Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеИ добре го обмислете . Да не риве някой после
Лелята, да не си малко бременна? Носят се слухове, че ставало дори виртуално. Май последно с теб се бяхме зачекнали нещо...
Ама по-късно и колегата долу писа за уиски в буркан - между разтворени бедра... /не схванах чия е тая снимка, която - вярвам е от нета, а не е лично твоя, ако и ти предизвикателно да я хвърли на ококорената тълпа... ...
/Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениелеля, която поздравява с виски в бурканя изглежда има какво да каже.
подозирам, че самия бай тракторист би се зачел със зле прикрит професионален интерес
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Разбирам как работи "мъжкото" подсъзнание , но това не прави по-вярно твърдението ти .
Нямам нищо общо с образа на тракториста ! И не съм той в женски вариант ! Но това не значи, че нямам какво да кажа
Давай тогава подробностите - сядам с пуканките пред монитора... Зрелища по време на криза /за неработещите - все е нещо/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Знам за твоята история, но ти не знаеш, че ако не беше се идентифицирал с бай Стамен и с Тракториста, 99% от обаянието ти пред жените щеше да изтече в тоалетната.
- 1 like
Коментар
-
То цялата тази тема е за да се похвалиш колко си добър с онова, което виси между краката ти, но не ми стана ясно на кого да ръкопляскам - на бай Стамен ли, на трактористите ли или хей така на анонимните е@ачи.
Иначе цялата тази тема ми напомня за зидаромазачите, които ми строиха къщата. На всяка плоча им организирах запивки, на които ги давех с акохол и мръвки на тумбак кой колкото може да поеме. И по време на тези запивки установих няколко много важни неща:
1. Всички зидаромазачи имат огромна работа там между краката, която се влачи по земята и се препъват в нея, когато се разхождат.
2. Всички зидаромазачи са из@ли взаимно жените си, майките си, бабите си, сестрите си, дъщерите си, учителките на децата си, всички жени във блоковете, в които живеят, всички спортистки, всички журналистки, всички тенисистки, и разбира се всички к*ви в целия град.
3. Всички зидаромазачи познават в най-големи подробности женската душа, женските гърди, бедра, крака и всякакви дупки, където и да се намират те.
4. Всички зидаромазачи имат коефициент на интелигентност най-малко 200 или дори 300. Ряпа да ядат учените от БАН или простаците и идиотите от правителството, парламента, президентството и въобще - властимащите. Въобще някой не е ли зидаромазач - значи е втора ръка човек.
5. Всички зидаромазачи освен по е@не, на@ване, до@ване и пре@ване, са експерти и по футбол, бейзбол, математика, физика, химия, политика, философия, психология, и разбира се вирусология, генетика, световни конспирации, извънземни, подземни, подводни - абе въобще всички науки, най-вече в часта им как една наука прее@ва друга наука.
Та искам да кажа, че докато чета за трактористи и прочее тъпкачи, се сещам и за великите зидаромазачи, без които нашето общество щеше да се провали с гръм и трясък.
Но реалността е друга, те са с малки доходи, не знаят да държат пари, простички, некъпани и не правят редовно секс.
И обичат да крадат от материалите, ако ги оставиш без надзор.Last edited by X_Y; 27.04.2020, 16:20.
Коментар
-
Обичам жените хора, обичам ги, животът ми е пропит от тях ....
Мечтата ми е да се усамотя с 2 девойки и 1 чувал с марихуана на необитаем остров в центъра на Тихия океан и тримцата да се забавляваме
Ей така искам да умра, напушен и с отворени очи между две жени ....
Сигурно на надгробния ми паметник ще пише : Той живя, за да е@е Епитафията на живота ми
- 3 Харесвания
Коментар
-
То цялата тази тема е за да се похвалиш колко си добър с онова, което виси между краката ти, но не ми стана ясно на кого да ръкопляскам - на бай Стамен ли, на трактористите ли или хей така на анонимните е@ачи.Last edited by X_Y; 27.04.2020, 16:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение.................................................. .........
Наздраве, момчета!
Та има и една хубава случка, от личен опит....
Отивам при доктора и го питам за способ да си вдигна тонуса, че с таа карантина - скапан съм.
Вика, ставаш сутрин и лек тръс до Перник и обратно...
Стига бе, това са 30 км една посока...Дай нещо по-приемливо.
Добре - оправяш съпругата всеки ден (спестявам трите пъти).....
Ба, дофтуре, ей го дей Перник!
И това ще мине ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениелеля, която поздравява с виски в бурканя изглежда има какво да каже.
подозирам, че самия бай тракторист би се зачел със зле прикрит професионален интерес
Нямам нищо общо с образа на тракториста ! И не съм той в женски вариант ! Но това не значи, че нямам какво да кажа
Коментар
-
Тази притча я има в много варианти, но аз ще се спра на комшийския.
Преди много, много години живял рибар, който всеки ден ловял риба в Черно/може и Мраморно/ море. Веднъж в мрежата му се оплела запушена с тапа глинена бутилка.
Рибарят, любопитен като всеки човек, извадил тапата и от бутилката излязъл джин, който му казал:
- Затворен съм от хиляди години в това тясно място. Обещах си, че ще изпълня едно съкровено желание на този, който ме освободи. Кажи ми, о мой повелительо, какво най-много желаеш на света.
Рибарят помислил малко и отговорил:
- Аз живея от тази страна на Босфора, а на другата - живее брат ми с моите родители. Когато морето е бурно не мога да отида при тях и да ги видя. Затова - можеш ли да построиш мост, който да свързва двата бряга?
Помислил малко джина, погладил дългата си бяла брада и отговорил.
- Много сложен е този строеж. Трудно ще ми бъде да се справя. Извинявай, повелительо, но моля те - пожелай си нещо по-просто!
Рибарят бил разочарован, но решил да опита с още едно желание, което му се видяло изпълнимо. Все пак джинът бил живял много години и много бил видял.
- Тогава ме научи да отгатвам какво искат жените. За теб това едва ли ще е сложно.
Погледнал джинът рибарят, после хвърлил око на отстрешния бряг и попитал:
- Кога искаш да бъде готов моста?
Наздраве, момчета!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениелеля, която поздравява с виски в бурканя изглежда има какво да каже.
Коментар
-
Добре де, дори и да си от лелите (а ние от чичовците), не е ли редно малко да ни отвориш очите от първа ръка?
То ние мъжете можем да си мечтаем какво ли не, но не е ли редно една жена да каже какво си мечтаят жените?
ПП: Сега е момента да бъдеш честна и да ни разкажеш истината такава, каквато е в действителност.
ПП. Това с "другарскияТ съд" , много ме кефи ! И да , аз мога да бъда болезнено откровена и да разкажа публично истината , такава, каквато е в действителност. Тя е една .
Ма , не съм сигурна ,че всички вие, четящите и съдещите я , ще бъдете също толкова , болезнено откровени и отворени , да я чуете , осмислите , разберете, дори пречупвайки я през себе си . И да осъдите или отсъдите .
Иначе , замерянето с камъни , не ме притеснява . Едва ли има и един светец тук, без значение от полът .
Ще си помисля . Обичам предизвикателствата . Интересно ми е , на вас , всички защо ви е нужно ? Нали обществото и ценностите ви са идеални и аз съм извън ?
Ако ми дойде харашото или някой ми даде смислен повод , ще се изправя с удоволствие пред съда
Събирайте и съчки . Обичам големи пожари . Това , като последно желание , та се съобразете с него .
https://m.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ
Готин ден и седмица , другари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Както казваше великата ми класна в средата на миналия век - примитивен опит за флирт. И то баш Леля.... Смех....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
колега, доста оптимистично е да очакваш една достопочтена и достойна за уважение леля, да разкрие за какво точно си мечтаят жените.И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
Коментар