Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И как разбра, че съм фантазирал?Да не си ми светил?
И въпросът ми не беше зададен към теб, щото е ясно, че никоя не си свалил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ако паролата ви е дума, която я има в речник - то нямате парола. Сменете я и/или добавете спец. символи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ти сега.- какво? Искаш да почна като теб и Евго - да фантазирам, ли? Няма да ти се получи.
Тук - освен хубави гаджета - напълно възможно е да четат и моите деца, а защо не - и внуци.
Обикновено Евго се възбужда от такива "постижения", но вие си пишете - нито сте ми на акъла, нито пък - на (само)възпитанието.
А ти - кога ще му платиш курорта на Слънчака, за да фантазира/ да ти се хвали той, самият?
И въпросът ми не беше зададен към теб, щото е ясно, че никоя не си свалил.Last edited by Vergil1975; 08.07.2025, 20:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеМного замря темата. Някой няма ли да се похвали с някое лятно завоевание?
Ти сега.- какво? Искаш да почна като теб и Евго - да фантазирам, ли? Няма да ти се получи.
Тук - освен хубави гаджета - напълно възможно е да четат и моите деца, а защо не - и внуци.
Обикновено Евго се възбужда от такива "постижения", но вие си пишете - нито сте ми на акъла, нито пък - на (само)възпитанието.
А ти - кога ще му платиш курорта на Слънчака, за да фантазира/ да ти се хвали той, самият?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеМного замря темата. Някой няма ли да се похвали с някое лятно завоевание?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеБарби, някой днес е писал от моя профил. Това не съм аз. Технически възможно ли е?
Алекс е изтрил коментар привидно мой от днес в 8:23.
Работата е там, че аз днес въобще не съм писала.
Техничарите във форума моля посъветвайте ме какво да направя!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеЗапочвате да се заяждате! Престанете!!!
Аз направих реклама на форума, но пак съм изтрит заради "заяждане"... Реклама - изтриване: две несъвместими действия! Тая Алекс е много палава!
Ако не бях чел темата - откъде щях да науча за красавеца (любимец на Евго) - някой си Ж. Игнатов, който преди 20 години е бил главен редактор на "Искрено и лично", като е бил и любимец на майката на Евго?
Всеки обича някого, а аз опирам пешкира! Добре де - ще се жертвам за любовта!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Барби, някой днес е писал от моя профил. Това не съм аз. Технически възможно ли е?
Техничарите във форума моля посъветвайте ме какво да направя!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Барби, някой днес е писал от моя профил. Това не съм аз. Технически възможно ли е?
Техничарите във форума моля посъветвайте ме какво да направя!?препоръка е
Коментар
-
Техничарите във форума моля посъветвайте ме какво да направя!?Last edited by aleks262; 08.07.2025, 16:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе ти да не си някоя баба в тяло на 45 годишен лввент?
Как можеш да кажеш "предаванията му са хубави". Та тая боза от някви лели се гледа, работата стана "барабар Евго с лелите"
https://vm.tiktok.com/ZNdPT3aVW/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Защото съм харесал нещо друго,
Предаванията му са хубави.
Как можеш да кажеш "предаванията му са хубави". Та тая боза от някви лели се гледа, работата стана "барабар Евго с лелите"
Коментар
Коментар