IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

В случая разликата в камбанарията не се определя толкова от обитаване на Марс или Венера, колкото на човека май му е паднало пердето и коси наред с косачката, без значение планетата ))
    Плевелите се изкореняват Паразитите - и те.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

от позицията на мъж който изобщо не е наясно с жените и хал хабер си нема кво искат с 4-те бази налучквах за евентуални може би вероятни точни попадения ако разбирах жените и знаех кво искат щях да напиша че са нужни само 2 неща - секс и пари и .... некъде там по тъч линията малко любов и чувства чат пат от време на време и внимание което се изчерпва с 1 подарено цвете за 8 март
      Забрави да споменеш и останалите цветя , без повод , когато сгазите лука .
      Хубава вечер !

https://m.youtube.com/watch?v=vRBgZ4aMPio

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ха ха ха Селенче разсмиваш ме....Вие сте си ненормални всеки ден
        Aaaa, бате, Пешо, щом ти го казваш не може да не е верно

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Е тука ме заби. Ма пък опитай се да си нормален всеки божи месец в онези особени лунни дни ...
          Ха ха ха Селенче разсмиваш ме....Вие сте си ненормални всеки ден

Коментар

[/B]

Леле внимавай ... грози те червен картон с туй излияние
            мис ...
            на мен ми е простено щото съм неук и неграмотен покерджия както Матеев ме описа - пропаднала хазартна личност суууупееер ме кефи тва негово определение .. да е жив и здрав наш Матейко
            Last edited by Асо Пика; 10.11.2020, 19:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

от позицията на мъж който изобщо не е наясно с жените и хал хабер си нема кво искат с 4-те бази налучквах за евентуални може би вероятни точни попадения ако разбирах жените и знаех кво искат щях да напиша че са нужни само 2 неща - секс и пари и .... некъде там по тъч линията малко любов и чувства чат пат от време на време и внимание което се изчерпва с 1 подарено цвете за 8 март

Леле внимавай ... грози те червен картон с туй излияние

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

В случая разликата в камбанарията не се определя толкова от обитаване на Марс или Венера, колкото на човека май му е паднало пердето и коси наред с косачката, без значение планетата ))
                То туй се подразбира . Кого да ухапе у дойчландския “рай”, ако не гадните обитатели на един “булгаристански” форум. Виж сега, в Библията пише да обичаме ближния и когато можем да му помагаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Асото , от позицията на жена ли е толко наясно , какво ни е важно ?

Коментар

Е па той така си ги тълкува мойте “напеви”, от неговата си камбанария . Дали има общо с реалността е отделна работа.

Никъде в поста си не казвам, че Мадона е испанка. Указвам конкретна детеродна възраст. Той обаче си чете както му отърва

Коментар

Нейните напеви , изглеждат по естествено , на фона на напевите , на някои от мъжете в темата , очакващи, те да са додурканите
                      Е па той така си ги тълкува мойте “напеви”, от неговата си камбанария . Дали има общо с реалността е отделна работа.

Никъде в поста си не казвам, че Мадона е испанка. Указвам конкретна детеродна възраст. Той обаче си чете както му отърва
                      Last edited by Selena; 10.11.2020, 17:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ми не са ми любими (с изключение на детството през 80-те години), днешният свят предлага повече възможности.
                        Аха , които възможности , ти сам ограничаваш с безбройните си и безмислени изисквания и граници , които поставяш , в един безграничен и пъстър свят , какъвто е човешките отношения

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Виж коментара ми към другата, за Мадона Пък дано успееш да излъжеш някой балък.
                          На мен балъци , не ми трябват ! Имам непоносимост.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Мадона не е испанка ма наШта, вий всичките сте много далеч от Мадона Инак напевите ти са ясни - някой да ви дундурка докато сте се увесили на оная му работа и да не ви задава въпроси къде се веете и му харчите парите
                            Нейните напеви , изглеждат по естествено , на фона на напевите , на някои от мъжете в темата , очакващи, те да са додурканите

Коментар

Идеализмът , спокойно може да се вплете в реалността и да НЕ му резнат китарата За който го може
                              Виж коментара ми към другата, за Мадона Пък дано успееш да излъжеш някой балък.

Коментар

Че това, не бяха ли любимите ти времена ? Явно съм останала с грешно впечатление.
                                А иначе , за захаросаната , вечна любов ,не вярвам , някой да може да ти я ОБЕЩАЕ . Освен , ако не лъже теб и/или себе си , съзнателно .
                                Ми не са ми любими (с изключение на детството през 80-те години), днешният свят предлага повече възможности.

Коментар

Working...
                                X