Първоначално изпратено от neptun266
Разгледай мнение
Иначе виж какво се получава - подчертавам, че това е FAKE анализ и съм сравнил домати с краставици съвсем целенасочено, но пък данните са от официални източници:
Темп на ваксинирането у нас - https://www.google.com/search?q=bulg...inations+covid
- Начало на масовата ваксинация започва в средата на февруари с под един процент ваксинирани
- Краят на практика е през юни с няма и 14% ваксинирани за страната
- Към края на юли само 15% са подписали декларация за отказ от отговорност към фармацевтичните концерни. Т.е. последните два месеца на практика няма ваксинация.
Обща смъртност в страната според данни на НСИ:
- Към началото на февруари смъртността е съпоставима с тази от годините преди епидемията (дали пък не си изградихме колективен имунитет още по празниците)
- Заедно с поставянето на експериментални ваксини започва ескалацията и на смъртността в страната с пик краят на март (това случайност ли е или закономерност)
- В края на май и заедно със спирането на ваксинационният процес при само около 12% ваксинирани и смъртността в страната се връща на предпандемичните нива (що така нали ни плашеха от екрана че имунната ни система не става за нищо и само чичкото/лелята със спринцовка в ръка могат да ни спасят от апокалипсис).
- Към края на юли сме все още в рамките на нормалната статистическа смъртност за страната.
За мен важният въпрос гледайки картинката на НСИ е кое умори през март и април нашите близки - вируса, експерименталните ваксини или малоумните локдауни които рефлектираха и върху психиката ни и върху плачевната ни обществена здравна система?

п.п. И за какъв чеп да се ваксинирам с неотговарящо на съвременните медицински стандарти вещество, което с него или без него няма да съм предпазен от нищо? За сметка на това пък единствените отговори които получаваш като попиташ производителите или техните ментори с неудобен въпрос е - липсват данни (или може би не искат да ги оповестят) и не може да ви отговорим на въпроса.
п.п.п. Аз пък ще заложа на традиционната българска трапеза и практичност и през тази есен. Който иска си е в правото да си избере друго решение, но да не се пробва подобно на последователите на Майкъл Капустин да ми налага мнението си за моите финанси - в случая моето здраве !!!
Коментар