Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеMa аз и Брижит Макрон не съм я чул да се оплаква...
Ако не живеех дълги години в зоната на тези държави и щях да си мисля, че той е прикрит педал. Имам обаче други наблюдения, които ще влязат в остър разрез с балканския манталитет, че жената е “баба” на 26 г., така, че си мълча .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
И до човека си е. Лошо ли й е на Амал Клуни с Джордж Клуни.
Идеални са гълъбчетата, 7-8 г. разлика. Пардон - 17 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеИ до човека си е. Лошо ли й е на Амал Клуни с Джордж Клуни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Успешният предприемач е по-подходящ за любовник, стига въобще да са му останали сили . Изобщо жените наистина понякога не оценяват емоционално интелигентните мъже в преследване на въображаем “тестостерон” после се чудят как да се отърват от проблеми.
Не че правя реклама на Евго, но той е чудесен материал именно за съпруг. Ама жената трябва да е мъдра. Трудна работа.
Muchas gracias, Selena!
- 1 like
Коментар
-
Ама както капризничиш, може и тях да търсиш после и пак да няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Не препоръчвам тези големи възрастови разлики. Максимум пет години. Иначе има проблеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Вземи си ти тогава жена с готови деца,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Абе забиването става/освен ако е завършил, а не започнал процеса на вчичкяване /, проблемите се получават после при толкова различен начин на живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
допускаш, че може да е баба меца ли
Ти измисли ли промоциите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Търся за вързка и семейство и да не е баба,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеБаба със семейство, изглежда доста оптимален вариант. Таман, няма и да се напрягаш много...
Ей на тия 30 годишните, не можеш да им насмогнеш на изискванията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеТърся за вързка и семейство и да не е баба,
Ей на тия 30 годишните, не можеш да им насмогнеш на изискванията.
- 3 Харесвания
Коментар
-
А ти искаш младичка и свястна. Или нещо още по-различно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеТака че с пари не може да бъде впечатлена
Ендер, учудващо не съм. Може да съм пооглушал през годините, но определено има положителен прогрес в материалите - респ. шума и изкривяването.
Коментар
Коментар