Първоначално изпратено от Silveto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Такива млади дами (под 40-те) ходят на народни танци, такъв жар влагат в танца, толкова различни, сложни стъпки, които не се учат за ден, нито пък - за месец.... Очевидно изразходват натрупана енергия и правят това с желание и усмивки. Свързани са в неразбираеми за всеки приятелски отношения. Имат свое усещане за света.
Такива дами не биха погледнали всеки, но е възможно да си падат по счетоводство и контрол...Повече от красива
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
То хубаво, ама където не ходят лелки.....дали записват чичаци
За народните танци си в грешка, но там трябва да чуваш музиката.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
То хубаво, ама където не ходят лелки.....дали записват чичаци
Такива млади дами (под 40-те) ходят на народни танци, такъв жар влагат в танца, толкова различни, сложни стъпки, които не се учат за ден, нито пък - за месец.... Очевидно изразходват натрупана енергия и правят това с желание и усмивки. Свързани са в неразбираеми за всеки приятелски отношения. Имат свое усещане за света.
Такива дами не биха погледнали всеки, но е възможно да си падат по счетоводство и контрол...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз й писах няколко пъти после (дори наскоро), но не отговаря и се прави на отрепана.
Беше дошла неглиже на срещата и нарочно не си даде телефона.
Струва ми се, че не е била с мъж, защото е притеснителна и малко нервна (искала да крещи, да ходи на опера и на рок концерт, аз я каних на роматичен филм в мола, ), изобщо не е обиграна, има снимки само с брат си и семейството си, майка й е учителка.
Относно коментара на Мико, ще се записвам на танци, където не ходят лелки. Няма да са народни танци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Знам следния лаф по темата: След влак, акция и жена не се тича. Като не ще, майната и. Има хиляди други! Един алфа мъжкар не тича зад женската.
По-скоро говорим за омега мъжлета
Коментар
-
Много и различни идеи за това, как да се държим с дамите - от актьора Роуън Аткинсън:
https://www.vbox7.com/play:27152d93?...ites&id=319496
- 1 like
Коментар
-
Аз й писах няколко пъти после (дори наскоро), но не отговаря и се прави на отрепана.
Струва ми се, че не е била с мъж, защото е притеснителна и малко нервна (искала да крещи, да ходи на опера и на рок концерт, аз я каних на роматичен филм в мола, ), изобщо не е обиграна, има снимки само с брат си и семейството си, майка й е учителка.
Относно коментара на Мико, ще се записвам на танци, където не ходят лелки. Няма да са народни танци.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Относно коментара на Мико, ще се записвам на танци, където не ходят лелки. Няма да са народни танци.Last edited by keizer; 26.11.2023, 11:06.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, те нещо такова е искала и тая на евго
Относно коментара на Мико, ще се записвам на танци, където не ходят лелки. Няма да са народни танци.
Коментар
-
Нека си представим заведение, което е пълно с млади дами. Всяка от тях е седнала на отделна маса. Всяка от тях е перфектна (облекло, прическа, грим)... Всяка от тях шие гоблен. (Излишно е да казвам, че не се вижда нито един телефон/айфон)... Всички те въздишат и чакат (да бъдат поканени на танц) от принца на своите момински мечти
В подобен момент Евго наистина има златен шанс да се класира и дори да ги сменя като носни кърпички по време на танците (и извън дансинга на заведението) Мотивацията за ученето на танци е страхотна (инструкторите по танци могат да сътворят за 2-3 месеца най-галантния мъж от всяка талпа), а дамите примират от желание да се запишат за поредния танц в тефтерчето на Принца (такъв принц не може да няма тефтерче с кандидатки)...
Това са реалностите от всяка приказка.
Единствен проблем с танците е този, че вярващите в тях момичета - вероятно са - над- или на възрастта на самия Евго, а самият той не гледа с добро око на тази възраст...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Там някъде па и нямаше подходящ гардероб да свършим работата на купоня. Та се наложи да я водя на афтерпарти на рекътъ и по точно на върбъта
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
цял ден ли се дърпА момичето
или вие в последните часове на 8-ми се запознахтеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
мани тоз outdoor. После 1 седмица се оплакваш как си се наръмбил. Ама още си я спомням една на 9 март (на 8-ми се запознахме)
или вие в последните часове на 8-ми се запознахте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Принципно си прав, но за панелка бих се прежалил само на много добра локация. Иначе оглеждане е силно казано...по-скоро следене, щото събирам кеш за адекватно самоучастие. Ако случайно изскочи нещо много атрактивно, тогава вече ще му мислим - кредит ли ще се тегли, друго ли ще се продава.
В крайна сметка и сегашния ми апартамент не е малък и спокойно можем да живеем с 1 наследник. Но плановете ми не приключват до там. Затова и съм хвърлил око на 4-стайните.
Относно коментарите на колегите, имам братовчед и братовчедка на 40+, още от 16-годишни ходят по заведенията, много държат на приятелите, веселят се и празнуват, , не знаят какво е да се спестява и не вярват в това. И двамата нямат половинки, но за секс намират. Жената до скоро търсеше милионер.
Става дума за едно овълчване на хората в България и едно опростачване на българката, както сме писали преди.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар