IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Зависи. От младата жена до млада жена … Но принципно женската програма не работи по този начин, а и много зависи от началното програмиране.

Ако такова липсва в женския мозък вървят сходни процеси. Колкото е по-тъпа жената, толкова са по-сходни процесите.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Не се смятам за тъп или за сексуален хищник. Просто разказвам какво става в типично мъжко мислене. Процесите са, както казах автоматични и интуитивни.
      Мъжката генитична програма е проста и ясна. Да се вкара гол. Точка.

Женската програма е по-сложна. Да селектираш, да родиш и да отгледаш.

И понеже все пак темата е “женска”. Няма по-интересно и грандиозно изживяване от бременност, раждане и отглеждане на дете.

Оттам всички разлики. Различни генетични програми.

Коментар

Зависи. От младата жена до млада жена … Но принципно женската програма не работи по този начин, а и много зависи от началното програмиране.

Ако такова липсва в женския мозък вървят сходни процеси. Колкото е по-тъпа жената, толкова са по-сходни процесите.
        Не се смятам за тъп или за сексуален хищник. Просто разказвам какво става в типично мъжко мислене. Процесите са, както казах автоматични и интуитивни.
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Абе да те питам, аз например като видя млада жена, веднага интуитивно и автоматично си представям дали става или не. За секс имам предвид.
          Интересно ми е да ми кажеш какво става в женския мозък?

Коментар

Абе да те питам, аз например като видя млада жена, веднага интуитивно и автоматично си представям дали става или не. За секс имам предвид.
            предполагам, по-често си представяш, че не стават
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

То, просвещение - хубаво. Ама отвсякъде те дебнат дийпфейкове. Като този, че жената не винаги е готова да даде. Готова е, ама ако й разкажеш за безбройните светове, в един от които дава, в друг не дава, и те съществуват едновременно. А сега е в този, в който ако не даде, не е ясно в другия на кого ще попадне. А жените обичат да залагат на сигурно. А Евгич само ги води да им представя скъпия мокет в хола и им показва на разпъната карта на стената пътя до вилата. Не става така.
              А Защо не става така, след като им показва и скърцащия креват, но те после си обират чукалата. Има друг проблем явно, извън описаните разсъждения. Може би, ги тегли и с друг аршин и мозъкът му отвътре не ги одобрява с нещо, а те усещат и вдигат гълъбите, да свият гнездото в друг гълъбарник.

Коментар

Натам върви работата Розата е цъфнала.
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

То, просвещение - хубаво. Ама отвсякъде те дебнат дийпфейкове. Като този, че жената не винаги е готова да даде. Готова е, ама ако й разкажеш за безбройните светове, в един от които дава, в друг не дава, и те съществуват едновременно. А сега е в този, в който ако не даде, не е ясно в другия на кого ще попадне. А жените обичат да залагат на сигурно. А Евгич само ги води да им представя скъпия мокет в хола и им показва на разпъната карта на стената пътя до вилата. Не става така.
                  Забрави за стъклената купа в твоя квантов свят.

Коментар

Честит празник, форумци и модерация! Радост, светлина и повече просвещение!

Коментар

• Честит празник, форумци и модерация! Радост, светлина и повече просвещение!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Каквото и жените, само че на обратно. Е има и обратни мъже дет искат кат жените.
                        Евго мисли и действай като матейко. Дори млади баби извели унуката на разходка се оглеждат за мъже
                        абе, те се оглеждат
                        но и ние сме нащрек за засади от млади бабки
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
                          Предлагам да отоворим тема "какво искат мъжете".Стига с тая дискриминация
                          Каквото и жените, само че на обратно. Е има и обратни мъже дет искат кат жените.
                          Евго мисли и действай като матейко. Дори млади баби извели унуката на разходка се оглеждат за мъже
                          Last edited by bota156; 23.05.2024, 09:51.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

твоята или на матейко
                            Аз за твоята мислех

Коментар

твоята или на матейко
                              препоръка е

Коментар

Изглежда си изял набързо два големи шоколада въпреки високата захар.

Коментар

Working...
                                X