IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бре хора климатици нематели , поне престаните да одите на вън по тая жега.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
      Мирко рецитирал Шекспир, докато жените през това време си разчесвали златното вуно и пет пари не давали за Шекспир. Действието се развивало в Колхида, където свирепият Цербер пазел да не би Мирко, разбирайки омерзен, че Шекспир не е ключът към царството, да им посегне. Мирко успял да пребори Цербер, като извикал "Екоравновесие". Влязъл вътре, установил, че всички са девствени, остригал ги нула номер и отнесъл вуната им в студиото на "Стани богат" и като един Шлиман тропнал трофея на масата на Ники Кънчев. Пичите косми се разлетели от вентилатора и посипали в златисто екзалтираната публика. Разрешил на живо загадката на аргонавтите, стигнал до 13-тия въпрос и изпил на екс чашата със студена вода, която давали на участниците. Така го прерязало, че изгубил гласа си и не успял да отговори на последните два въпроса. Почувствал се победител, той решил да прочете 1000 книги от библиотеката на Евгич. Отметнал ги за нула време, докато Евгич се наканел да снесе яйца. После овършал и касиерките в Кауфланд и Фантастико и те хлопнали кепенци, защото всички касиерки излезли по майчинство. Сега, вече 50 годишен чичка с вуна по врата и космалаци в ушите, знаел всички тайни за всичко тайно. И всеки, който отправи интелектуално предизвикателство към него, ще бъде смазан с две туби вазелин.
      Е какво се правиш на интересен, като и ти не си намерил своята Ганка!

Коментар

• Мирко рецитирал Шекспир, докато жените през това време си разчесвали златното вуно и пет пари не давали за Шекспир. Действието се развивало в Колхида, където свирепият Цербер пазел да не би Мирко, разбирайки омерзен, че Шекспир не е ключът към царството, да им посегне. Мирко успял да пребори Цербер, като извикал "Екоравновесие". Влязъл вътре, установил, че всички са девствени, остригал ги нула номер и отнесъл вуната им в студиото на "Стани богат" и като един Шлиман тропнал трофея на масата на Ники Кънчев. Пичите косми се разлетели от вентилатора и посипали в златисто екзалтираната публика. Разрешил на живо загадката на аргонавтите, стигнал до 13-тия въпрос и изпил на екс чашата със студена вода, която давали на участниците. Така го прерязало, че изгубил гласа си и не успял да отговори на последните два въпроса. Почувствал се победител, той решил да прочете 1000 книги от библиотеката на Евгич. Отметнал ги за нула време, докато Евгич се наканел да снесе яйца. После овършал и касиерките в Кауфланд и Фантастико и те хлопнали кепенци, защото всички касиерки излезли по майчинство. Сега, вече 50 годишен чичка с вуна по врата и космалаци в ушите, знаел всички тайни за всичко тайно. И всеки, който отправи интелектуално предизвикателство към него, ще бъде смазан с две туби вазелин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

По принцип цялостното ти отношение към жените е долнопробно откакто си почнал да пишеш в темата. Мен ме остави. То не бяха филипинки, рускини и украинки, не бяха санаториуми и прочее глупости.

Липсва ли принципно уважението към жената - няма смисъл въобще от диалог. Тука сте двама трима такива, но успявате да опошлите нещата до степен да нямат желание нормалните хора за диалог.

Айде стига ти толкова за днес.
          А сега де.Ти изкара украинките и рускините най-големите боклуци,а пък аз съм имал долнопробно отношение към жените.А пък източноазиатките направо ги изкара подчовеци.Санаториумите пък какво общо имат относно отношението ми към жените?Да правил съм секс с жени на санаториум, ама това означава ли, че отношението ми е долнопробно?Уверявам те,че никоя не съм изнасилил. Всичко е било доброволно. Даже една се разсърди веднъж,че само разговаряхме и нищо не съм предприел.
          Last edited by Vergil1975; 12.06.2024, 13:17.

Коментар

• По принцип цялостното ти отношение към жените е долнопробно откакто си почнал да пишеш в темата. Мен ме остави. То не бяха филипинки, рускини и украинки, не бяха санаториуми и прочее глупости.

Липсва ли принципно уважението към жената - няма смисъл въобще от диалог. Тука сте двама трима такива, но успявате да опошлите нещата до степен да нямат желание нормалните хора за диалог.

Айде стига ти толкова за днес.
            Last edited by X_Y; 12.06.2024, 22:05.

Коментар

• Ето с тази простотия ще си останеш точно където си стоиш.

Когато разговорът се завърти около смислени неща ще се появят и смислени събеседници. Смислени неща за стойностни жени могат да са джаз, изкуство, литература, театър, култура, стойностни човешки взаимоотношения, дори ИИ.

Не “пичи мохабет”. Сори ама е така и няма никакво значение кой от къде пише. От мен толкоз.
              Last edited by X_Y; 12.06.2024, 22:01.

Коментар

• Съни не беше нищо особено - с неадекватни мнения и се вясва от дъжд на вятър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

И с какво точно си по-различна от жените, с които съм бил?Между другото ВСИЧКИТЕ ми сериозни гаджета от университета насам са били юристки с изключение на жена ми.Ама викаш те са от Анадола,а ти си софийската аристократка със златна....
                  Ама ти наистина много насериозно си се взела и ни смяташ другите за някакви аборигени. Прав е Ботата по отношение на теб.
                  Жена на ниво тук беше Съни. Успяхте да я изгоните. Какво повече да ти кажа, Мире …

Вземам си и аз една пауза. Оправяйте се.
                  Last edited by Selena2024; 12.06.2024, 10:02.

Коментар

Тука само мааалко по-различни инвеститорските от “Мирчовите женички” из бг Анадола
                    И с какво точно си по-различна от жените, с които съм бил?Между другото ВСИЧКИТЕ ми сериозни гаджета от университета насам са били юристки с изключение на жена ми.Ама викаш те са от Анадола,а ти си софийската аристократка със златна....
                    Ама ти наистина много насериозно си се взела и ни смяташ другите за някакви аборигени. Прав е Ботата по отношение на теб.
                    Знаеш ли колко ми дреме къде си родена, къде живееш и къде ти е кантората. Или дръж се уважително към другите участници във форума или прави това,което каза Любо Пенев.
                    Last edited by Vergil1975; 12.06.2024, 10:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ние все пак се сдържаме. Безгранична е човешката похот - нали заради нея съществува този свят. Сега, като дойдат джендърите, ще има да ни търсите в празната бъчва.
                      “Джендърите” са си пропорционално представени в темата

Коментар

Да бе, не ги давам и модераторките преди да проявите минимално възпитание.
                        Ние все пак се сдържаме. Безгранична е човешката похот - нали заради нея съществува този свят. Сега, като дойдат джендърите, ще има да ни търсите в празната бъчва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

злобна е
                          може ли да ми направиш нова аватарка, но също толкова злобна
                          Талантливо злобна е.

Коментар

да се включват и модераторките
                            тамам ще трият по-малко
                            Да бе, не ги давам и модераторките преди да проявите минимално възпитание.

Коментар

мирко каза, че жените обичали пи4и мохамед
                              Тука само мааалко по-различни инвеститорските от “Мирчовите женички” из бг Анадола

Коментар

Селена никой няма да довежда, защото сте невъзпитани перголи и ми ги гоните. Имаше повече, ама с този език и тая простотия само за клецане да приказвате - кой да Ви търпи бре?

Без етикеция как да стане работата?
                                мирко каза, че жените обичали пи4и мохамед
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X