Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Не се смятам за тъп или за сексуален хищник. Просто разказвам какво става в типично мъжко мислене. Процесите са, както казах автоматични и интуитивни.
Женската програма е по-сложна. Да селектираш, да родиш и да отгледаш.
И понеже все пак темата е “женска”. Няма по-интересно и грандиозно изживяване от бременност, раждане и отглеждане на дете.
Оттам всички разлики. Различни генетични програми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Зависи. От младата жена до млада жена … Но принципно женската програма не работи по този начин, а и много зависи от началното програмиране.
Ако такова липсва в женския мозък вървят сходни процеси. Колкото е по-тъпа жената, толкова са по-сходни процесите.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Абе да те питам, аз например като видя млада жена, веднага интуитивно и автоматично си представям дали става или не. За секс имам предвид.
Интересно ми е да ми кажеш какво става в женския мозък?
Ако такова липсва в женския мозък вървят сходни процеси. Колкото е по-тъпа жената, толкова са по-сходни процесите.
Коментар
-
Абе да те питам, аз например като видя млада жена, веднага интуитивно и автоматично си представям дали става или не. За секс имам предвид.
Интересно ми е да ми кажеш какво става в женския мозък?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
То, просвещение - хубаво. Ама отвсякъде те дебнат дийпфейкове. Като този, че жената не винаги е готова да даде. Готова е, ама ако й разкажеш за безбройните светове, в един от които дава, в друг не дава, и те съществуват едновременно. А сега е в този, в който ако не даде, не е ясно в другия на кого ще попадне. А жените обичат да залагат на сигурно. А Евгич само ги води да им представя скъпия мокет в хола и им показва на разпъната карта на стената пътя до вилата. Не става така.
Коментар
-
Натам върви работатаРозата е цъфнала.
Интересно ми е да ми кажеш какво става в женския мозък?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
То, просвещение - хубаво. Ама отвсякъде те дебнат дийпфейкове. Като този, че жената не винаги е готова да даде. Готова е, ама ако й разкажеш за безбройните светове, в един от които дава, в друг не дава, и те съществуват едновременно. А сега е в този, в който ако не даде, не е ясно в другия на кого ще попадне. А жените обичат да залагат на сигурно. А Евгич само ги води да им представя скъпия мокет в хола и им показва на разпъната карта на стената пътя до вилата. Не става така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеЧестит празник, форумци и модерация! Радост, светлина и повече просвещение!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Каквото и жените, само че на обратно. Е има и обратни мъже дет искат кат жените.
Евго мисли и действай като матейко. Дори млади баби извели унуката на разходка се оглеждат за мъже
но и ние сме нащрек за засади от млади бабкипрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеПредлагам да отоворим тема "какво искат мъжете".Стига с тая дискриминация.
Евго мисли и действай като матейко. Дори млади баби извели унуката на разходка се оглеждат за мъжеLast edited by bota156; 23.05.2024, 09:51.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Натам върви работатаРозата е цъфнала.
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Изглежда си изял набързо два големи шоколада въпреки високата захар.Розата е цъфнала.
Коментар
Коментар