Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Базата данни си е лично моя и се опреснява ежедневно от данните в worldometer.info.
Достатъчно познания имам по математика, и специално статистика, за да мога да си направя всякакви анализи, сравнения, корелации, графики и всичко друго по отношение на ковида за европейските държави от 13.11.2021 насам (тогава по случайност имахме най-високата смъртност в Европа - 175/М).
Тук поствам скрийншотове от моя компютър.
качете екселския файл.
Malta бяха първите в ЕС подминали 70% ваксинирани при това с "много вредната" Зенека, ако ваксината е толко вредна, то едно 5000 мъртви имат ли вече извънредно, ботя156 тъй разправя - мрели като мухи ваксинираните?
Коментар
� -
Как ще изглежда тази таблица след 15 - 20 дни ??
..Починали от COVID в България: Дата Починали Неваксинирани 20/01/2022 86 94,2% 30/01/2022 39 92,1% 21/02/2022 143 90,9% 22/02/2022 60 85,5% 26/02/2022 76 92,1% 28/02/2022 99 86,9% 07/03/2022 91 89,0% 15/03/2022 64 82,8% 28/03/2022 43 68,9% 18/04/2022 26 92,3% 12/05/2022 12 91,7% 11/07/2021 5 100,0%
https://coronavirus.bg/bg/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСега няма да казвате откъде са ви данните ли?
Достатъчно познания имам по математика, и специално статистика, за да мога да си направя всякакви анализи, сравнения, корелации, графики и всичко друго по отношение на ковида за европейските държави от 13.11.2021 насам (тогава по случайност имахме най-високата смъртност в Европа - 175/М).
Тук поствам скрийншотове от моя компютър.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
� -
Сега няма да казвате откъде са ви данните ли?
Кой в Европа е с най-висока екстра смърност на милион?
Очевидна е пряката връзка м/у броя ковидни и тоталната смъртност... А бяхме по-добре от Дания !!!
и източника https://ourworldindata.org/coronavir...obal-situation
Мисля че българската "глупост" ще бъде изучавана и давана за пример, какво може дезинформацията като оръжие.Last edited by satz; 12.07.2022, 11:16.
Коментар
� -
Ясно е, че такива данни няма да се публикуват и анализират, щото тогава Нюрнбергските процеси след ВСВ ще бъдат като детска градина в сравнение с такива, които ще трябва да се проведат, ако това стане
Като гледате публикуваната току-що графика за смъртността от ковид, как решихте, че сега сме най-зле в Европа?
P.S. Днес, от 16 европейски държави, ваксинирани на 70+%, по-добре от нас са само Швеция, Ирландия и Холандия (0/М, 0/М и 1/М), равни с нас са Норвегия, Великобритания и Литва с 2/М, останалите 10 държави са с от 100 до 600% по-големи смъртности.
И рано или късно ще има НЮРНБЕРГСКИ процеси. ФАШИСТИТЕ(МЕДИЦИНСКИТЕ) рано или късно ще паднат от власт и тогава няма да има прошка, ще ги избеси тълпата по стълбоветеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСмъртността в ЕС не е от ваксина, не знам вируса дали има отношение, от високите им данъци е.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
не разбирате, че те не противоречат на фактите по-долу. Съответно не ми се налага да ги отричам.
Напишете според Вас, колко е смъртността от ваксините за 18 месеца в ЕС.
пп
дайте линк на картинката, откъде е, твърде е неясна за анализ.
Като гледате публикуваната току-що графика за смъртността от ковид, как решихте, че сега сме най-зле в Европа?
P.S. Днес, от 16 европейски държави, ваксинирани на 70+%, по-добре от нас са само Швеция, Ирландия и Холандия (0/М, 0/М и 1/М), равни с нас са Норвегия, Великобритания и Литва с 2/М, останалите 10 държави са с от 100 до 500% по-големи смъртности.Last edited by Kildirim_Bei; 12.07.2022, 11:06.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3945424[/ATTACH]
Не знам аз какво отричам, но Вие отричате горните данни.
не разбирате, че те не противоречат на фактите по-долу. Съответно не ми се налага да ги отричам.
Напишете според Вас, колко е смъртността от ваксините за 18 месеца в ЕС.
пп
дайте линк на картинката, откъде е, твърде е неясна за анализ.Last edited by satz; 12.07.2022, 10:55.
Коментар
� -
satz, в началото България беше блокирана сравнително бързо и навлизането на заразата просто се забави, затова е това закъснение. Някой каза че така се прави, то пък взе че стана.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Отричате числата по-скоро. :
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
� -
Като психопатия може да се определи затварянето на болниците година и половина за всякакъв вид болни, с изключение на болните от ковид (пък и тях как са ги лекували сме слушали разкази). Може и като социопатия да се определи това, но аз не съм специалист по думите като Вас - аз съм специалист по числата.
Числата говорят, че пандемията е измислена и ваксините помагат колкото лимонадата срещу ковид. А колко вредят - тепърва ще говорим.
до Май 2020 бяха най-ограничени и пътувания и болници в България.
сговняването започва от Юли 2020. Нашата смъртност е по-ниска от обичайната (дo окт.2020 отрицателна сравнено с 2019), от нас по-зле и Гърция ,и Франция, и Швеция и Италия и Турция и Сърбия и почти всички в Европа. (тия зравеопазване нямат)
сега сме най-зле от всички в ЕС и най-ниско ваксинирани, нооо вирусът бил измислица.
2020 година в ПТП жертвите са с над 200 по-малко, но и те са "компенсирани" с хиляди, от "нещо неизвестно и тайно"
колко неизвестно и тайно - ами само широко затворете очи и ще го видите.
Най-забавните за мен - тия къде са над 55год. и смели срещу вируса убиващ 20000/М,ги е страх от опасната ваксина... е напишете колко тя убива.
Заради подобни умници, отново в България се срещат морбили, ще се увеличават и полиомиелит и туберкулоза и що не и едрата шарка.
67000 мъртви - като застанете на Подбалканския с гръб към Казанлък, всичко пред вас по пътя до морето без Бургас - празно, но проблем - няма.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБлагодарение на такива "разбирачи" като теб
България е там, където си е, от 1944 г. та до днес
Последните 3 месеца сме под вашата ковид-смъртност, и във Франция за тия 3 месеца са починали 20% повече хора от ковид, отколкото у нас (пропорционално на населенията на държавите). Нали се сещаш, че при 80% ваксинирани франсета, доста от починалите са ваксинирани. Що така става, а?Last edited by Kildirim_Bei; 12.07.2022, 10:19.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар