IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нали и ти се оглеждаш за млада жена от 3-4 години и не става?

За един месец ми писаха 2 жени, които търсят сериозна връзка с мъж, на 38 г. и на 41 г. и чатихме доста. Съвсем внимателно без да ги обидя ги попитах искат ли деца и да работим по въпроса, а те ми казаха, че имат проблем и не могат да станат майки.

Ти ми даваш съвети в духа на "Американски пай", които не мога да приложа на практика. Да се държа коки и да ходя по нощни заведения, И да ги гледам мръснишки и да си искам!
    Нищо не търся в момента поради здравословните си проблеми.Преди си имах квартира, ама отдавна я освободих.
    И ти давам съвети ,които са ефективни.
    Огромна грешка е да питаш една жена дали иска деца преди да сте по-близки и да сте правили секс.Не стават така нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ако Евго ми беше слушал съветите, щеше да е изчукал досега стотици жени, да се е оженил с деца .
      Така че не смесвай различни неща.
      Нали и ти се оглеждаш за млада жена от 3-4 години и не става?

За един месец ми писаха 2 жени, които търсят сериозна връзка с мъж, на 38 г. и на 41 г. и чатихме доста. Съвсем внимателно без да ги обидя ги попитах искат ли деца и да работим по въпроса, а те ми казаха, че имат проблем и не могат да станат майки.

Ти ми даваш съвети в духа на "Американски пай", които не мога да приложа на практика. Да се държа коки и да ходя по нощни заведения, И да ги гледам мръснишки и да си искам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Нещата не опират само да слушане, а най-вече до изпълнение... иначе и кучето щеше да е месар!

А на него ако така яко са му промили мисленето - ако ще и цял месец да слуша - файда йок!

Я сподели някой от съветите си да чуем в каква посока го тласкаш!
        Е та аз две години ги пиша тия неща, ти ме питаш какви съвети съм му давал.
        Ок -накратко. Най-важно е мъжът да е самоуверен и да не се притеснява като разговаря с жени.Ако е модно облечен, макар и не със скъпи дрехи е голям плюс.Но най-важно е естествено какъв разговор ще се проведе.Трябва задължително да е нещо, което да я свързано със секс,среща, външен вид и тем подобни. Щото ако водиш разговор от типа на"Какво работиш, какво си завършила "и тем подобни максимално може да влезеш във friendly zone.Ето сутринта заредих на една бензиностанция и реших да си купя ароматизатор.Продавачката беше около моята възраст ,нищо особено като външен вид, но й направих пичи мохабед. Викам й-"Много добре ухае тоя ароматизатор,ще си го купя,защото един мъж винаги трябва да мирише добре.Утре като изляза на среща с някоя красива жена като вас,трябва да ухая подобаващо ".И оная разцъфтя веднага. Не й направи впечатление, че ароматизатора е за кола, а не за тяло,а й стана приятно, че й обръщам внимание и насочвам разговора към среща,красиви жени и т.н.Трябва хем да им се правят комплименти за външен вид и/или облекло, хем да се насочват нещата към среща/секс.Къде по-завоалирано,къде не. Зависи от ситуацията и доколко оная поддава.

Коментар

Ако Евго ми беше слушал съветите, щеше да е изчукал досега стотици жени, да се е оженил с деца .
          Нещата не опират само да слушане, а най-вече до изпълнение... иначе и кучето щеше да е месар!

А на него ако така яко са му промили мисленето - ако ще и цял месец да слуша - файда йок!

Я сподели някой от съветите си да чуем в каква посока го тласкаш!

Коментар

Да му беше дал да ти ползва маламашката под наем, сигурно щеше да бъде наистина по-успешен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              Ако всички мъже така си търсеха жените като Евго, човечеството щеше да е загинало още по времето на неандерталците.
              Няма как да знаеш!

Преди сегашното човечество може да е имало 1-2 реколти тип "Евго" и те да са измрели в неуспешен опит да се закрепят на планетата! След което са се появили представителите с по-кратък срок на избиране и така до ден днешен.

... а Евго понеже е пряк потомък това прастаро 1-во поколение и оттам идват свръх-завишените му (неговите, както и тези на майка му най-вероятно) изисквания към женските индивиди!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Абсолютно невярно твърдение.

Все едно аз да кажа, че мъжете се интересуват само от футбол, бира и секс.

Принципно по-първичен е полът с по-силен нагон, така че още едно грешно твърдение.
                Мъжете се интересуват от тия неща плюс много други. Жените само от отношения с мъже, отглеждане на деца и тем подобни. В Тик ток се качват стотици клипове всеки ден.Включително и от много жени.Как пък една не качи клип свързан с политика,история,изкуство, спорт. Само истории,свързани с мъже и нищо друго.

Коментар

Ами те взаимно се заслужават

Добри, но заблудени момчета. Да са ни живи здрави да ни веселят.

Коментар

Има грешка в модела ти на мислене обаче. Ти общуваш с ограничен кръг жени а правиш галактически обобщения
                    те на другите шундите им на чорчик, или па имат други хромозоми?
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Има грешка в модела ти на мислене обаче. Ти общуваш с ограничен кръг жени а правиш галактически обобщения
                      Хахаха-викаш с ограничен кръг жени съм общувал.Я да видим-езикова гимназия, повечето бяха жени,университета-курс над 200 души жените бяха повече от мъжете, живеех в общежитие-повечето бяха жени там.В службата имаше доста жени,а всяка година служебно съм общувал със стотици жени. За 20 години са поне 7-8 хиляди. С някои от тях съм имал и по-близки отношения.
                      Хайде по-сериозно.
                      Изобщо и не слагам в сметката, че вече над 35 години ходя редовно по нощни клубове.
                      Last edited by Vergil1975; 01.11.2024, 09:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Казвам му, че е хубаво да се четат по-дебели книги, но Мирко предпочита да чете обявите в Тиндер и така подвежда Евгич да загърби библиотеката на баба си.
                        Ами те взаимно се заслужават

Добри, но заблудени момчета. Да са ни живи здрави да ни веселят.

Коментар

Казвам му, че е хубаво да се четат по-дебели книги, но Мирко предпочита да чете обявите в Тиндер и така подвежда Евгич да загърби библиотеката на баба си.

Коментар

Не си ме разбрал-сравнявам я с вълчица.
                            Жените са много по-първични от мъжете. Мъжете могат да се интересуват и забавляват с много неща,жените единствено ги интересуват неща,свързани със секс,размножаване, отглеждане на деца,които са пряка последица от първите две.
                            Ето затова са ми чудни тия мъже, които твърдят, че жените не пускали. Напротив-те само за това мислят, не случайно се гримират, обличат най-хубавите си дрехи,просто трябва да знаеш как да ги накараш да легнат с теб.

Все едно аз да кажа, че мъжете се интересуват само от футбол, бира и секс.

Принципно по-първичен е полът с по-силен нагон, така че още едно грешно твърдение.
                            Last edited by Selena2024; 01.11.2024, 08:51.

Коментар

Хахаха-и кога съм критикувал жените като цяло.Казвам какви са-това не е критика. Все едно да критикувам вълците,че убиват сърни. Такава им е природата и човек трябва да се съобрази с нея и да реагира подобаващо ако се наложи. Същото е и с жените-много добре им познавам психиката вече и се възползвам от това,когато контактувам с тях.И споделям своите познания и с други мъже във форума. Като гледам общо взето сме на едно мнение.

Коментар

Не си ме разбрал-сравнявам я с вълчица.
                                Жените са много по-първични от мъжете. Мъжете могат да се интересуват и забавляват с много неща,жените единствено ги интересуват неща,свързани със секс,размножаване, отглеждане на деца,които са пряка последица от първите две.
                                Не си чел достатъчно. По последни научни сведения, поради половия диморфизъм на мозъка неговите структури са се развили съвсем различно при мъжете и жените и то в полза на жените. Оказва се, това, което ги интересува мъжете, е плод на амигдалния комплекс в челната част на женския мозък. Или казано с други думи - жените са построили свят по себе си, но затова е била нуждата някой да дойде с маламашката.

Коментар

Working...
                                X