Първоначално изпратено от Ve6ter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
В раздел "Отдих и развлечение" е темата, не забеляза ли?
Или очакваш дори в този раздел темите да сериозни?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнениещо за тема в сериозен форум, това не е ли повече за бг мама?!!!
Или очакваш дори в този раздел темите да сериозни?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ти тичай . Може и през Добра надежда да минеш, ама щом си пожелал зрелища, ще имаш
ПП. Нямаш ли миялна ? Или още буркани ?
Що ти трябва от същият ?! Пък винаги може и от шишето
През миялната става като неизползван...
Как не се сетих! Толкова е елементарно.
Не мога да твърдя, че познавам женското мислене, колкото ти - мъжкото /под/съзнание...
Иначе - миялна - разбира се, че НЯМАМ. Аз съм беден човек.
Коментар
-
Разбирам как работи "мъжкото" подсъзнание , но това не прави по-вярно твърдението ти .
Нямам нищо общо с образа на тракториста ! И не съм той в женски вариант ! Но това не значи, че нямам какво да кажа
не очаквам и не бих приел от Леля, да влиза в монолог. подобен на тоя, който описа матеев по-долу.
конкретно се надявах на малко разяснения за неведомия начин, по който тече женската мисъл/импулс, когато става въпрос за избор на партньор.
как дамите преценяват какво, кога и колко заслужава да получи. какви гафове са склонни да простят и какво ги обръща на 180 градуса.
такива неща.
поздрави,
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
С негърка не съм правил секс, просто мразя черния цвят и с азиатка не съм, нито с жена тип латино. Тройка с 2 жени съм правил, с двете 4 или 5 пъти преди почти 30 г. като млад разгонен жребец. Тогава имах секс телефон и бях един от първите с такава дейност в БГ. Та с 2 от момичетата ми се забавлявахме тогава Господи какви времена бяха, като си спомня за тогава и направо ми се плаче. С други жени не съм правил тройка.
за Колумбия и Аржентина казват, че имат най-красивите жени на света
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad
Аз да попитам по-директно, има ли някой да разкаже за секс с черна или друга екзотика, тройки...?
Бай Стамене, ти нещо да кажеш по въпроса?Last edited by бай Стамен Тракториста; 27.04.2020, 18:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Че то вече - не го ли изпихте "бурканя" с виски?
Мисля, че е много по-лесно, ако изтичам до Перник..., а на връщане - да мина за по-пряко през Босфора - и още един мост - за нула време да съградя..., отколкото..., да лоча от същия "буркан"... /колко поетично звучи, само.../...
ПП. Нямаш ли миялна ? Или още буркани ?
Що ти трябва от същият ?! Пък винаги може и от шишето
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеОбичам жените хора, обичам ги, животът ми е пропит от тях ....
Мечтата ми е да се усамотя с 2 девойки и 1 чувал с марихуана на необитаем остров в центъра на Тихия океан и тримцата да се забавляваме
Ей така искам да умра, напушен и с отворени очи между две жени ....
Сигурно на надгробния ми паметник ще пише : Той живя, за да е@е Епитафията на живота ми
Стамене. купи си най-новото поколение силиконови кукли - 2750 лв са.
Не е майтап, в Италия отвориха вече 5 "хотела" със тях
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеОбичам жените хора, обичам ги, животът ми е пропит от тях ....
Мечтата ми е да се усамотя с 2 девойки и 1 чувал с марихуана на необитаем остров в центъра на Тихия океан и тримцата да се забавляваме
А лелчето ми прилича на една мацка - и тя така беше върла фенка на уиски в буркань, после се ожени и изчезна от полезрението...
Матеев, зидаромазачите ли те научиха на вирусология?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пусни си филмче с пуканките . Довечера сядаш , ама с алкохол . Да си кажем наздраве
Че то вече - не го ли изпихте "бурканя" с виски?
Мисля, че е много по-лесно, ако изтичам до Перник..., а на връщане - да мина за по-пряко през Босфора - и още един мост - за нула време да съградя..., отколкото..., да лоча от същия "буркан"... /колко поетично звучи, само.../...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Лелята, да не си малко бременна? Носят се слухове, че ставало дори виртуално. Май последно с теб се бяхме зачекнали нещо...
Ама по-късно и колегата долу писа за уиски в буркан - между разтворени бедра... /не схванах чия е тая снимка, която - вярвам е от нета, а не е лично твоя, ако и ти предизвикателно да я хвърли на ококорената тълпа... ...
/
Да не би? Виртуално бременна? Ама - след "бурканя", ли, или преди него? Виртуално? Вярвам го! Ще си го отгледаме тук, където сме си го заченали виртуално /от няколко транша/!
Ти си от малкото дами /да не обидя останалите!/, които "разбират как работи мъжкото съзнание" - значи на практика разбираш ВСИЧКО! Имаме ли разбирателство? Да?
Давай тогава подробностите - сядам с пуканките пред монитора... Зрелища по време на криза /за неработещите - все е нещо/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеИ добре го обмислете . Да не риве някой после
Лелята, да не си малко бременна? Носят се слухове, че ставало дори виртуално. Май последно с теб се бяхме зачекнали нещо...
Ама по-късно и колегата долу писа за уиски в буркан - между разтворени бедра... /не схванах чия е тая снимка, която - вярвам е от нета, а не е лично твоя, ако и ти предизвикателно да я хвърли на ококорената тълпа... ...
/Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениелеля, която поздравява с виски в бурканя изглежда има какво да каже.
подозирам, че самия бай тракторист би се зачел със зле прикрит професионален интерес
Разбирам как работи "мъжкото" подсъзнание , но това не прави по-вярно твърдението ти .
Нямам нищо общо с образа на тракториста ! И не съм той в женски вариант ! Но това не значи, че нямам какво да кажа
Давай тогава подробностите - сядам с пуканките пред монитора... Зрелища по време на криза /за неработещите - все е нещо/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Знам за твоята история, но ти не знаеш, че ако не беше се идентифицирал с бай Стамен и с Тракториста, 99% от обаянието ти пред жените щеше да изтече в тоалетната.
- 1 like
Коментар
Коментар