от representjah
За какво ти е изобщо да се жениш??? особено в западния свят, където с развода изчезват и 50% от състоянието ти, издръжка на децата, а също и на жената в замисимост колко време сте били заедно. Не го разбрахте alphaomega - докато една жена може да предложи единствено пу**а, може да очаква само среднощно обаждане от поредния на който му се е доеб**о.
Жените няма да влязат в релси скоро, но докато положението е такова аз ще се използвам промоцията 2-3 водки - бърза св***а. Чудесна сделка, няма кой да ми опява да не ходя на лов, да не си харча парите по мачове, да не спя следобед, да не излизам с разлчни жени..... Която си покаже претенциите - веднага разбира къде е вратата. От опит съм разбрал златна пу**а няма, но всяка жена си мисли че нейната е златна. специална, различна, или каквото още се сети. Да ама в този момент поредната девойка навършва 18 години, а още колко излизат от училище всяка година....
Пак да напомня - мъжете нямаме срок на годност, можем да ставаме бащи и на 90, жената след 27-28 в днешно време и с тоя начин на живот единственото място където ще свърши е клиниката за репродукция. И познайте кой ще плати сметката
Ами това, че си на този акъл не означава, че няма да се промениш..
Имах един чичо преди време, който казваше, защо да си купувам крава , като мога да имам всяка и различни..Никога не се ожени..
Знаеш ли какво стана с него - Намериха го умрял от инфаркт и вмирисан след повече от седмица в разкошния му апартамент на ГУРКО..Беше богат човек , но умря в самота и без деца..Когато му се обаждах за празниците все ми казваше, че съжалява, че няма поне 2-3 деца..И беше прав, но късно вече..Нали не си мислиш, че живота е само секс и пиене, защото ако е така разговора е безпредметен..
По бих разбрал бохема Хачо Бояджиев , който от 7 различни жени имаше деца, но той до края имаше жена до себе се..
Мене никой за нищо не ме е спрял в живота, но друго е да имаш семейство с деца и любов..

Така, че навреме свърши работата с децата и гледай все да имаш сериозен човек до тебе..

Коментар