Първоначално изпратено от ddb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не пиши нищо. Може на лично.
Ще ти разкажа какъв е случая.
Момичето е хубаво, от провинцията, живее с приятелката си там, а приятелката е лоша, тип мутреса и командва малката и малката й е като икономка и я слуша за всичко. И й слугува. И двете нямат официални мъже. Дъртата със сигурност бръмчи.
Отделно малката понякога ме подминава и не иска да ги говори с мен. Нямаше как да й се нахвърля, нямах и кондоми,
Не даваше знак, че иска да ми се отдаде.
НЕ НЕ АМА ШЕ ТИ ПИША С ГОЛЕМИТЕ БУКВИ ЩОТО НАПРАВО ЩЕ ИЗЛЯЗА ОТ ТЯЛОТО СИ ОТ ЯД
НЯМАЛ КОНДОМИ !!!!!
КОНДОМИ НЯМАЛ !!!!!!
ЗНАЧИ АКО ЗНАМ КЪДЕ ЖИВЕЕШ В СОФИЯ ЩЕ ДОЙДА ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ СПЕЦИАЛНО ДА ТИ УДАРЯ ЕДИН ШАМАР
НЯМАЛ КОНДОМИ !!!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не съм сигурен дали от време на време не попреспива с някой мъж. Хубава е и не е залупена, учила е и има хубава кариера.
Преди известно време друга комшийка (пак младичка, 33-35 г.) в другия апартамент ми отвори врата, след баня, препасана само с една кърпа. И се държеше малко предизвикателно и курвенски, но не ме покани да продължим у тях. Все пак беше секси.
Ако бях с мутренска визия (широк гръб, гола глава, бицепс), може би щеше да ме покани.
Евго, гледам, тука има съвети да се влиза с касата на вратата при такива възможности. То не е лошо да се възползваш, опита е хубаво нещо защото знаеш после какво не искаш. Обаче, бих си задал въпроса, дали ти трябва връзка с жена, която си я свалил само с поглед. Какво уважение ще имаш към такава жена и няма ли да си мислиш, че ще го прави с всеки срещнат зад гърба ти.
А пък щом си мислиш, че си пада по мускули и лоша визия, то по тази логика ако утре е нямаш тази визия, ще те смени. Както правят и много мъже, става на 25 любовницата, вземаш и апартамента и колата и търсиш следващата на 22.
Коментар
-
Не пиши нищо. Може на лично.
Момичето е хубаво, от провинцията, живее с приятелката си там, а приятелката е лоша, тип мутреса и командва малката и малката й е като икономка и я слуша за всичко. И й слугува. И двете нямат официални мъже. Дъртата със сигурност бръмчи.
Отделно малката понякога ме подминава и не иска да ги говори с мен. Нямаше как да й се нахвърля, нямах и кондоми,
предполагам ще са основни техники и похвати, които може и на други да са от полза.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Глей са, момичето не му е дало повод...... (Това е един стар хубав виц)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Човеко абе ти си за убиване бе, що не я награби ???? Кво си чакал ??? Тя ти се е набутала в ръцете, а ти стоял вцепенен и си се усмихвал глуповато може би. Значи виж ся, специално за теб ще напиша нещо малко по-дълго ще бъде и ще го постна довечера около 19 часа. За убиване си бе ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеНаправо не съм на себе си Евго ... Пак пиша за твоята космическа направо издънка ... очаквал да го покани?? Ами тя като жена дори е направила много повече отколкото трябва ...не е истина каква оферта си загробил, тази жена бъди сигурен, че повече няма да те погледнеИ това ще мине ...
Коментар
-
Не съм сигурен дали от време на време не попреспива с някой мъж. Хубава е и не е залупена, учила е и има хубава кариера.
Преди известно време друга комшийка (пак младичка, 33-35 г.) в другия апартамент ми отвори врата, след баня, препасана само с една кърпа. И се държеше малко предизвикателно и курвенски, но не ме покани да продължим у тях. Все пак беше секси.
Ако бях с мутренска визия (широк гръб, гола глава, бицепс), може би щеше да ме покани.
- 8 Харесвания
Коментар
-
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Дори в сферата на фантазиите, нека си представим следната /напълно възможна/ ситуация:
Отива /човекът/ при готината комшийка, а тя го приема, защото отдавна не са я навестявали /смели/ мъже..., а и на ситуацията краят ѝ не се вижда..., но най-вече, защото и дамата има своите потребности, а както се казва на жаргон - на някои части от тялото си - така ѝ се сторило - като че паУжина почнала да хваща...
В процеса на приемо-предаването - за да уточним: тя приема мъжа /почти като чужденците, за които е "готова"/, в същото време и МУ предава най-прекрасното от себе си: рядък, екзотичен вирус...
Развитието на нещата във времето показва интересен феномен: екзотиката, която получава мъжът - успешно се противопоставя на... короната..., имунната система цъфти - налице е 50-годишен имунитет..., Евго е първият и недосегаем трилионер, с патентован супер-метод да борба с пандемията..., успял е да убеди готината комшийка - да работят в екип, светът ГИ боготвори, България цъфти - първа световна икономическа сила!...
Съвсем реална възможност, казвам ви!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Дори в сферата на фантазиите, нека си представим следната /напълно възможна/ ситуация:
Отива /човекът/ при готината комшийка, а тя го приема, защото отдавна не са я навестявали /смели/ мъже..., а и на ситуацията краят ѝ не се вижда..., но най-вече, защото и дамата има своите потребности, а както се казва на жаргон - на някои части от тялото си - така ѝ се сторило - като че паУжина почнала да хваща...
В процеса на приемо-предаването - за да уточним: тя приема мъжа /почти като чужденците, за които е "готова"/, в същото време и МУ предава най-прекрасното от себе си: рядък, екзотичен вирус...
Развитието на нещата във времето показва интересен феномен: екзотиката, която получава мъжът - успешно се противопоставя на... короната..., имунната система цъфти - налице е 50-годишен имунитет..., Евго е първият и недосегаем трилионер, с патентован супер-метод да борба с пандемията..., успял е да убеди готината комшийка - да работят в екип, светът ГИ боготвори, България цъфти - първа световна икономическа сила!...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеевго ходи ли до готината комшийка?
не се подмотвай, тя чака мъж и първия появил се е много вероятно да спечели
Коментар
-
Тя, между другото, ме харесва.
На едно общо събрание един чичо ме коментира пред нея "Сигурно вземаш 3-4К лв и за това не правиш проблем за парите за общите части". И тя го чу. Отделно веднъж се разминахме и ми се усмихна хубаво.
От друга страна е трудна топка, от тези готините мадами, които са готови за чужденец или голям директор.
Всеки път като я видиш.Last edited by bota156; 23.04.2020, 13:26.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар