IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

    При този щам ситуацията се мени с часове.Сега говориш и си добре и буквално след 5,6 часа може да си в критично състояние с опасност за живота...Вчера едвам се свързахме с болницата.Лекарите се борят както могат.Обърнали са баща ми на една страна ,за да може да се повиши сатурацията му ,и така едвам стига 85,отделно вдигнал висока температура,която не могат да свалят,забелязали са и някакви кръвоизливи в белия дроб...изобщо картината е страшна,и така като гледам чудо ще е нужно да прескочи и да се върне в света на живите.Пиша така ,за да може всеки да си даде ясна представа за ситуацията.Обмислях ваксина,на Пфайзер,но засега задържах,защото ваксината дава отзвук,и неразположение,а в момента съм в stand by ,състояние и не знам утре или буквално след часове дали няма са се обадят от болницата с лоша вест или каквото и да е ,и е нужно да съм в кондиция,затова реших да не се ваксинирам точно сега ,в този момент.Отделно и майка ми,дали заради ваксината,или заради друго и тя нещо се свлече,даже сега ще ходи да и правят скенер на белия дроб.
    Пазете се ,настанаха трудни времена,и го казвам не само заради Короната,ами защото болничната система е пред колапс,и ако ви се наложи по спешност да търсите помощ,не се знае дали ще я получите и в каква степен за да ви се помогне,точно сега.
    Не се мъчи няма да те разберат.Като им дойде до главата тогава ще се осъзнаят точно като теб

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

      не ме разбирай погрешно, но мисля, че се приемат хора, които са 'лесни' , за да се запълнят на макс леглата, а ако видят зор ги 'излекуват' и изписват, за да приемат тежките случаи.
      Просто ги прехвърлят в друга болница докато умрат.Уж щото било по добре за тях.Не ми се говори за отвратителната ни държава.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

        При теб,може и да не е имало проблем,но около мен непрркъснато се съобщават за проблеми,все пак майка ми работи в Пирогов и мен ме засягат извадките от повече ваксинирани,и за съжаление и с Пфайзер има доста проблеми,ако имах време бих го направил,но в момента не мога да си позволя,дори ден или два да съм като болен ,защото не знам утре дали няма да ми се наложи да хвърча между градовете ,ако стане нещо с баща ми.
        Виждам че когато човеклично се сблъска се променя.Много е лесно когато лично не си засегнат да се правиш на мъж.И при мен нямаше време да съм болен щото някой трябваше да се грижи за другите болни и се молиш да можеш да не сложат под каранина ако не дай си Боже си позитивен..Не си прави тест и ако някой около теб е положителен го моли да не казва ч РЗИ че си бил контактен щото няма да фърчиш между никакви градове

        Коментар


        • Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

          По кардиограма ще хванат на 100% запушване на съд ?! Ти наистина си от някоя секта !
          Разбира се че, че при кардиограма ще хванат запушването на някой съд. При мене точно така се случи, и диагнозата я поставиха санитарки от Бърза помощ, след което в 3 часа през нощта събудиха и повикаха доктор да ми прави коронарография и да ми сложи стент. И сега живея втори живот.

          Преди да изръсиш поредната глупост, консултирай се с някой кардиолог или с Гугъл.
          Last edited by Mateev; 24.03.2021, 13:38.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            мисля,че целта е да се проведат избори с много малко участие главно от хард-електората и подчинения такъв и купения.
            без западна европа и сащ

            затова целенасочено и при ясни данни, че британския щам атакува се отвориха училищата, после и ресторантите, за да се създаде убеждение, че е ок.

            постигнаха целта си
            Аз няма да гласувам независимо дали има Ковид или не просто щото за некадърници измамници крадци боклуци и всякаква измет и доносници няма как да гласувам...След измамника и крадец Костов не ме интересува.каква полза има обикновените и почтени хора от стани Митко да седне Гошо?Е..л съм им майката на всичките боклуци

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

              По темата - много обичам думичките, с които се плаши стадото - рекорд по новозаразени - буахахаха. Ма рекорд, бре , рекорд. Ам бил от началото на годината (после ще е от началото на седмицата, нищо де, важното е, да е рекорд), а че сега изкуствено се вдигнаха двойно бройките, с вкарването на антигенните - ни дума, ни вопъл, ни стон! Реално сега ситуацията е два пъти, повтарям, ДВА пъти по-слаба като вълна от преди 4 месеца, но нищо де, трявба да се пише за рекорди. А народът стои в болница, щото го е зомбиран и го е страх, нищо повече от това.

              Апропо, бях на село този уикенд - умрели 5 човека в последните 10 дни. Двама умрели от препиване, един се натровил със син камък и двама имали нещо като грип -всичките 5 са писани с ковид, като особено този с отравянето е страшен случай, ма ковид, само от ковид се мре и толкова. поне на село си знаят хората, та едва ли са се объркали.

              както и да е - живейте си в бункерите, ваксинирайте се като улави, аз нямам проблем с това, само не ме занимавайте със собствените си страхове. И в чужбина няма да ходя, не ми е толкова проблем и това, видял съм свят, ако се наложи, но ваксина няма да си сложа. Пък който иска, нека е опитно зайче - всеки решава за себе си
              Тва село дет си бил да не е на Марс...щото само у ваше село се случват подобни работи.Пак ти казвам бъди по смирен и не си търси насила белята

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                то няма смисъл да се слагат стентове на сърцето на хора, които нямат нужда но го правят.
                когато има пари не търси друга логика.
                Не може парите да са над морала не може.Станахме зли алчни търсим само пари удобства и над Света се спусна мрака.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                  Слагането на стент не е операция, и вероятноста за усложнения е нищожна. Освен това кардиограмата е предостатъчна, за да се детектират прединфарктните състояния. На нея има едни пропадания на импулсите, които се случват само и единствено ако в сърцето има запушен кръвоносен съд.

                  Самата коронарография е безопасна, и тя съвсем не означава, че по време на нея ще се сложи стент. Аз съм имал такава, при която доктора разгледа цялото ми сърце и каза, че всичко е наред. Тоест тази коронарография беше само с ранг на преглед с цел доуточняване на диагнозата. Истинският ми проблем се оказа безсиптомна пневмония, която беше напълнила половината ми дробове с течност.

                  Ако майка ти е избягала от болницата след доказано запушване на съдове по време на кардиограмата, значи е допуснала ОГРОМНА ГЛУПОСТ и със сигурност си е скъсила живота. Една прекрасна сутрин ще го разбереш това, но вече ще е късно.
                  По кардиограма ще хванат на 100% запушване на съд ?! Ти наистина си от някоя секта !

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

                    На майка ми, над 70 годишна тогава, в една от големите софийски болници искаха (самият завеждащ отделение) да ѝ сложат стент – веднага "от вратата за краката", без никакви други изследвания, освен оплакванията ѝ и кардиограма. Като се знае статистиката, че в такъв случай операцията е с 10% вероятност за смъртен изход.
                    Наложи ѝ се буквално да избяга, като след това по телефона лекарята пробваха нещо да я сплашват.

                    Лекари?
                    "Лекари"?
                    Слагането на стент не е операция, и вероятноста за усложнения е нищожна. Освен това кардиограмата е предостатъчна, за да се детектират прединфарктните състояния. На нея има едни пропадания на импулсите, които се случват само и единствено ако в сърцето има запушен кръвоносен съд.

                    Самата коронарография е безопасна, и тя съвсем не означава, че по време на нея ще се сложи стент. Аз съм имал такава, при която доктора разгледа цялото ми сърце и каза, че всичко е наред. Тоест тази коронарография беше само с ранг на преглед с цел доуточняване на диагнозата. Истинският ми проблем със задъхването се оказа на друго място - безсиптомна пневмония, която беше напълнила половината ми дробове с течност.

                    Ако майка ти е избягала от болницата след доказано запушване на съдове по време на кардиограмата, значи е допуснала ОГРОМНА ГЛУПОСТ и със сигурност си е скъсила живота. Една прекрасна сутрин ще го разбереш това, но вече ще е късно.

                    Баджанака ми се сдоби с първия си стент още преди 30 години. Сега е на 60 години и сигурно вече има 5-6 стента, и си свирука и си живее живота. Аз имам само един стент, който скоро ще стане на 10 години, и пак си свирукам и си живея живота. Както при мене, така и при него кардиограмата е единственото нещо, което на 100% гарантирано показва, че в сърцето има запушен кръвоносен съд.
                    Last edited by Mateev; 24.03.2021, 13:30.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

                      На майка ми, над 70 годишна тогава, в една от големите софийски болници искаха (самият завеждащ отделение) да ѝ сложат стент – веднага "от вратата за краката", без никакви други изследвания, освен оплакванията ѝ и кардиограма. Като се знае статистиката, че в такъв случай операцията е с 10% вероятност за смъртен изход.
                      Наложи ѝ се буквално да избяга, като след това по телефона лекарята пробваха нещо да я сплашват.

                      Лекари?
                      "Лекари"?
                      Имам пряко наблюдение ,че като че ли има квота за уморени на ден или месец ! Говоря за преди короната !

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                        то няма смисъл да се слагат стентове на сърцето на хора, които нямат нужда но го правят.
                        когато има пари не търси друга логика.
                        На майка ми, над 70 годишна тогава, в една от големите софийски болници искаха (самият завеждащ отделение) да ѝ сложат стент – веднага "от вратата за краката", без никакви други изследвания, освен оплакванията ѝ и кардиограма. Като се знае статистиката, че в такъв случай операцията е с 10% вероятност за смъртен изход.
                        Наложи ѝ се буквално да избяга, като след това по телефона лекарята пробваха нещо да я сплашват.

                        Лекари?
                        "Лекари"?

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                          Не виждам смисъл от подобни фокуси при настоящото ниво на новозаразени, което продължава да расте. Има повече тежки случаи отколкото могат да поемат, за какво са им 'лесни'?
                          то няма смисъл да се слагат стентове на сърцето на хора, които нямат нужда но го правят.
                          когато има пари не търси друга логика.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                            не ме разбирай погрешно, но мисля, че се приемат хора, които са 'лесни' , за да се запълнят на макс леглата, а ако видят зор ги 'излекуват' и изписват, за да приемат тежките случаи.
                            Не виждам смисъл от подобни фокуси при настоящото ниво на новозаразени, което продължава да расте. Има повече тежки случаи отколкото могат да поемат, за какво са им 'лесни'?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                              Изглежда си мислиш, че е майтап работа? Доста си отидоха без време, защото го караха "леко" и си стояха вкъщи или даже излизаха, в същото време се развива почти незабележимо двойна бронхопневмония и в един момент става късно за каквото и да е лечение.
                              Рекордната смъртност в България не говори добре за степента на болнично лечение, по-скоро точно обратното.
                              не ме разбирай погрешно, но мисля, че се приемат хора, които са 'лесни' , за да се запълнят на макс леглата, а ако видят зор ги 'излекуват' и изписват, за да приемат тежките случаи.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                                мисля, че това е и причината сума здрав и прав народ да лежи по болниците вместо едно стегнато и адекватно лечение в домашни условия.
                                Изглежда си мислиш, че е майтап работа? Доста си отидоха без време, защото го караха "леко" и си стояха вкъщи или даже излизаха, в същото време се развива почти незабележимо двойна бронхопневмония и в един момент става късно за каквото и да е лечение.
                                Рекордната смъртност в България не говори добре за степента на болнично лечение, по-скоро точно обратното.

                                Коментар

                                Working...
                                X