Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
А да не ги обиждаме само жените на спонсор. Познавам мъже, дето или търсят, или са намерили СПОНСОРКИ.
Имам един трагичен случай с близък приятел. Намери една такава, ама не знаеше какво си причини. Търчи като болонка сега около нея. Овчарка не съм виждал така да реагира, като когато му звънне тая по телефона. Много мъка има тоя свят....пладне вече стана, ела в кърчмата да одяляме по 1 водка ... нал клин клин избива
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
и аз потвърждавам, че съвременната българка не желае да бачка, мисли се за принцеса, но за сметка на това е хитра и меркантилна.
Все номера правят, за които съм ви разказвал.
Един приятел е много опитен с жените, на 45 г (ерген, но готин), има добър бизнес и казва, че е успял да събере голям депозит, депозитът обаче е тайна и не се съобщава на жените. Каза ми също, че след 25-30 годишна възраст няма любов. Освен това, не е перверзен, няма татуси (въпреки здравата физика) и обича красотата и хармонията.
Има високи критерии и не може да намери жена за връзка, харесва по-зрели жени, а те са извън репродукцията.
Поздрави
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
ми кат е харизматична личност, спортист, с добра фигура, с голям ДЕПОЗИТ, има пари, черпи яко, демонстрира социал статус и е на 45 год тогава къв му е проблема на тоя ???? Не може да върже 2 думи в изречение или хидравликата вече е сдала багажа ??
А за тва в червеното - ми разбира се че ще го търсят разведените с деца ..... как нема да го търсят .... те не си търсят мъж и съпруг, а касичка, спонсор, СПОНСОР, СПОН - СОР ....Щото ако беше само за секса има кой да ги изклати, нема да останат на сухо. Те не търсят дори баща на децата им, а просто спонсор който да плаща за децата и да им купува всичко
а иначе нека да го кара спокойно яваш яваш,, нема проблеми, ся е 45 год и докат се усети вече е станал на 60 и тръгнал с бастуна
Дори ми е казвал, че една седмица пробвал 6 дни подред да спи с 6 различни жени и му харесало. Така че мъжът си го бива,
Коментар
-
как нема да го търсят .... те не си търсят мъж и съпруг, а касичка, спонсор, СПОНСОР, СПОН - СОР ....Щото ако беше само за секса има кой да ги изклати, нема да останат на сухо. Те не търсят дори баща на децата им, а просто спонсор който да плаща за децата и да им купува всичко
Имам един трагичен случай с близък приятел. Намери една такава, ама не знаеше какво си причини. Търчи като болонка сега около нея. Овчарка не съм виждал така да реагира, като когато му звънне тая по телефона. Много мъка има тоя свят....Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не си прав.
Става дума за харизматичен мъжага, тренирал лека атлетика. И не е прост.
Имал е 2 предложения да прави бебе без ангажименти. Преди 20г е нямал пари и за това тогава не си е хванал жена (и да има деца).
И не е стиснат, на имения си ден черпи яко в ресторант всяка година (което малко хора го правят).
Казва, че масово стари гаджета, разведени с деца, го търсят и искат да го прилъжат чрез секс да ги вземе отново.
При него интересното е, че не се притеснява като мен, че времето напредва, кара го спокойно, и не иска да пресилва нещата.
А за тва в червеното - ми разбира се че ще го търсят разведените с деца ..... как нема да го търсят .... те не си търсят мъж и съпруг, а касичка, спонсор, СПОНСОР, СПОН - СОР ....Щото ако беше само за секса има кой да ги изклати, нема да останат на сухо. Те не търсят дори баща на децата им, а просто спонсор който да плаща за децата и да им купува всичко
а иначе нека да го кара спокойно яваш яваш,, нема проблеми, ся е 45 год и докат се усети вече е станал на 60 и тръгнал с бастунаLast edited by Асо Пика; 08.12.2020, 11:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Приятеля ти е умен пич и навреме е разбрал, че само със секс връзка не се гради. Много е важен, но не е единственият важен фактор. Може да бъде само хубав спомен и да се хвалиш сред приятели евентуално. За жените важи същото, и те не са много по-различни от нас в тая насока
Най-готината мадама на тоя свят да хванеш и по 6 пъти на ден да я праскаш, след 1 година макс ще ти омръзне. Пробвай да ядеш само най-любимото си ядене 6 месеца - ще се откажеш още на първия.
И най-големия чеп да имаш на тоя свят, жените ще проверят дали е най-големия наистинаако разчиташ само на чепа.
Коментар
-
Казва, че масово стари гаджета, разведени с деца, го търсят и искат да го прилъжат чрез секс да ги вземе отново.
При него интересното е, че не се притеснява като мен, че времето напредва, кара го спокойно, и не иска да пресилва нещата.
Най-готината мадама на тоя свят да хванеш и по 6 пъти на ден да я праскаш, след 1 година макс ще ти омръзне. Пробвай да ядеш само най-любимото си ядене 6 месеца - ще се откажеш още на първия.
И най-големия чеп да имаш на тоя свят, жените ще проверят дали е най-големия наистинаако разчиташ само на чепа.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Брат, опитах с ирония да кажа същото като тебче мъжът е излязъл измежду краката на жена, и цял живот драпа да се върне пак там. У дома, казват, било най-добре
Наздраве за жените!
уффф, то още е 10 и половина, сори
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Брат, опитах с ирония да кажа същото като тебче мъжът е излязъл измежду краката на жена, и цял живот драпа да се върне пак там. У дома, казват, било най-добре
Наздраве за жените!
уффф, то още е 10 и половина, сори
Ако алкохола пречи на любовта, спрете любовта
Наздраве за жените че без тях накъде сме ние мъжете осеменители
- 2 Харесвания
Коментар
-
на тоя твой приятел му кажи че ще си остане стар ерген до края на дните си и ще си брои кинтите в депозита,, и ще кара на ръчна самозадоволяване,, поне докато му става юрдека
поне да си везме куче или котка поне да не е самотен, най- добре женски, че знайш ли некой ден може много да му се прииска ..... то ся извращения всекви вечеПък най- добре ще е да се купи секс кукла силиконка последно поколение
Бая четох за тия кукли вече се разработва супер ново поколение с изкуствен интелект да говорят (пак ще говорят) с устройсто да поддържа телесна температура кат при хората и ще се движат, ще вървят и тва ще стане до 3 -5 год. И кво ся глеаш по улиците вървят жени тоест кукли киборги неразличими от истинските, те и ся са неразлечими де. И как ще ги разпознаеш коя истинска коя киборг ?
Мухахахахахасещам се на първо четене за 2 начина., спираш я и я питаш :
Що си без маска ? Аз съм киборг немам нужда от маска
Ваксинирана ли си против короната ? Аз съм киборг немам нужда от ваксини
хахахахахахаххиехехехехе
Става дума за харизматичен мъжага, тренирал лека атлетика. И не е прост.
Имал е 2 предложения да прави бебе без ангажименти. Преди 20г е нямал пари и за това тогава не си е хванал жена (и да има деца).
И не е стиснат, на имения си ден черпи яко в ресторант всяка година (което малко хора го правят).
Коментар
-
бе не е баш така пич .... я виж кво пише в дебелата книга :
Божиите синове, като гледаха, че човешките дъщери бяха красиви, вземаха си за жени от всички, които избираха.
Битие 6 : 2
Не може да им се отрече че не са имали вкусче мъжът е излязъл измежду краката на жена, и цял живот драпа да се върне пак там. У дома, казват, било най-добре
Наздраве за жените!
уффф, то още е 10 и половина, сориНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеДискусията кърти мивки, не може да се отречеАко някой извънземен, незнаещ нищо за отношенията жени-мъже тъдява, вземе че прояви интерес и попадне на темата, ще му се изправят космите на петите. Може ли разумна форма на живот да си причинява такива душевни и финансови мъки само и само да топва жезъла от време на време и да има на кой да остави имотите и някоя събрана кинта?
бе не е баш така пич .... я виж кво пише в дебелата книга :
Божиите синове, като гледаха, че човешките дъщери бяха красиви, вземаха си за жени от всички, които избираха.
Битие 6 : 2
Не може да им се отрече че не са имали вкус
- 1 like
Коментар
-
Дискусията кърти мивки, не може да се отречеАко някой извънземен, незнаещ нищо за отношенията жени-мъже тъдява, вземе че прояви интерес и попадне на темата, ще му се изправят космите на петите. Може ли разумна форма на живот да си причинява такива душевни и финансови мъки само и само да топва жезъла от време на време и да има на кой да остави имотите и някоя събрана кинта?
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добро утро,
и аз потвърждавам, че съвременната българка не желае да бачка, мисли се за принцеса, но за сметка на това е хитра и меркантилна.
Все номера правят, за които съм ви разказвал.
Един приятел е много опитен с жените, на 45 г (ерген, но готин), има добър бизнес и казва, че е успял да събере голям депозит, депозитът обаче е тайна и не се съобщава на жените. Каза ми също, че след 25-30 годишна възраст няма любов. Освен това, не е перверзен, няма татуси (въпреки здравата физика) и обича красотата и хармонията.
Има високи критерии и не може да намери жена за връзка, харесва по-зрели жени, а те са извън репродукцията.
Поздрави
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар