Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
Евго, ако си минал 40, щеш не щеш, попадаш в категория млад чичак. Не е трудно да си намериш приятелка на тази възраст, но за правене на деца нещата стоят по друг начин.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Здравей,
Много обичаш да правиш заключения от частното към общото.
Не си прав за мен. Пишеш някак си пенсионерски,
Ми да - това се казва извод!
Човек, като мен, отгледал ТРИМА като теб и, който няма проблеми с децата, нито с мъжки наследник - не може да не пише като пенсионер...
Ти си, който пише като "мачо"-то и - който има проблеми с дамите и с наследника... Нали не греша, Евгич?
Май съм ти казвал: на твоите години - малката ми дъщеря вече беше 8-годишна!
Та, еВем ти "мачо"-то, дето си ти...
(по пенсионерски някак ми се получи - ША извиняваш!)
..................
Иначе, ще разчитам на твоето съдействие: да кажеш в НОИ, че съм годен за пенсионер, защото няма да можеш да ги убедиш по никакъв начин...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравей,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Евго, един бърз пример: ти си убеден в това, че с теб сме различни, нещо повече, добавям аз: ние с теб сме на два различни полюси.
Нали си съгласен с подобна теза, Евгич?
Ако е така, защо правиш генерални изводи за даден пол? Казваш, че споделяш извода на Карбовски, че "съвременната българка за нищо не ставаЛА".
В това ти е проблемът: обобщаваш без да имаш достатъчен опит, т.е. - напълно неоснователно.
...... ..........
А сега - върни се към твоите "връзки".
Не мислиш ли, че и дамите, с които си бил, мислят точно като теб, самият - отнесено към всички мъже?
И това се потвърждава у тях, след срещата ИМ с теб...
.....................
Нищо не ти препоръчвам, разбира се! Давам гледната точка на страничен наблюдател: всички ние, независимо - мъже или жени - много точно регистрираме и осмисляме сигналите, които излъчва противоположният пол.
НЕ е задължително да правим НАШИЯТ прочит, според нечие друго мислене, напр. - "По Карбовски"... (не, че той няма правилни попадения, но опитът му не е такъв, че да му дава правото да обобщава!)
Живот и здраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
да ви разкажа за един приятел, той е на 34г от малък провинциален град, завършил е икономика във Варна.
Дипломната му работа е за възхода на китайската икономика и залеза на американската. Тъй като е огън мъж, още на защитата влиза в конфликт с дърт професор и му пишат кофти оценка (4 или 3).
Мъжът не успява да си намери работа във Варна по специалността, защото в периода 2009-2014 имаше стагнация. Но отива да кара тир в САЩ и ЕС. И си изкарва хубави пари.
Той е малко кибритлия и обича да коментира нещата от живота. Казва, че като бил в Амстердам забелязал как по витрините са масово българки, които се криели, като видели, че е българин. Че съвременната българка за нищо не става, хитра и меркантилна. А в НРБ жените бяха почтени (той го казва). Също е разказвал как български пичове са ставали гаджета на английски гейове, за да си уредят живота. И че било масова практика да се снимаш пред чужди коли и къщи и да качваш във фейсбук сред българските емигранти. И че вярвал в комунизма и социализма.
От друга страна като на мъж ми е споделял, че много пъти е ходил на платено. Има си и мечта и финансов план, които гони.
Също така езикът му е малко като на тираджия, което на мен не ми допада. Все пак е учено момче.
Поздрави
Евго, един бърз пример: ти си убеден в това, че с теб сме различни, нещо повече, добавям аз: ние с теб сме на два различни полюси.
Нали си съгласен с подобна теза, Евгич?
Ако е така, защо правиш генерални изводи за даден пол? Казваш, че споделяш извода на Карбовски, че "съвременната българка за нищо не ставаЛА".
В това ти е проблемът: обобщаваш без да имаш достатъчен опит, т.е. - напълно неоснователно.
...... ..........
А сега - върни се към твоите "връзки".
Не мислиш ли, че и дамите, с които си бил, мислят точно като теб, самият - отнесено към всички мъже?
И това се потвърждава у тях, след срещата ИМ с теб...
.....................
Нищо не ти препоръчвам, разбира се! Давам гледната точка на страничен наблюдател: всички ние, независимо - мъже или жени - много точно регистрираме и осмисляме сигналите, които излъчва противоположният пол.
НЕ е задължително да правим НАШИЯТ прочит, според нечие друго мислене, напр. - "По Карбовски"... (не, че той няма правилни попадения, но опитът му не е такъв, че да му дава правото да обобщава!)
Живот и здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеTова да не е Мишо шамара?
Точно пък във Варна съм се оте@ал на най-хубавите българки, без да плащам. Айде, едно-две излизания по заведения не се брои, а и се е случвало мацката да черпи.
Кога е било това с мацките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Жена му имаше всичко, каквото поиска. Пича можеше не тук, а в чужбина да си води любовниците по хотели. Но не знам защо искаше да унижава жена си. Естествено тя се изнесе. Даже чак в чужбина, явно дори само българския въздух й е напомнял "щастливия" живот с баровеца. Казах ти, в едно семейство само двамата си знаят какво е вътре. Отвън може да е цветя и рози, не се лъжи по видимото.
Друг случай с един приятел. Стар ерген, 50+, не е постигнал кой знае какво в живота, щото го караше на куц крак. Запознал се в некъв сайт с една разведена, 4-5 години по-млада от него. Тя е с дете (20+), добра работа, има кинти, кола, апартамент (явно от бившия, който е баровец). Ама бившия бил фен на алкохолните запои, у тях било хан всеки ден, тая се побъркала. Сега му е забранила всякакъв алкохол на нашия човек, той от време на време като е с нас, пийва по някоя бира. И други правила му е наложила, мамата си трака, да не влизам в подробности. Ама и той е с изтичащ срок на годност, няма кой знае кво да предложи, и я слуша като кученце. А му е звъннала, а изчезва на секундата при нея. Оставял си е пиенето по средата като е с нас, и дим да го няма. И тва не е живот, брат, ама явно е по-добре отколкото да си сам (за конкретния човек става въпрос). Опичай си акъла навреме, щото годинките летят.
Притеснил съм се както по времето на Хенри VIII. Времето напредвало, а той нямал мъжки наследник.
Слугите казвали "Господарят е едва способен. И наследник няма, спукана ни е работата."
И в края на царуването му, нямало и следа от красивия и атлетичен крал, а бил напълнял и едва ходел. Но все пак осигурил мъжки наследник - Едуард (от "Принца и просяка").
Аз правя опити, но съм ви казвал как 5 мадами една след друга ми правеха серия от номера. Преди да срещна сегашното ми гадже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМъжът не успява да си намери работа във Варна по специалността, защото в периода 2009-2014 имаше стагнация. Но отива да кара тир в САЩ и ЕС. И си изкарва хубави пари.
Точно пък във Варна съм се оте@ал на най-хубавите българки, без да плащам. Айде, едно-две излизания по заведения не се брои, а и се е случвало мацката да черпи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
+1
Голямото его на един мъж му пречи да има нормална и хармонична връзка с жена.
Вероятно и сексът му е слаба работа (на мъжа с голямо его), колкото да задоволи себе си.
Еми аз не живея в миналото. Опитвам се да правя нещата по модерно му.
Разкажи за оня дето си водел гаджетата вкъщи, че съм забравил. Няма ли вили и хотели за него?
Друг случай с един приятел. Стар ерген, 50+, не е постигнал кой знае какво в живота, щото го караше на куц крак. Запознал се в некъв сайт с една разведена, 4-5 години по-млада от него. Тя е с дете (20+), добра работа, има кинти, кола, апартамент (явно от бившия, който е баровец). Ама бившия бил фен на алкохолните запои, у тях било хан всеки ден, тая се побъркала. Сега му е забранила всякакъв алкохол на нашия човек, той от време на време като е с нас, пийва по някоя бира. И други правила му е наложила, мамата си трака, да не влизам в подробности. Ама и той е с изтичащ срок на годност, няма кой знае кво да предложи, и я слуша като кученце. А му е звъннала, а изчезва на секундата при нея. Оставял си е пиенето по средата като е с нас, и дим да го няма. И тва не е живот, брат, ама явно е по-добре отколкото да си сам (за конкретния човек става въпрос). Опичай си акъла навреме, щото годинките летят.Last edited by Kildirim_Bei; 11.11.2020, 11:06.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Верно, че твоя приятел може да дава само мнение за родилен дом и детски ясли от НРБ (ако ги помни въобще).
И все пак, хитрите и меркантилни българки от днешно време все някой ги еве и му раждат деца.
Не се вързват нещата, няма как всички да са баровци. Другаде е истината, но тя конкретна за всеки отделен случай.
А баровците, както ти ги разбираш, в масовия случай прецакват здраво жените, щото ако някоя е отишла само за кинтите, баровеца ще я накара здраво да се изпоти за тях. Нямам предвид кърска работа. Разправял съм ти за оня, дето си водеше любовниците в къщи. Халал да са й на жена му кинтите, дето има. Спри да робуваш на стереотипи от списанията и филмите.
Голямото его на един мъж му пречи да има нормална и хармонична връзка с жена.
Вероятно и сексът му е слаба работа (на мъжа с голямо его), колкото да задоволи себе си.
Еми аз не живея в миналото. Опитвам се да правя нещата по модерно му.
Разкажи за оня дето си водел гаджетата вкъщи, че съм забравил. Няма ли вили и хотели за него?Last edited by Evgo; 11.11.2020, 10:31.
Коментар
-
да ви разкажа за един приятел, той е на 34г от малък провинциален град, завършил е икономика във Варна.
Той е малко кибритлия и обича да коментира нещата от живота. Казва, че като бил в Амстердам забелязал как по витрините са масово българки, които се криели, като видели, че е българин. Че съвременната българка за нищо не става, хитра и меркантилна. А в НРБ жените бяха почтени (той го казва). Също е разказвал как български пичове са ставали гаджета на английски гейове, за да си уредят живота. И че било масова практика да се снимаш пред чужди коли и къщи и да качваш във фейсбук сред българските емигранти. И че вярвал в комунизма и социализма.
От друга страна като на мъж ми е споделял, че много пъти е ходил на платено. Има си и мечта и финансов план, които гони.
Поздрави
И все пак, хитрите и меркантилни българки от днешно време все някой ги еве и му раждат деца.
Не се вързват нещата, няма как всички да са баровци. Другаде е истината, но тя е конкретна за всеки отделен случай.
А баровците, както ти ги разбираш, в масовия случай прецакват здраво жените, щото ако някоя е отишла само за кинтите, баровеца ще я накара здраво да се изпоти за тях. Нямам предвид кърска работа. Разправял съм ти за оня, дето си водеше любовниците в къщи. Халал да са й на жена му кинтите, дето ги имаше. Спри да робуваш на стереотипи от списанията и филмите. Живей в днешната реалност, НРБ свърши преди 30 години.Last edited by Kildirim_Bei; 11.11.2020, 11:22.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
твоя приятел на 34 год, не познава жените от нрб, и някак мисленето му много плътно се припокрива с твоето.
нали не е измислен приятел?
Той казва, че неговият дядо му е бил ментор, че го е възпитавал и учил на всичко и от там знае какво е било по времето на НРБ.
А това за съвременната българка го казва и Карбовски.
Коментар
-
Дипломната му работа е за възхода на китайската икономика и залеза на американската. Тъй като е огън мъж, още на защитата влиза в конфликт с дърт професор и му пишат кофти оценка (4 или 3).
Мъжът не успява да си намери работа във Варна по специалността, защото в периода 2009-2014 имаше стагнация. Но отива да кара тир в САЩ и ЕС. И си изкарва хубави пари.
Също така езикът му е малко като на тираджия, което на мен не ми допада. Все пак е учено момче.
Поздрави
нали не е измислен приятел?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар