IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То личи по чупката в кръста, по говора, по излъчването.

По фейсбук личи, по това, че го лайкват само мъже и той лайква мъже. И няма приятелка. Модерните гейове са хубаво тренирани, с бради и татуси. С гол глезен. Има и други неща, но не ми се пише.

Става дума за едно промиване на мозъци в ЕС - да има джендър идеология и да има малко репродукция, за да манипулират масите.

Аз не вярвам в това и нямам опит, както ви се иска, .
    Ген на хомосексуализма не съществува и не е вроден и всичко зависи от съзнанието на човек. Та ако оставиш мислите ти да те заведат в посока да си мечтаеш за секс с мъже резултата е ясен.Затова си избий от главата подобни щуротии.Приятелски ти го казвам, знаеш че никога не бих те обидил или подиграл.Изобщо не трябва да мислиш за мъжете като сексуален обект.
    Човек много лесно може да се пребори с подобни влечения.Аз преди да се разболея често пиех алкохол. Не съм бил пияница и пиех в малки количества, но ми се услаждаше.От 11 години не съм пил капка алкохол и като видя бутилка с алкохол изобщо нямам желание да пия.Щото съзнанието ми е така настроено.Та ако видиш мъж изобщо не трябва да се заглеждаш как изглежда, секси ли е,или каквото и да е там,свързано със сексуалност.И ще видиш как постепенно тия желания напълно ще изчезнат.
    Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 07:20.

Коментар

​​​​Как по точно установяваш тия: "излъчване, чупки в кръста, говора" - когато си в Социалните мрежи? Не ти ли е необходим контакт за подобни впечатления? Излъчване и чупки в кръста не могат да се видят във Фейса.

Как "личи по фейсбук" ?

"И няма приятелка?!?" - А, когато няма приятелка - какво му се случва? Търси ли си я? Възхищава ли се на "добре изглеждащи мъже? Фитнес- манЯци и алфа-"мъжкари"...?

Вярваш ли на тия "модерни" (що за определение" ?) , а не правилното (негейско!) "маркови" стоки?

Това - да наречеш някого "гей" по външния му вид - не те ли притеснява?

По фейсбук личи, по това, че го лайкват само мъже и той лайква мъже (внуших си, че го лайкват САМО мъже и ви уверявам, че това е самата истина!). И няма приятелка (И ДРУГИ В ТОЯ ФОРУМ НЯМАТ ПРИЯТЕЛКИ - И ОТРИЧАТ ДА СА С ОБРАТНИ НАГЛАСИ...). Модерните гейове са хубаво тренирани, с бради и татуси. С гол глезен. Има и други неща, но не ми се пише.

Става дума за едно промиване на мозъци в ЕС - да има джендър идеология и да има малко репродукция, за да манипулират масите.

Не намираш ли противоречие и в тия твои определения за липсващата репродукция? И ти ли си с "промит мозък" и си "манипулирана част от масите", или при теб само лошавата българка е виновна, защото не ти "пускаЛА", за да се противопоставиш на "джендър-идеологията"

Тия майки! Всичко могат да направят със своите отрочета (синове)..., както могат и да пренесат целия мухъл от миналото..., но и - цялата си ненавист към българката..., както и да изградят образа на "съвършения мъж-сваляч" в нечие съзнание и болно въображение...
      Last edited by mikomikov; 07.03.2025, 06:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

много си изпуснал - най-добрите са
        В кое са добри?

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Нито един хетеросексуален мъж, никога, в никакъв смисъл не се е замислял за друг мъж в какъвто и да е сексуален контекст. Преди години, от любопитство, пробвах някакъв онлайн-тест - "дали има нещо гейско в мен" - първият въпрос беше, две снимки на актьори, "кой от двамата е по-привлекателен" - теста за мен беше до там. Просто нямах никакъв критерий, по който да определя кой мъж е по-"привлекателен". Мъже като мъже. Нищо привлекателно. Какво да тествам дали съм гей. Както е ясно и за теб.

По фейсбук личи, по това, че го лайкват само мъже и той лайква мъже. И няма приятелка. Модерните гейове са хубаво тренирани, с бради и татуси. С гол глезен. Има и други неща, но не ми се пише.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Никога рускини и украинки .Това е моя девиз
            много си изпуснал - най-добрите са
            Last edited by Andi11; 07.03.2025, 09:20.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

В днешно време дори семейни мъже правят такива неща дискретно.
              Нито един хетеросексуален мъж, никога, в никакъв смисъл не се е замислял за друг мъж в какъвто и да е сексуален контекст. Преди години, от любопитство, пробвах някакъв онлайн-тест - "дали има нещо гейско в мен" - първият въпрос беше, две снимки на актьори, "кой от двамата е по-привлекателен" - теста за мен беше до там. Просто нямах никакъв критерий, по който да определя кой мъж е по-"привлекателен". Мъже като мъже. Нищо привлекателно. Какво да тествам дали съм гей. Както е ясно и за теб.

Коментар

Всяко време си има своите предизвикателства и възможности. Явно приятелят ти е работил допълнително и е бил с висока финансова култура.
                Просто е уцелил момента

Коментар

Панелките бяха по 200-250 USD за кв.мЗа онези заплати от по 100-150 долара си беше скъпо.Кредити нямаше>пъви се отвориха на ипотеки за покупка на жилище БАКБ.Тогава тя беше американска собственост,Даже мисля беше държавна.Ама лихвите бяха по 15-20%.Това някъде 98-99 година.Който е взел тогава е ударил бинго,защото цените бяха символични.Зора е бил в началото.Слд няколко години кредитирането се отпуши лихвите паднаха ,а имотите след 2003 почнаха да растат.Един приятел купи гарониерка на бул.Мадрид до канала за 12300 долара с кредит на 17% лихва.Всички му се смяха ,ама той се оказа тарикат.След 2-3 години се рефинансира на 9%
                  Всяко време си има своите предизвикателства и възможности. Явно приятелят ти е работил допълнително и е бил с висока финансова култура.

Коментар

А как вървяха апартаментите през 90-те години?

Знам, че се купуваха чрез обяви във вестника и чрез АНИ. Струва ми се, че за работещи хора не е било трудно да се купи някоя гарсионера и да се следи пазара. Отново хората не мислеха като днес в онези времена.
                    Панелките бяха по 200-250 USD за кв.мЗа онези заплати от по 100-150 долара си беше скъпо.Кредити нямаше>пъви се отвориха на ипотеки за покупка на жилище БАКБ.Тогава тя беше американска собственост,Даже мисля беше държавна.Ама лихвите бяха по 15-20%.Това някъде 98-99 година.Който е взел тогава е ударил бинго,защото цените бяха символични.Зора е бил в началото.Слд няколко години кредитирането се отпуши лихвите паднаха ,а имотите след 2003 почнаха да растат.Един приятел купи гарониерка на бул.Мадрид до канала за 12300 долара с кредит на 17% лихва.Всички му се смяха ,ама той се оказа тарикат.След 2-3 години се рефинансира на 9%

Коментар

Дори и със 120 лв. заплата пак не беше проблем да се плати.Всички работеха и можеха да теглят кредит от ДСК на 2% лихва.Апартментите бяха евтини ама нямаше за всички.Малък си и не го помниш онова време.Дефицит както всичко през соца.Спомням си че само цигарите не бяха дефицит,ама вносните бяха много скъпи а българските некачествени.Не всеки можеше да се уреди с апртмент.На моите родители им бяха дали гарсониера а ние сме 3 деца.Пет души на 40кв.м.Ама баща ми беше инициативен и се включи в ЖСК.Сами си го строиха членовете на ЖСТ-то.От ЖСК-то се сдобихме с Апартамент 96кв.м. без терасите +голям гараж+мазе.Три стаи и ограмна кухня около 18 кв.мЕстествено гарсониерта я продаде ,защото през соца не можеше да имаш повече от 1 жилище и то до 120кв.м.
                      А как вървяха апартаментите през 90-те години?

Знам, че се купуваха чрез обяви във вестника и чрез АНИ. Струва ми се, че за работещи хора не е било трудно да се купи някоя гарсионера и да се следи пазара. Отново хората не мислеха като днес в онези времена.

Коментар

Дори и със 120 лв. заплата пак не беше проблем да се плати.Всички работеха и можеха да теглят кредит от ДСК на 2% лихва.Апартментите бяха евтини ама нямаше за всички.Малък си и не го помниш онова време.Дефицит както всичко през соца.Спомням си че само цигарите не бяха дефицит,ама вносните бяха много скъпи а българските некачествени.Не всеки можеше да се уреди с апртмент.На моите родители им бяха дали гарсониера а ние сме 3 деца.Пет души на 40кв.м.Ама баща ми беше инициативен и се включи в ЖСК.Сами си го строиха членовете на ЖСТ-то.От ЖСК-то се сдобихме с Апартамент 96кв.м. без терасите +голям гараж+мазе.Три стаи и ограмна кухня около 18 кв.мЕстествено гарсониерта я продаде ,защото през соца не можеше да имаш повече от 1 жилище и то до 120кв.м.
                        +1

Помня времената точно преди промените, както е във филмите "Адио, Рио", "Да обичаш на инат" и "Васко да Гама от село Рупча".
                        Last edited by Evgo; 06.03.2025, 17:06.

Коментар

Така беше, по 15 лв на месец.

Имай предвид, че много хора вземаха по 120 лв заплата преди 1990 г. В края на 80-те баща ми е вземал по 800 лв на месец в периода 1988 -1991 г. и е могъл да реши въпроса бързо и лесно.

Коментар

Нещо се подиграваш на счетитата ли?

Не всички счетита са наследници на бивши собственици на много недвижими имоти, а и в това няма нищо лошо!

По-важно е, че не сте обременени до степен - да наричате СВОИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ "дърти и мръсници"...

Моите уважения към ония, които почитат своите предци!

Коментар

Ти си силистренски селянин брат, няма какво да се лъжем,
                              Не ме братосвай, а се виж къв си. 50 годишен инфантил, мамино синче на което като му кажеш истината почва да обижда.
                              Може да съм "селянин", но съм постигнал повече от гражданина финансист Евго.
                              Що ли се мъча да ти помагам, айде у лево дето ти е мястото
                              Last edited by polax; 06.03.2025, 16:18.

Коментар

1/4 е 3750 лв.За 22 години.Няма и 15 лева на месец.То си е подарък.Имаше и инициативни ама не са били от по-равните.
                                Така беше, по 15 лв на месец.

Имай предвид, че много хора вземаха по 120 лв заплата преди 1990 г. В края на 80-те баща ми е вземал по 800 лв на месец в периода 1988 -1991 г. и е могъл да реши въпроса бързо и лесно.

Коментар

Working...
                                X