If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо подобно се правеше на времето: лагер-сбор - и те лашват с отбора на някое отдалечено от хората място... , но тогава държавата..., хммм - даваше... Хапване и калории - фантазия... И така - до деня на състезанията... /това им бяха разбиранията на треньорите, но не мисля, че са имали основания..., все пак всичко е индивидуално/...
Абе мисля, че освен всичко друго в соц лагера бяхме и царе на допинга ...
Мерси, вече съм по-спокоен за това как ме вижда света.
п. Едно време в УБО по колко кг бяха?
Едно време в блока на УБО бяха дали апартаменти на възрастни чичовци към 60г и семействата им (през 80-те години). Приличаха малко на стара номенклатура. Имаше и активни борци.
Но бяха културни, пред блока съдяха рози. И от УБО правеха проблеми на някой хора и не даваха да се купуват апартаментите.
Майка ми беше ходил да взема бележка, че дядо ми е бил служител повече от 20г, но пак не й дадоха да го купи. Понякога е трудно да пребориш системата.
Тук пък се приказва, че на примера дивисион преди мач не им дават да правят секс, защото са изтощени на другия ден
Нещо подобно се правеше на времето: лагер-сбор - и те лашват с отбора на някое отдалечено от хората място... , но тогава държавата..., хммм - даваше... Хапване и калории - фантазия... И така - до деня на състезанията... /това им бяха разбиранията на треньорите, но не мисля, че са имали основания..., все пак всичко е индивидуално/...
Евго, извинявай, ама много те работят с тия мнения от вида ЕЖК. Ти си млад човек и трябва да можеш да отсяваш истината от плявата!
Защо му е на един спортист да "поддържа" т.нар. от теб "потисната сексуалност"?
Какъв му е проблемът - на спортиста - да поддържа една приятна връзка с едно хубаво и сексапилно момиче? Стимул във всички посоки! Нещо повече - ако двамата са на акъла - и да се оженят - пак не би имало проблеми! Едва ли би вкарвал по-малко голове, ако е женен! /оправдания, защо един спортист не вкарва голове - винаги могат да се намерят, но истината е една: нямаш необходимите тренировки, но не тия, които ти дава треньорът, а ония, които усещаш вътрешно, че ти трябват, за да победиш!/ Една млада и отворена към теб дама - само те стимулира за тоя тип тренировки!
Това, че връзката му влияе лошо /измислици на едновремешни треньори/ - са някакви фантасмагории и измишльотини! Напротив: такава /удовлетворяваща го/ връзка - само би го стимулирала!
Тук пък се приказва, че на примера дивисион преди мач не им дават да правят секс, защото са изтощени на другия ден
В зависимост от това как се храня и тренирам- 90-105, повечето време съм над 100, за мечок все пак съм сравнително елегантен
п. Имах предвид в спортната гимнастика.
По времето на Нешка Робева знаем как е било. Строга дисциплина.
Между другото, колко кг си?
В зависимост от това как се храня и тренирам- 90-105, повечето време съм над 100, за мечок все пак съм сравнително елегантен
п. Имах предвид в спортната гимнастика.
Един спортен съдия, на 38г, ми разказваше, че при професионалните спортисти, за да вкарват голове, във футбола, волейбола и баскетбола, е задължително да правят секс редовно и да нямат подтисната сексуалност. Поради тази причина много свестни спортисти (30+ годишни) ходят и си плащат. И се женят след като им приключи спортната кариера, т.е. на около 35 г. или малко по-късно.
Евго, извинявай, ама много те работят с тия мнения от вида ЕЖК. Ти си млад човек и трябва да можеш да отсяваш истината от плявата!
Защо му е на един спортист да "поддържа" т.нар. от теб "потисната сексуалност"?
Какъв му е проблемът - на спортиста - да поддържа една приятна връзка с едно хубаво и сексапилно момиче? Стимул във всички посоки! Нещо повече - ако двамата са на акъла - и да се оженят - пак не би имало проблеми! Едва ли би вкарвал по-малко голове, ако е женен! /оправдания, защо един спортист не вкарва голове - винаги могат да се намерят, но истината е една: нямаш необходимите тренировки, но не тия, които ти дава треньорът, а ония, които усещаш вътрешно, че ти трябват, за да победиш!/ Една млада и отворена към теб дама - само те стимулира за тоя тип тренировки!
Това, че връзката му влияе лошо /измислици на едновремешни треньори/ - са някакви фантасмагории и измишльотини! Напротив: такава /удовлетворяваща го/ връзка - само би го стимулирала!
Коментар