IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Въображението и способността да твориш показва човек ли си или маймуна. Ти очевидно не притежаваш качествата и повтаряш прежденаписаното с твоя нотка след зверски напън но уви, ялова работа . За всички има място под слънцето,небой се ,но спри да се напъваш ,че големите ти хемfроиди ще се пръснат и ще те върнат към спомана,болезнен но вeчи по приятен !
    Други твои приятни спомени ще споделиш ли, виждам че напира отвътре, пък и като го разказваш все едно че пак го преживяваш. Виждам че ти харесва

Коментар

• https://www.capital.bg/politika_i_ik...rouchvaneto_s/
      Интервю, с доц. Петър Атанасов, кой не го е чел, е добре да го прегледа.
      Това е оня доктор от репортажа на Цицилков от Пирогов, дето се самозарази.
      Умерен, не отричащ ситуацията но без паника.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Можеш да изкараш човек от Кеча, но не и Кеча от човека Още май имаш топли спомени от младежките години в казармата, където сте се къпали всичките заедно
        Въображението и способността да твориш показва човек ли си или маймуна. Ти очевидно не притежаваш качествата и повтаряш прежденаписаното с твоя нотка след зверски напън но уви, ялова работа . За всички има място под слънцето,небой се ,но спри да се напъваш ,че големите ти хемороиди ще се пръснат и ще те върнат към спомана,болезнен но вeчи по приятен !

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

.............Пак ти казвам бъди по смирен и не си търси насила белята
          Ще си позволя да разширя малко препоръката!

Та, след работния ден, при контактите с необходимият и достатъчен брой хора (всеки си ги знае ориентировъчно, но тия хора никак не са малко и е необходимо да се срещаме с тях и ние го правим!)) - трябва да се изкарат паричките за децата и семейството. В тоя смисъл, няма как цял ден да се гледа в една точка...

Тия грижи за деца, семейство, възрастни (от семейството) - в края на работния ден - ще бъдат потвърдени със срещи с нови хора (и те работят целодневно!) - които обслужват маркети и фирми за комунални услуги. Аналогично, няма как да се гледа в една точка...

Когато сме отделили ДОСТАТЪЧНО време за нашето семейство - трябва да положим необходимите усилия, за да можем утре и в следващите дни да продължим да полагаме грижите за нашето семейство...

(нали правилно разсъждавам?)

Остана последното... Вечерта, седнали спокойно, смирени, с чашата в ръка... (това, ако децата, жената, възрастните - наоколо не търсят нашето внимание)...

Такива неща със смирението ни.

....................

И отново ми идва наум онзи диалог с обичната ми баба (лека й пръст) - постоянно нещо работеше, а аз й казвам да седне, да си почине....

"На Оня свят ще почивам!" - казваше тя...

Със смирението е същото, както с "почивката" на моята баба! Мир на прах(т)а й!

....................

Може би в бункера параметрите на смирението-почивка да са по-различни?

Бъдете здрави!

(вирус има, починали има, ЩАБ има и добре е, че го има!...)

Все пак - живите са МИЛИАРДИ!

Коментар

]
            Конституционния съд разисква може ли да има джендъри, ако реши положително моля бързо към заветната смяна на пола. Сигурен съм,че тогава спомена от строежите ще остане болезнен но ще бъде вече приятен ! Със здраве !
            Можеш да изкараш човек от Кеча, но не и Кеча от човека Още май имаш топли спомени от младежките години в казармата, където сте се къпали всичките заедно

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Що бе плондер, кажи да ти олекне. Хаиз го давахте.
              Няма вирус, няма мерки всичко е дирижирано. Изяде дебелия накрая
              Не така докато баща му е зле бе, злорадството е признак на идиотия !

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не съм отричал Ковида но го подцених ,признавам си и мерките отричах ,кой има мозък или не не желая да категоризирам .
                Що бе плондер, кажи да ти олекне. Хаиз го давахте.
                Няма вирус, няма мерки всичко е дирижирано. Изяде дебелия накрая

Коментар

Как точно искаш да си говоря с теб, след като не ти достигат по груби мои сметки 20 години образование че да сме на едно ниво.

Конституционния съд разисква може ли да има джендъри, ако реши положително моля бързо към заветната смяна на пола. Сигурен съм,че тогава спомена от строежите ще остане болезнен но ще бъде вече приятен ! Със здраве !

Коментар

Пак общи приказки,толкова си можеш или си жена и можеш само да бягаш ама назад ?!
                    Как точно искаш да си говоря с теб, след като не ти достигат по груби мои сметки 20 години образование че да сме на едно ниво.

Коментар

Нали можеш да смяташ, строителни войски са дали на доста хора образование. Сметни сам с твоите допускания и с моите, да се увериш кое е по правдоподобно. Или в кеча не са ви учили чак на такава математика.
                      Пак общи приказки,толкова си можеш или си жена и можеш само да бягаш ама назад ?!
                      ПП Строителните войски са теория интересна,явно е била болезнена при теб, гвардеец аз съм служил .

Коментар

Дрън ,дрън ,дрън пиши по същество .при едиколко си на 100к доказани имаш 4% смъртност, при пет пъти по толкова доказани на 100к и същото число брой починали какво се случва бе "том и джери" ?!включи там и преболедувалите ....,включи и фалшиво положителните .Включи и едно питие с цигара и започни да мислиш,ама наистина .
                        ПП Прочети каква бройка на 100к е нужна за обявяване на пандемия ,също ! Достъпно и лесно читаемо е !
                        ПП И пак да кажа,за посраните от страх, да вирус има, да може да е гаден ,да при някакъв процент се умира,да може това да си ти ,аз ,някой близък. Как да се живее от тук нататък ?! Това е въпроса !
                        Нали можеш да смяташ, строителни войски са дали на доста хора образование. Сметни сам с твоите допускания и с моите, да се увериш кое е по правдоподобно. Или в кеча не са ви учили чак на такава математика.

Коментар

А бе ,четене с разбиране !!! Ако не хвани някой да ти чете бавно ! Къде отрекох короната, къде отрекох тежестта и прочие ?! Аман от зомбирани !
                          Като ти са объркани мислите, колкото и бавно да ги чета не помага. Питаш що няма умрели "големци". Аз ти казвам че тия са една шепа и хора имат достъп до най-доброто здравеопазване. Чисто статистически именно това са хората измежду които ще има най-малко умрели.. Ти ми обясняваш че лекарите нямали значение щото нямало "утвърден протокол", което разбира се е пълна глупост.

Коментар

Не само си нямаш идея от статистика, но ме съмнява че си имаш и от способност да мислиш, защо не прочетеш това което си написал и да се опиташ да го усмислиш. Защото това е логика от анимационен сериал, не от реалния живот
                            Дрън ,дрън ,дрън пиши по същество .при едиколко си на 100к доказани имаш 4% смъртност, при пет пъти по толкова доказани на 100к и същото число брой починали какво се случва бе "том и джери" ?!включи там и преболедувалите ....,включи и фалшиво положителните .Включи и едно питие с цигара и започни да мислиш,ама наистина .
                            ПП Прочети каква бройка на 100к е нужна за обявяване на пандемия ,също ! Достъпно и лесно читаемо е !
                            ПП И пак да кажа,за посраните от страх, да вирус има, да може да е гаден ,да при някакъв процент се умира,да може това да си ти ,аз ,някой близък. Как да се живее от тук нататък ?! Това е въпроса !
                            Last edited by pa4anga; 24.03.2021, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Мне, сериозно ти говоря че ако те хване здраво, ще тичаш при лекарите дето нямат "утвърден протокол", също като бат ти пешо дето обясняваше че лекувал Бок, а не лекарите, ама сега звъни всеки ден на доктора.
                              А бе ,четене с разбиране !!! Ако не хвани някой да ти чете бавно ! Къде отрекох короната, къде отрекох тежестта и прочие ?! Аман от зомбирани !

Коментар

Виж са само ще ти кажа че увеличаването на заразените намалява смъртността ! При това в пъти . Преболедувалите дори не ги включвам. Но хайде паси трева , от тая с ковид !
                                Не само си нямаш идея от статистика, но ме съмнява че си имаш и от способност да мислиш, защо не прочетеш това което си написал и да се опиташ да го усмислиш. Защото това е логика от анимационен сериал, не от реалния живот

Коментар

Working...
                                X