпазват от по-нататъшни усложнения, свързани с кръвоносната система.

Хора, които гълтат такива лекарства (и аз в това число) умират от други проблеми, а не от проблеми с кръвоносната система. Умират например от рак. Невземането на целия комплекс от лекарства за кръвоносната система е с ранг на самоубийство (скъсяване на живота с не се знае колко години). Жените по начало са предразположени към инсулт, а мъжете към инфаркт. Лекарствата обаче са едни и същи - бета блокери, разреждане на кръвта, намаляване на лошия холестерол, контрол на кръвното налягане и т.н.

Иска ти се да обявиш лекарите в некомпетентност, но истинската некомпетентност я потърси в някое огледало.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Матеев,
                              проклинай Бойко Хаоса, който само за власт и схеми мисли. Тази криза показа управленския капацитет на ГЕРБ....и тепърва ще го показва...за съжаление
                              Че на другите какъв им е управленскит капацитет?Нали са същите боклуци и измет

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Слагането на стент не е операция, и вероятноста за усложнения е нищожна. Освен това кардиограмата е предостатъчна, за да се детектират прединфарктните състояния. На нея има едни пропадания на импулсите, които се случват само и единствено ако в сърцето има запушен кръвоносен съд.
                                Се па много знаеш, на всяка манджа мерудийо!

Майка ми не отиде по спешност в болницата, канеше се от две-три години да си направи по-обстоен преглед, защото се знаеше, че има проблеми със сърд-съд-та с-ма, пиеше лекарства и т.н.
                                Надяваше се на по-подробна информация и консултация.
                                Никакви оплаквания близки до прединф-но съст-е.

А те - от вратата за краката! И тогава, според мен, слагането на стент беше сравнително нова операция. Операция, мерудийо, не е непременно свързано с рязане.

И в своето "прединфарктно" състояние, според теб, тя си взе багажа и им избяга на своите два крака, без да ни вика даже на помощ.

Така и не получи изследвания и консултация от убийствено алчните лекари там.

Живя още няколко години и умря от масивен мозъчен инсулт.

Коментар

Working...
                                X