IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Тъй тъй.. далеч сме... добре че си ти да ни приближиш до истината.
    Как сме живели досега без теб?

п.с.
    Ами не - не говоря за бройкане! Колкото и да не ти се иска - дори за постоянен партньор един опитен мъж има как да завърти главата на жената! Пък нека тя си мисли, че го е "избрала".
    Хубаво, ама няма да се съглася.

Опитен мъж - не прави такива изказвания. Ако е достатъчно опитен си плете мрежите без да приказва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не бе човече, няма засягане. Просто си далеч от истината. Всеки семеен мъж или жена ще ти го кажат.

Не говоря за случаен секс. Ти описваш случаен секс. Говоря за избор на сериозен постоянен партньор. Това иска жената.
      Тъй тъй.. далеч сме... добре че си ти да ни приближиш до истината.
      Как сме живели досега без теб?

п.с.
      Ами не - не говоря за бройкане! Колкото и да не ти се иска - дори за постоянен партньор един опитен мъж има как да завърти главата на жената! Пък нека тя си мисли, че го е "избрала".

Коментар

Изказването ти е точно в стил засегнат човек.
        Съжалявам...

Има факти, които не ни харесват, но те не променят картинката.
        Колкото и да ти се иска - не винаги избира жената!

Няма писан закон единия или другия пол... винаги е индивидуално!
        Не бе човече, няма засягане. Просто си далеч от истината. Всеки семеен мъж или жена ще ти го кажат.

Не говоря за случаен секс. Ти описваш случаен секс. Говоря за избор на сериозен постоянен партньор. Това иска жената.

Мъжът предимно и винаги иска секс. Така го е програмирала природата. Това е даденост.

Коментар

Не си прочел какво казвам и на какъв въпрос отговарям.

Според мен си стар ерген. Не усещам жената.

Това, че някой бил “извъртял” голяма бройка глупачки не променя картинката. Избора жената. Когато избира сексът не е такъв приоритет какъвто е за мъжа.
          Изказването ти е точно в стил засегнат човек.
          Съжалявам...

Има факти, които не ни харесват, но те не променят картинката.
          Колкото и да ти се иска - не винаги избира жената!

Няма писан закон единия или другия пол... винаги е индивидуално!

Коментар

Не.
            - - -
            Нали ви бях разправял за една от най-култовите личности, с които животът ме беше запознал?

Физически изключително непривлекателен човек... обаче ако Дон Жуан беше жив - заслужаваше само да му лъска подметките.

Почти нямаше жена дето тоя да не е пожелал... и да не я е вкарал в леглото си!

За една година извъртя над 100 жени в квартирата където живеехме като студенти. Ела после и ми разправяй "теориите " си.
            Не си прочел какво казвам и на какъв въпрос отговарям.

Според мен си стар ерген. Не усещам жената.

Това, че някой бил “извъртял” голяма бройка глупачки не променя картинката. Избира жената. Когато избира сексът не е такъв приоритет какъвто е за мъжа.
            Last edited by Selena2024; 26.05.2024, 20:58.

Коментар

Мъжката генитична програма е проста и ясна. Да се вкара гол. Точка.

Женската програма е по-сложна. Да селектираш, да родиш и да отгледаш.

И понеже все пак темата е “женска”. Няма по-интересно и грандиозно изживяване от бременност, раждане и отглеждане на дете.

Оттам всички разлики. Различни генетични програми.
              Еднакво е. Делим жените/мъжете - за секс/забавления и за майка/баща. И секса е различен - едните наблягат на количество, други на качество. Е някои дървета ни едното ни другото

Коментар

Ерген ли си?
                Не.
                - - -
                Нали ви бях разправял за една от най-култовите личности, с които животът ме беше запознал?

Физически изключително непривлекателен човек... обаче ако Дон Жуан беше жив - заслужаваше само да му лъска подметките.

Почти нямаше жена дето тоя да не е пожелал... и да не я е вкарал в леглото си!

За една година извъртя над 100 жени в квартирата където живеехме като студенти. Ела после и ми разправяй "теориите " си.

Коментар

"Теории" - не е хубаво човек да омаловажава нещата, с които не е съгласен.

Има неща, които не ни изнасят, но отричането им не променя фактите..........
                  Ерген ли си?

Коментар

Теории. Много поздрави на съпругата - явно е матор.
                    "Теории" - не е хубаво човек да омаловажава нещата, с които не е съгласен.

Има неща, които не ни изнасят, но отричането им не променя фактите..........

Коментар

То има как да се предразположи почвата, тъй че да му "пусне".
                      (това, че Евго е дърво и не знае как - той не е представителна извадка)

Пък почвата нека си мисли, че изцяло контролира целия процес.... нямаме против.
                      Теории. Много поздрави на съпругата - явно е матор.
                      Имаш ли съпруга?
                      Last edited by Selena2024; 26.05.2024, 20:32.

Коментар

Ако “почвата” му пусне. Винаги избира жената, не се заблуждавай. Мъжът е важен за други работи и то много важен.

Аз просто отговарям на зададен ми въпрос, а той касаеше сексуалността.
                        То има как да се предразположи почвата, тъй че да му "пусне".
                        (това, че Евго е дърво и не знае как - той не е представителна извадка)

Пък почвата нека си мисли, че изцяло контролира целия процес.... нямаме против.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

интересна гледна точка
                          тоест потока на мисълта е горе-долу този
                          мм, този е симпатяга, май бих родила от него
                          този му е малко голям носа, няма да ни е хубаво детето, не мисля да спя с него
                          Именно. След раждане и отглеждане вече се мисли за приятни работи

До раждане и задомяване жената е концентрирана в селекция: 1. Перспективен ли е? 2. Сериозен ли е? 3. Годен ли е за баща? 4. Умен ли е? И чааак на последно място се гледа външен вид. Ако е средноинтелигентна жената - това са приоритетите. Ако е чалгарка му гледа бицепсите и затуй казах на Кайзен, че зависи от жената.
                          Last edited by Selena2024; 26.05.2024, 20:14.

Коментар

Не е хубаво да се опростява (а още по-малко - генерализира).
                            Често това е резултат от самозаблуда (мисъл, че всичко му е ясно на човека) и води до провал.

===

Мъжът е тоя дето избира де "да бодне колчето" и да засее семето ... има разбира се и изключения.
                            (много при това)
                            Но ако 'даването на живот' ставаше само от едната страна. Да, ама... не!
                            Ако “почвата” му пусне. Винаги избира жената, не се заблуждавай. Мъжът е важен за други работи и то много важен.

Аз просто отговарям на зададен ми въпрос, а той касаеше сексуалността.
                            Last edited by Selena2024; 26.05.2024, 20:15.

Коментар

Женската програма е по-сложна. Да селектираш, да родиш и да отгледаш....
                              Не е хубаво да се опростява (а още по-малко - генерализира).
                              Често това е резултат от самозаблуда (мисъл, че всичко му е ясно на човека) и води до провал.

===

Мъжът е тоя дето избира де "да бодне колчето" и да засее семето ... има разбира се и изключения.
                              (много при това)
                              Но ако 'даването на живот' ставаше само от едната страна. Да, ама... не!
                              Last edited by Julius_BG; 26.05.2024, 20:00.

Коментар

Женската програма е по-сложна. Да селектираш, да родиш и да отгледаш.

И понеже все пак темата е “женска”. Няма по-интересно и грандиозно изживяване от бременност, раждане и отглеждане на дете.

Оттам всички разлики. Различни генетични програми.
                                интересна гледна точка
                                тоест потока на мисълта е горе-долу този
                                мм, този е симпатяга, май бих родила от него
                                този му е малко голям носа, няма да ни е хубаво детето, не мисля да спя с него
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X