Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеНаскоро гледах едно клипче в ютюб- в изследване обхващащо хиляди жени най- важното нещо което търсеха в мъжа за сериозна връзка беше СТАБИЛНОСТ( и финансова и по принцип) а при външния вид на мъжа най- важното бяха РЪЦЕТЕ
аз винаги гледам китките и на мъже и на жени
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПредставителките на нежния пол на повече от 1000 страници отговаряме на този въпрос, но кой ли ни чува!?
Наздраве!
Може ли резюме на вашите отговори за закъснялите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Представителките на нежния пол на повече от 1000 страници отговаряме на този въпрос, но кой ли ни чува!?
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Евго, не се занимавам с теб, защото не те познавам. Споменавам твоя артистичен псевдоним, за да се сещаме за какво иде реч, когато плюеш дамския състав.
В тоя смисъл - изобщо не говоря за реален човек, а за герой в тема, който споделя свои мисли и усещане за живота. Именно този герой от нета е, който търси и намира съвети тук
В заключение: съветите и мненията, които героят получава - мога да се харесат, или - не, но щом са по правилата на форума, без обиди и цинизми - те са точно по темата.
Отговор: от днес - нататък не мисля да спирам участието си в темата, а също и в подтемата за Евго и неговите бъдещи свалки.
Ако може, още един път, да спреш да ме коментираш.
Пиши за твоите "старчески" неща, хобита и интереси,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ще може ли да не се занимаваш с мен и да не ме анализираш от днес нататък?
Евго, не се занимавам с теб, защото не те познавам. Споменавам твоя артистичен псевдоним, за да се сещаме за какво иде реч, когато плюеш дамския състав.
В тоя смисъл - изобщо не говоря за реален човек, а за герой в тема, който споделя свои мисли и усещане за живота. Именно този герой от нета е, който търси и намира съвети тук
В заключение: съветите и мненията, които героят получава - мога да се харесат, или - не, но щом са по правилата на форума, без обиди и цинизми - те са точно по темата.
Отговор: от днес - нататък не мисля да спирам участието си в темата, а също и в подтемата за Евго и неговите бъдещи свалки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеМоже ли представителките на нежния пол да отговорят на въпроса в заглавието на темата?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеНе бе, метафората с гейзер е доста сполучлива, а и - с горещ гейзер - още по..., но нещата са доста по-прозаични и се случват по-близо до нас. Във Виена се случват тия събития.
Сигурен съм, че българите, представени в чужбина са много по-единни и сплотени, като общност, която оцелява във враждебна среда. Това беше мотивът, а фактът, че някой не харесваЛ дамите, които намират време и реално се товарят с народните танци (над служебните и домашни задължения и грижи за децата) - това може да бъде определено като синдром на Евго (непознат все още в медицината).
Коментар
-
Не бе, метафората с гейзер е доста сполучлива, а и - с горещ гейзер - още по..., но нещата са доста по-прозаични и се случват по-близо до нас. Във Виена се случват тия събития.
Сигурен съм, че българите, представени в чужбина са много по-единни и сплотени, като общност, която оцелява във враждебна среда. Това беше мотивът, а фактът, че някой не харесваЛ дамите, които намират време и реално се товарят с народните танци (над служебните и домашни задължения и грижи за децата) - това може да бъде определено като синдром на Евго (непознат все още в медицината).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепредполагам, че обсъждаме някое голо хоро
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
Знаете ли колко сте прав във всичко, което сте написали. В танца на народната музика, човек оставя сърцето си, музиката го превзема до степен на припадък и болки в краката. Но, заряда, заряда от емоцията се крие във всичко!
Залата, в която потта се лее и това не е отблъскващо, а точно привлича. Все пак, всеки разсъждава по свой начин, когато говори за народни танци и асоциациите, които те създават.
Това са изключително издръжливи и жизнени млади дами, образовани, интелигентни, красиви, но - в конкретния случай, по подтемата - има хора, които не харесват подобни изпълнения, свързани с народни танци. Всеки има право на свои предпочитания и "връзки" от "извора" (от нета и от социалните мрежи)...
Такива наши ритми не съм чувал у нас (за съжаление!). Те гарантират жив българския дух и единство - за съжаление в България говорим по-скоро за разединение... (реалности)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Извинявай, но за танци или за секс пишеш...?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар