Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не ме разбирай погрешно, но мисля, че се приемат хора, които са 'лесни' , за да се запълнят на макс леглата, а ако видят зор ги 'излекуват' и изписват, за да приемат тежките случаи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
При теб,може и да не е имало проблем,но около мен непрркъснато се съобщават за проблеми,все пак майка ми работи в Пирогов и мен ме засягат извадките от повече ваксинирани,и за съжаление и с Пфайзер има доста проблеми,ако имах време бих го направил,но в момента не мога да си позволя,дори ден или два да съм като болен ,защото не знам утре дали няма да ми се наложи да хвърча между градовете ,ако стане нещо с баща ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
По кардиограма ще хванат на 100% запушване на съд ?! Ти наистина си от някоя секта !
Преди да изръсиш поредната глупост, консултирай се с някой кардиолог или с Гугъл.Last edited by Mateev; 24.03.2021, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемисля,че целта е да се проведат избори с много малко участие главно от хард-електората и подчинения такъв и купения.
без западна европа и сащ
затова целенасочено и при ясни данни, че британския щам атакува се отвориха училищата, после и ресторантите, за да се създаде убеждение, че е ок.
постигнаха целта си
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
По темата - много обичам думичките, с които се плаши стадото - рекорд по новозаразени - буахахаха. Ма рекорд, бре , рекорд. Ам бил от началото на годината (после ще е от началото на седмицата, нищо де, важното е, да е рекорд), а че сега изкуствено се вдигнаха двойно бройките, с вкарването на антигенните - ни дума, ни вопъл, ни стон! Реално сега ситуацията е два пъти, повтарям, ДВА пъти по-слаба като вълна от преди 4 месеца, но нищо де, трявба да се пише за рекорди. А народът стои в болница, щото го е зомбиран и го е страх, нищо повече от това.
Апропо, бях на село този уикенд - умрели 5 човека в последните 10 дни. Двама умрели от препиване, един се натровил със син камък и двама имали нещо като грип -всичките 5 са писани с ковид, като особено този с отравянето е страшен случай, ма ковид, само от ковид се мре и толкова. поне на село си знаят хората, та едва ли са се объркали.
както и да е - живейте си в бункерите, ваксинирайте се като улави, аз нямам проблем с това, само не ме занимавайте със собствените си страхове. И в чужбина няма да ходя, не ми е толкова проблем и това, видял съм свят, ако се наложи, но ваксина няма да си сложа. Пък който иска, нека е опитно зайче - всеки решава за себе си
Коментар
-
то няма смисъл да се слагат стентове на сърцето на хора, които нямат нужда но го правят.
когато има пари не търси друга логика.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Слагането на стент не е операция, и вероятноста за усложнения е нищожна. Освен това кардиограмата е предостатъчна, за да се детектират прединфарктните състояния. На нея има едни пропадания на импулсите, които се случват само и единствено ако в сърцето има запушен кръвоносен съд.
Самата коронарография е безопасна, и тя съвсем не означава, че по време на нея ще се сложи стент. Аз съм имал такава, при която доктора разгледа цялото ми сърце и каза, че всичко е наред. Тоест тази коронарография беше само с ранг на преглед с цел доуточняване на диагнозата. Истинският ми проблем се оказа безсиптомна пневмония, която беше напълнила половината ми дробове с течност.
Ако майка ти е избягала от болницата след доказано запушване на съдове по време на кардиограмата, значи е допуснала ОГРОМНА ГЛУПОСТ и със сигурност си е скъсила живота. Една прекрасна сутрин ще го разбереш това, но вече ще е късно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
На майка ми, над 70 годишна тогава, в една от големите софийски болници искаха (самият завеждащ отделение) да ѝ сложат стент – веднага "от вратата за краката", без никакви други изследвания, освен оплакванията ѝ и кардиограма. Като се знае статистиката, че в такъв случай операцията е с 10% вероятност за смъртен изход.
Наложи ѝ се буквално да избяга, като след това по телефона лекарята пробваха нещо да я сплашват.
Лекари?
"Лекари"?
Самата коронарография е безопасна, и тя съвсем не означава, че по време на нея ще се сложи стент. Аз съм имал такава, при която доктора разгледа цялото ми сърце и каза, че всичко е наред. Тоест тази коронарография беше само с ранг на преглед с цел доуточняване на диагнозата. Истинският ми проблем със задъхването се оказа на друго място - безсиптомна пневмония, която беше напълнила половината ми дробове с течност.
Ако майка ти е избягала от болницата след доказано запушване на съдове по време на кардиограмата, значи е допуснала ОГРОМНА ГЛУПОСТ и със сигурност си е скъсила живота. Една прекрасна сутрин ще го разбереш това, но вече ще е късно.
Баджанака ми се сдоби с първия си стент още преди 30 години. Сега е на 60 години и сигурно вече има 5-6 стента, и си свирука и си живее живота. Аз имам само един стент, който скоро ще стане на 10 години, и пак си свирукам и си живея живота. Както при мене, така и при него кардиограмата е единственото нещо, което на 100% гарантирано показва, че в сърцето има запушен кръвоносен съд.Last edited by Mateev; 24.03.2021, 14:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
На майка ми, над 70 годишна тогава, в една от големите софийски болници искаха (самият завеждащ отделение) да ѝ сложат стент – веднага "от вратата за краката", без никакви други изследвания, освен оплакванията ѝ и кардиограма. Като се знае статистиката, че в такъв случай операцията е с 10% вероятност за смъртен изход.
Наложи ѝ се буквално да избяга, като след това по телефона лекарята пробваха нещо да я сплашват.
Лекари?
"Лекари"?
Коментар
-
то няма смисъл да се слагат стентове на сърцето на хора, които нямат нужда но го правят.
Лекари?
"Лекари"?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не виждам смисъл от подобни фокуси при настоящото ниво на новозаразени, което продължава да расте. Има повече тежки случаи отколкото могат да поемат, за какво са им 'лесни'?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
не ме разбирай погрешно, но мисля, че се приемат хора, които са 'лесни' , за да се запълнят на макс леглата, а ако видят зор ги 'излекуват' и изписват, за да приемат тежките случаи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Изглежда си мислиш, че е майтап работа? Доста си отидоха без време, защото го караха "леко" и си стояха вкъщи или даже излизаха, в същото време се развива почти незабележимо двойна бронхопневмония и в един момент става късно за каквото и да е лечение.
Рекордната смъртност в България не говори добре за степента на болнично лечение, по-скоро точно обратното.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
мисля, че това е и причината сума здрав и прав народ да лежи по болниците вместо едно стегнато и адекватно лечение в домашни условия.
Рекордната смъртност в България не говори добре за степента на болнично лечение, по-скоро точно обратното.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар