IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение

Знаете ли колко сте прав във всичко, което сте написали. В танца на народната музика, човек оставя сърцето си, музиката го превзема до степен на припадък и болки в краката. Но, заряда, заряда от емоцията се крие във всичко!
    Извинявай, но за танци или за секс пишеш...?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Такива млади дами (под 40-те) ходят на народни танци, такъв жар влагат в танца, толкова различни, сложни стъпки, които не се учат за ден, нито пък - за месец.... Очевидно изразходват натрупана енергия и правят това с желание и усмивки. Свързани са в неразбираеми за всеки приятелски отношения. Имат свое усещане за света.

Такива дами не биха погледнали всеки, но е възможно да си падат по счетоводство и контрол...
      Знаете ли колко сте прав във всичко, което сте написали. В танца на народната музика, човек оставя сърцето си, музиката го превзема до степен на припадък и болки в краката. Но, заряда, заряда от емоцията се крие във всичко!
      Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

То хубаво, ама където не ходят лелки.....дали записват чичаци
        За народните танци си в грешка, но там трябва да чуваш музиката.
        ​​​​​
        абе, музиката.. фаща се тама между момите и почва да рипа

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

​​​​​

Такива млади дами (под 40-те) ходят на народни танци, такъв жар влагат в танца, толкова различни, сложни стъпки, които не се учат за ден, нито пък - за месец.... Очевидно изразходват натрупана енергия и правят това с желание и усмивки. Свързани са в неразбираеми за всеки приятелски отношения. Имат свое усещане за света.

Такива дами не биха погледнали всеки, но е възможно да си падат по счетоводство и контрол...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз й писах няколко пъти после (дори наскоро), но не отговаря и се прави на отрепана.

Беше дошла неглиже на срещата и нарочно не си даде телефона.

Струва ми се, че не е била с мъж, защото е притеснителна и малко нервна (искала да крещи, да ходи на опера и на рок концерт, аз я каних на роматичен филм в мола, ), изобщо не е обиграна, има снимки само с брат си и семейството си, майка й е учителка.

Относно коментара на Мико, ще се записвам на танци, където не ходят лелки. Няма да са народни танци.
            ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Знам следния лаф по темата: След влак, акция и жена не се тича. Като не ще, майната и. Има хиляди други! Един алфа мъжкар не тича зад женската.
              А един алфа мъжкар дали ще търси съвети и подкрепа в анонимен форум?

По-скоро говорим за омега мъжлета

Коментар

• Много и различни идеи за това, как да се държим с дамите - от актьора Роуън Аткинсън:

https://www.vbox7.com/play:27152d93?...ites&id=319496

Коментар

Аз й писах няколко пъти после (дори наскоро), но не отговаря и се прави на отрепана.

Струва ми се, че не е била с мъж, защото е притеснителна и малко нервна (искала да крещи, да ходи на опера и на рок концерт, аз я каних на роматичен филм в мола, ), изобщо не е обиграна, има снимки само с брат си и семейството си, майка й е учителка.

Относно коментара на Мико, ще се записвам на танци, където не ходят лелки. Няма да са народни танци.
                  ходи на КИЗОМБА, една бивша води такива. 90% са около 30-ка
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Знам следния лаф по темата: След влак, акция и жена не се тича. Като не ще, майната и. Има хиляди други! Един алфа мъжкар не тича зад женската.
                    Last edited by keizer; 26.11.2023, 11:06.
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, те нещо такова е искала и тая на евго

Коментар

• Нека си представим заведение, което е пълно с млади дами. Всяка от тях е седнала на отделна маса. Всяка от тях е перфектна (облекло, прическа, грим)... Всяка от тях шие гоблен. (Излишно е да казвам, че не се вижда нито един телефон/айфон)... Всички те въздишат и чакат (да бъдат поканени на танц) от принца на своите момински мечти
                        В подобен момент Евго наистина има златен шанс да се класира и дори да ги сменя като носни кърпички по време на танците (и извън дансинга на заведението) Мотивацията за ученето на танци е страхотна (инструкторите по танци могат да сътворят за 2-3 месеца най-галантния мъж от всяка талпа), а дамите примират от желание да се запишат за поредния танц в тефтерчето на Принца (такъв принц не може да няма тефтерче с кандидатки)...
                        Това са реалностите от всяка приказка.

Единствен проблем с танците е този, че вярващите в тях момичета - вероятно са - над- или на възрастта на самия Евго, а самият той не гледа с добро око на тази възраст...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Там някъде па и нямаше подходящ гардероб да свършим работата на купоня. Та се наложи да я водя на афтерпарти на рекътъ и по точно на върбъта
                          е, те нещо такова е искала и тая на евго

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

цял ден ли се дърпА момичето
                            или вие в последните часове на 8-ми се запознахте
                            Там някъде па и нямаше подходящ гардероб да свършим работата на купоня. Та се наложи да я водя на афтерпарти на рекътъ и по точно на върбъта
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

мани тоз outdoor. После 1 седмица се оплакваш как си се наръмбил. Ама още си я спомням една на 9 март (на 8-ми се запознахме)
                              цял ден ли се дърпА момичето
                              или вие в последните часове на 8-ми се запознахте

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Принципно си прав, но за панелка бих се прежалил само на много добра локация. Иначе оглеждане е силно казано...по-скоро следене, щото събирам кеш за адекватно самоучастие. Ако случайно изскочи нещо много атрактивно, тогава вече ще му мислим - кредит ли ще се тегли, друго ли ще се продава.

В крайна сметка и сегашния ми апартамент не е малък и спокойно можем да живеем с 1 наследник. Но плановете ми не приключват до там. Затова и съм хвърлил око на 4-стайните.
                                Страхотно, и ти и Кайзен сте много готини момчета.

Относно коментарите на колегите, имам братовчед и братовчедка на 40+, още от 16-годишни ходят по заведенията, много държат на приятелите, веселят се и празнуват, , не знаят какво е да се спестява и не вярват в това. И двамата нямат половинки, но за секс намират. Жената до скоро търсеше милионер.

Става дума за едно овълчване на хората в България и едно опростачване на българката, както сме писали преди.

Коментар

Working...
                                X