Първоначално изпратено от Балониада
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
На мен ми изглежда разумно млади и здрави хора да се страхуват от вирус който може да ги направи млади и мъртви или млади и болни, а може и млади и инвалидизирани.
Не ми е точно ясно как нестрахуването от вирус ще те направи по неподатлив към него. Това че отричаш въздействието на вируса не ти създава щит към вируси, може би защото вирусите не могат да четат и не могат да оценят героичната поза.
И отново да попитаме, налага ти се да ползваш метро ,взел си вс мерки. Заразяваш се ,изкарваш го леко или си от тия 4% дето ще идат при началника . Как да се живее ?! А излезлия от равновесие ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Недей така моля те.И аз съм го драл жестоко заради пиянските му простотии но нека бъдем смирени пред мъката и болката.
- 1 like
Коментар
-
Строителни войски не са давали никакво образование на никого а документ за разряд примерно трети или четвърти за зидаро мазач и други неотговорни дейности в строитлството демек ПУЦ ако знаеш какво е
Коментар
-
Нали можеш да смяташ, строителни войски са дали на доста хора образование. Сметни сам с твоите допускания и с моите, да се увериш кое е по правдоподобно. Или в кеча не са ви учили чак на такава математика.
Коментар
-
Интересно, за година не можаха да направят ваксина, която да спре заразноста на Ковида.
Нито се работи активно за някакво лекарство.
Левчо, що така, имате сметка от Болния човек, нали ?
Сами половинчати мерки се взимаха за една година, целта не е ли Ковида да остане тук за дълго време ?
Ужким пандемия, ама полетите не спряха веднага по света, отваряне-затваряме, на сватба и погребение може 15 човека, вечерен час, и други творения глобално.
Супер ваксини, ама заразяват пак, никой не знае за колко ще е имунитета, та така.Last edited by hazard; 24.03.2021, 17:48.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Че аз отде да знам, че баща му е зле бе плондер с плондер. Да не би да сменя с това факта
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеЧетене с разбиране се изисква ! Казармата я свързах с нетипичното напоследък масово пискане и страхуване ама не на шега от здрави и прави мъже по повод короната . Ако стане конвенционална война масово ще се мре от инфаркт сигурен съм .Много се разглези народа ,много и то не само в България ,западния свят е под всякакви критика в това отношение, по мое мнение и не само .
ПП Казах ти ако ти е трудно дай на някой да ти чете бавно ,за да можеш да осмисляш чутото и то евентуално, но все пак ще ти е по лесно .
Не ми е точно ясно как нестрахуването от вирус ще те направи по неподатлив към него. Това че отричаш въздействието на вируса не ти създава щит към вируси, може би защото вирусите не могат да четат и не могат да оценят героичната поза.
- 1 like
Коментар
-
Ще разчитаме на професионалната ни армия хи хих хи хи
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не така докато баща му е зле бе, злорадството е признак на идиотия !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеЧетене с разбиране се изисква ! Казармата я свързах с нетипичното напоследък масово пискане и страхуване ама не на шега от здрави и прави мъже по повод короната . Ако стане конвенционална война масово ще се мре от инфаркт сигурен съм .Много се разглези народа ,много и то не само в България ,западния свят е под всякакви критика в това отношение, по мое мнение и не само .
ПП Казах ти ако ти е трудно дай на някой да ти чете бавно ,за да можеш да осмисляш чутото и то евентуално, но все пак ще ти е по лесно .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Що бе плондер, кажи да ти олекне. Хаиз го давахте.
Няма вирус, няма мерки всичко е дирижирано. Изяде дебелия накрая
- 2 Харесвания
Коментар
-
Така е, личи си. Както си говорим за математика и ти по някакъв начин свърза математика с казарма - за мен лично непонятно защо - но приех че това ти е единственото място, където все пак си се докосвал до тази наука и след това направи бърз скок на мисълта и почна да си разказваш мокрите сънища. Ако не си спомняш, човешко е да не си спомняш какво си писал преди 20 минути не всички хора имат памет по-добра от на златна рибка, можеш да прегледаш темата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеЛичи си при кой спомена се връща, казах ти скоро ще можеш да направиш мечтаното,скоро ако доуснат смяната на пола .
- 1 like
Коментар
-
Други твои приятни спомени ще споделиш ли, виждам че напира отвътре, пък и като го разказваш все едно че пак го преживяваш. Виждам че ти харесва
Коментар
Коментар