IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Боже-та ти пишеш един куп лъжи относно женската психика, ще ме консултираш мен за психологията.На какво ще ме научиш-как да съм по-самоуверен ли?
    Не ти ли казах, че няма на какво да го научиш?!

НЕ СЛУШАШ, ЖЕНО!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Как изобщо може да ти хрумне мисълта ти да консултираш Вергил?

Човекът е отговорил на 12 въпроса в Стани богат, вече знае всичко!
      Точно така-знам повечето неща,по темите,които ме интересуват. Теми,които не ме вълнуват, за какво да ме консултират?Все едно Матеев да ме консултира по технически въпрос, не че тези въпроси не са важни,но мен не ме вълнуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Noblesse oblige.

А да-верно,че ти си софийска аристократка,а аз селянче.

Коментар

В областта на приложната психология
          Боже-та ти пишеш един куп лъжи относно женската психика, ще ме консултираш мен за психологията.На какво ще ме научиш-как да съм по-самоуверен ли?

Коментар

Noblesse oblige.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В коя област може да ме консултираш?И най-вече дали имам нужда от такава консултация.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Живота си минава, няма какво да чакаш.Трябва да действаш веднага. Нощни клубове,излети в планината,музеи,концерти трябва да ходиш на всички места,където можеш да се запознаеш с жени.А ти имаш едно огромно предимство-висок си, а жените си падат по високи мъже.
                  Имах един висок познат и съм виждал жени сами да му се натискат,което по принцип е рядкост. Ама той беше едно дърво,та изобщо не се възползвъз.Мислех,че ще си остане ерген, ама отиде в Англия и там се ожени за една полякиня.
                  Един от приятелите ми във фейса е завършил НСА и е известен във фитнес средите и социалните мрежи. Много е здрав физически и изглежда чудесно. Катери високи върхове, къпе се в леденостудено витошко джакузи, дори и зимата, кара колело до Видин за 1 ден. Има много енергия, но не я използва за жените. Той е на 32 г. и е здравеняк, ходи и по маратони, рядко се срещат такива мъже. Каза ми, че си търси жена, но е много трудно.

Коментар

Поне да не се излагаха така пред всички!
                    Ама то вече накъде... по-надолу надали има?
                    Проблемът не е,че аз се излагам, а че се излагат професорите във форума. Щото такива тиквеници учат децата на България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

По фейсбук мъжете си правят реклама и качват точно такива снимки. От фитнеса, от плажа, от спалнята, дори и голи (макар и рядко).

Не ги заглеждам там, защото това нещо го имам и аз.
                      Живота си минава, няма какво да чакаш.Трябва да действаш веднага. Нощни клубове,излети в планината,музеи,концерти трябва да ходиш на всички места,където можеш да се запознаеш с жени.А ти имаш едно огромно предимство-висок си, а жените си падат по високи мъже.
                      Имах един висок познат и съм виждал жени сами да му се натискат,което по принцип е рядкост. Ама той беше едно дърво,та изобщо не се възползвъз.Мислех,че ще си остане ерген, ама отиде в Англия и там се ожени за една полякиня.
                      Last edited by mirodes; 14.07.2025, 11:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        е, учителя какво е виновен, че му се е паднал точно този ученик.....
                        Поне да не се излагаха така пред всички!
                        Ама то вече накъде... по-надолу надали има?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, учителя какво е виновен, че му се е паднал точно този ученик
                          все пак започнал е да гледа деколтето и голите кълки
                          а не само чатала на готините пичове
                          от което също едва ли се е отказал

По фейсбук мъжете си правят реклама и качват точно такива снимки. От фитнеса, от плажа, от спалнята, дори и голи (макар и рядко).

Не ги заглеждам там, защото това нещо го имам и аз.

Коментар

Хаххахахаха

Е няма такова дърво, честно!

Ама какъвто учителя - такъв и ученика!
                            е, учителя какво е виновен, че му се е паднал точно този ученик
                            все пак започнал е да гледа деколтето и голите кълки
                            а не само чатала на готините пичове
                            от което също едва ли се е отказал
                            препоръка е

Коментар

Хаххахахаха

Пази, боже от такива "професори".Като заглеждаш някоя жена първо показваш,че имаш интерес и второ показваш, че имаш самочувствие да правиш това, което искаш,без да се съобразяваш с околните. А жените обожават мъжката самоувереност.

Коментар

• От твоите съвети, прилагам няколко: гледам в деколтето, гледам голите кълки, усмихвам се приятелски, оглеждам жената от главата да петите и онзи съвет, който е само между нас.
                                Хаххахахаха

Коментар

Working...
                                X