IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Ти сега.- какво? Искаш да почна като теб и Евго - да фантазирам, ли? Няма да ти се получи.

Тук - освен хубави гаджета - напълно възможно е да четат и моите деца, а защо не - и внуци.

Обикновено Евго се възбужда от такива "постижения", но вие си пишете - нито сте ми на акъла, нито пък - на (само)възпитанието.

А ти - кога ще му платиш курорта на Слънчака, за да фантазира/ да ти се хвали той, самият?
    И как разбра, че съм фантазирал?Да не си ми светил?Последно писах, че веднъж като студент се забихме с една мадама пред квартирното бюро(тогава бяха бедни години)и вечерта се видяхме.Толкова невероятно ли ти се струва, та ме обвиняваш, че фантазирам?
    И въпросът ми не беше зададен към теб, щото е ясно, че никоя не си свалил.
    Last edited by Vergil1975; 08.07.2025, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
      Много замря темата. Някой няма ли да се похвали с някое лятно завоевание?

Ти сега.- какво? Искаш да почна като теб и Евго - да фантазирам, ли? Няма да ти се получи.

Тук - освен хубави гаджета - напълно възможно е да четат и моите деца, а защо не - и внуци.

Обикновено Евго се възбужда от такива "постижения", но вие си пишете - нито сте ми на акъла, нито пък - на (само)възпитанието.

А ти - кога ще му платиш курорта на Слънчака, за да фантазира/ да ти се хвали той, самият?

Коментар

Много замря темата. Някой няма ли да се похвали с някое лятно завоевание?
        Може , ама от некое предишно лето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
          Барби, някой днес е писал от моя профил. Това не съм аз. Технически възможно ли е?

Алекс е изтрил коментар привидно мой от днес в 8:23.

Работата е там, че аз днес въобще не съм писала.

Техничарите във форума моля посъветвайте ме какво да направя!?
          Зацко е прав, смени паролата, със задна дата нищо не можеш да направиш. Сменяш паролата и запазваш старите текстове от редакция. Човекът, който те е хакнал, вероятно е ползвал и VPN или динамично IP и няма как да бъде изловен от администартора по IP.

Коментар

• Много замря темата. Някой няма ли да се похвали с някое лятно завоевание?

Коментар

• Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнение
              Започвате да се заяждате! Престанете!!!

Аз направих реклама на форума, но пак съм изтрит заради "заяждане"... Реклама - изтриване: две несъвместими действия! Тая Алекс е много палава!

Ако не бях чел темата - откъде щях да науча за красавеца (любимец на Евго) - някой си Ж. Игнатов, който преди 20 години е бил главен редактор на "Искрено и лично", като е бил и любимец на майката на Евго?

Всеки обича някого, а аз опирам пешкира! Добре де - ще се жертвам за любовта!

Коментар

Барби, някой днес е писал от моя профил. Това не съм аз. Технически възможно ли е?

Ако паролата ви е дума, която я има в речник - то нямате парола. Сменете я и/или добавете спец. символи

Коментар

говори с бетерчо
                  препоръка е

Коментар

• Барби, някой днес е писал от моя профил. Това не съм аз. Технически възможно ли е?

Last edited by aleks262; 08.07.2025, 16:31.

Коментар

• Започвате да се заяждате! Престанете!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Абе ти да не си някоя баба в тяло на 45 годишен лввент?
                        Как можеш да кажеш "предаванията му са хубави". Та тая боза от някви лели се гледа, работата стана "барабар Евго с лелите"
                        И аз не му гледам предаванията, но в Ютуб и ТикТок съм попадал на негови предавания,на които съм се смял повече и от най-добрата комедия Това направо е шедьовър.
                        https://vm.tiktok.com/ZNdPT3aVW/

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Защото съм харесал нещо друго,

Предаванията му са хубави.
                          Абе ти да не си някоя баба в тяло на 45 годишен лввент?
                          Как можеш да кажеш "предаванията му са хубави". Та тая боза от някви лели се гледа, работата стана "барабар Евго с лелите"

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тая нещо много натиска роклята отпреде
                            да го не е вирнала
                            Това е новото нормално.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

жените най ги ябесява
                              коги друга отнесе кочаня
                              Имаш суверенното право, Бони се изока доволно, а Алекс я срази.

Коментар

Ей такава трябва да е идеалната ситуация-жената е мъж и мъжът жена.
                                https://vm.tiktok.com/ZNdPcFaq7/
                                тая нещо много натиска роклята отпреде
                                да го не е вирнала
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X