Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Нещо пак не се връзва разказа ти.
1) Значи профила е създаден от племеника ти който от години живее в Англия, защото искал да продаде златна монета. Само че постинга за златната монета е от 18 ноември 2013, 18.03 ч.. Профила е регистриран 2012 година. Като виден и грамотен "бизнесмен" не вярвам че за вас е прекалено трудно да направите една проста регистрация и то във ФОРУМ. Това не е ядрена физика.
2) Първият коментар не е за златна монета, а за проект който явно е някаква глупост
25 септември 2013, 18.46 ч.
Инвестирайте в моя проект, той е отразен от много национални медии, преди 2 дни бях гост и в "Шоуто на Слави". Създавам уникален продукт без аналог в света. За да го завърша са необходими 15 000 лв. В завършен вид ще струва между 500 000 и 1 милион, зависи в коя държава ще се продаде !!! Който инвестира в проекта необходимата сума ще получи 10 процента от продажбата. Който се интересува повече да ми пише на e-mail - a, ще изпратя директни линкове и прочие.
E-mail: sos8@abv.bg
25.09.2013, 19:09
Не четете внимателно, колега. Не съм казал, че проекта ми струва 15 К, а че са необходими за довършването му толкова ! Казах също, че проекта е без аналог в света и за първи път се прави нещо подобно в човешката история ! Продуктът е нетрадиционен и не е в категорията на масово известните и популярни начинания и бизнеси. За продажба на продукта като цяло БГ слабо ме интересува, интересува ме Имперска Русия.
От тези два поста става дума за измама. Кой иска 15К заем и е готов да даде за уникалният си продукт 10% или 50К в най-песимистичният сценарии както и 100К в оптимистичният.
Но това няма значение, не се връзва обяснението че профила е създаден за монета, профила е създаден за някакъв проект.
И сега най -интересното от моето разследване, притаете дъх защото това доказва,че Бай стамен е вкарал бая хора във филма си
18.11.2013, 08:26
бай Стамен Тракториста
Здравейте, продавам българска златна монета - ЧЕТВЕРОЕВАНГЕЛИЕ. Чисто нова, в капсула, минт състояние, със сертификат. Цената е супер - 130 лв. !!!! Пуснал съм я за продажба в аукцион.бг. , ето и директен линк, където можете да я видите. Който желае да ми пише на имейла: kiss_sos@abv.bg
http://auction.bg/item.php?id=1581902
----------------------------------------------------------------------------------------------------
18.11.2013, 13:22
бай Стамен Тракториста
Уважаеми г-н ivancholak,
изказвате се неподготвен и ставате за смях на другите колеги. Наистина пишете глупости. Пообразовайте се малко първо в нумизматиката. Това не е материал и скрап, а златна юбилейна монета с определен тираж. Цената на тази монета върви между 140-150 лв. За доказателство прилагам офертите в момента в аукцион.бг и като потвърждение, че моята цена е най-ниската.
http://auction.bg/item.php?id=1325764 - цена от 155 лв.
http://auction.bg/item.php?id=1325078 - цена от 148 лв.
http://auction.bg/item.php?id=1449444 - цена от 140 лв.
Поздрави
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Това са двата коментара на Бай стамен който иска да продава монета ЧЕТВЕРОЕВАНГЕЛИЕ в аукциона, Единственят коментар на "племеника" не е че той иска да продава монета която му е изпаднала, а да направи коментар колко е изгодна
--------------------------------------------------------------------------------------------------
18.11.2013, 19:03
Писар
гледам че цената на монетата "Четвероевангелие" е свалена на 120 лв. в аукциона, бих казал много добра цена за тези, които събират монетки.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Забелязахте ли имейлите, който маркирах в червено. На бай Стамен тракториста kiss_sos@abv.bgи на Писар sos8@abv.bg
С това темата за мен относно криси, бай стамен и писар е приключена. Ясно е че зад всеки един от тези профили седи лицето бай стамен, а другите профили за с цел вероятно спам, измами, тролене и изпълняване на някакви поръчки. Сигурно има и още много други профили скрити и неактивни от години. Да възможно е всеки един от профилите да си има отделен притежател, но те са на свързана група от хора която както казах цели някакви облаги.
Коментар