If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В случая разликата в камбанарията не се определя толкова от обитаване на Марс или Венера, колкото на човека май му е паднало пердето и коси наред с косачката, без значение планетата ))
от позицията на мъж който изобщо не е наясно с жените и хал хабер си нема кво искат с 4-те бази налучквах за евентуални може би вероятни точни попадения ако разбирах жените и знаех кво искат щях да напиша че са нужни само 2 неща - секс и пари и .... некъде там по тъч линията малко любов и чувства чат пат от време на време и внимание което се изчерпва с 1 подарено цвете за 8 март
Забрави да споменеш и останалите цветя , без повод , когато сгазите лука .
Хубава вечер !
Леле внимавай ... грози те червен картон с туй излияние
мис ...
на мен ми е простено щото съм неук и неграмотен покерджия както Матеев ме описа - пропаднала хазартна личност суууупееер ме кефи тва негово определение .. да е жив и здрав наш Матейко
от позицията на мъж който изобщо не е наясно с жените и хал хабер си нема кво искат с 4-те бази налучквах за евентуални може би вероятни точни попадения ако разбирах жените и знаех кво искат щях да напиша че са нужни само 2 неща - секс и пари и .... некъде там по тъч линията малко любов и чувства чат пат от време на време и внимание което се изчерпва с 1 подарено цвете за 8 март
Леле внимавай ... грози те червен картон с туй излияние
В случая разликата в камбанарията не се определя толкова от обитаване на Марс или Венера, колкото на човека май му е паднало пердето и коси наред с косачката, без значение планетата ))
То туй се подразбира . Кого да ухапе у дойчландския “рай”, ако не гадните обитатели на един “булгаристански” форум. Виж сега, в Библията пише да обичаме ближния и когато можем да му помагаме
Асото , от позицията на жена ли е толко наясно , какво ни е важно ?
Е па той така си ги тълкува мойте “напеви”, от неговата си камбанария . Дали има общо с реалността е отделна работа.
Никъде в поста си не казвам, че Мадона е испанка. Указвам конкретна детеродна възраст. Той обаче си чете както му отърва
Ми не са ми любими (с изключение на детството през 80-те години), днешният свят предлага повече възможности.
Аха , които възможности , ти сам ограничаваш с безбройните си и безмислени изисквания и граници , които поставяш , в един безграничен и пъстър свят , какъвто е човешките отношения
Мадона не е испанка ма наШта, вий всичките сте много далеч от Мадона Инак напевите ти са ясни - някой да ви дундурка докато сте се увесили на оная му работа и да не ви задава въпроси къде се веете и му харчите парите
Нейните напеви , изглеждат по естествено , на фона на напевите , на някои от мъжете в темата , очакващи, те да са додурканите
Че това, не бяха ли любимите ти времена ? Явно съм останала с грешно впечатление.
А иначе , за захаросаната , вечна любов ,не вярвам , някой да може да ти я ОБЕЩАЕ . Освен , ако не лъже теб и/или себе си , съзнателно .
Ми не са ми любими (с изключение на детството през 80-те години), днешният свят предлага повече възможности.
Коментар