IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ти продължаваш с глупостите как мое да харесваш нещу дето не знаеш какво е.
    А пък аз съм гледал много интервюта на проф. Мика Зайкова относно демографията и пенсиите.

Каза, че сме пред демографска катастрофа, защото няма раждаемост сред образованите групи.

Относно пенсиите, както много добре помните, пред 90-те години имаше хиперинфлация, която изяде натрупаните пари за пенсии, които са били неправилно инвестирани (ако бяха инвестирани в злато или USD, щяха да бъдат защитени). И тя каза, че сегашните работещи плащат пенсиите на родителите си.

Лека вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Батка, ти си нихилисто-анархо-комунист, така че е нормално. За теб хем не трябва да има държава и всички вкупом да идем да бачакаме на село и да самооцеляваме от самодостатъчност, хем пък пенЦиите да са високи, щото някой си бил бачкал някога си "на държавата" Ми да не е бачкал без пари бре? някаква ангария ли, що? Ми неговите родители отде са вземали пенЦия? Ми за децата му отде пари за безплатно здравеопазване и образУвание? Ма мислете малко де - системата е разходпокривна - бачкаш за родителите си, децата ти бачкат за теб. Синовен дълг и в двата случая - като ги няма децата и са си били шута в чужбина, щото ти си ги подкокуросвал с Бегай, мама, от кочината, ние с бащата ти сме зле, ма барем ти да си добре, няма как да се случат нещата, просто няма как, нишката се къса. Ето толкова е просто!

П.С. И не, не пуша и никога не съм употребявал забранени субстанции, най-малкото защото родителите ми така са ме възпитали!

П.П.С. Безимен, сори, все те обиждам на възраст, пък ти си чувствителен - не е нарочно, да знаеш Бъди здрав и успешен!

Накрая - да не се окаже, че наистина си ватман?

Дори така да е - съжалявам, но все още в НОИ ми казват, че не ставам за пенсионер... Защо казвам това?

Не искам да ти пия уиски(то) и да те вкарвам в излишни разходи..., НО ВСЕ ОЩЕ НЕ ми плащаш пенсията, но аз НЯМАМ против да плащам пенсията на твоите родители и на моята майка - според правилното тълкуване на казуса..

Ватманът също печели парите си с много труд, не по-малко от всяка друга професия...

Иначе - дори и ватман да си - аз уважавам тази професия, както и всички останали!

Напълно сериозен съм, когато казвам горното!
      ​​​​​​​

Коментар

• Липсващите мнения са тук:
        https://forum.investor.bg/forum/%D0%...88%D0%BD%D0%B8
        रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

хахаа, прав си. Само с четене на книги и форуми не става, опит трябва ти знаеш, кво да ти обяснявам.... и колкото по-рано, толкова по-добре.
          Един приятелски съвет към Evgo : ако една жена ти е нанесла рана, само друга жена може да я излекува. Ама трябва да я търсиш и да я намериш. Проба, грешка и напред. Тая жена те чака някъде, но ако само си седиш на гъза, сама няма да дойде при теб. Забрави за нета, само на живо, брат, омешай се в живота и там ще намериш каквото търсиш
          Ако една жена ти е нанесла рана тя остава за цял живот,Никоя друга не може да я излекува..Тя може да се чука с теб да се ожени за теб да ти роди деца и толкова..но раната остава

Коментар

Ясно, верно е класика в жанра Мерси за отговора. И за другото си прав, каквото става с един човек около 30-те след една неуспешна 7-8 годишна връзка. Вместо да се радват, че не се е стигнало да нещо повече с този човек и децата да страдат в последствие, те изпадат в самосъжаление. Ми продължаваш напреТ бе, и това е!
            Ище едно такова продължаване и деца в следващия живот после циганите виновни

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Щях да я взема и да оценя това, че е девствена. Аз такива най-харесвам, но не съм имал такава.

Ценя мненията на мъжете тук, някой са много умни и готини.
              Ти продължаваш с глупостите как мое да харесваш нещу дето не знаеш какво е.

Коментар

Selena е абсолютно права, че темата е идеална за обсъждане на текущото положение на връзките и имат ли те почва у нас
                Едно време е било едно, днес е друго, утре - трето.... мамата си трака....
                От собствени наблюдения, поне от 10тина години, "Случаят Евго" е разпространен сред млади мъже и жени. Говоря в диапазона 30-40 години, лично познавам поне 5-6 такива - и мъже, и жени. Абе уж всичко си имат, пък нещо все на криво... Класика в жанра е дълга връзка, примерно 7-8 години, включително понякога и с годеж, нещо се пропуква, връзката умира внезапно. Мисля си, че нещо такова в много случаи утрепва индивида, който/която си мисли, че някой от противоположния пол е унищожил най-хубавите му/й години. И се почва търсене на връзка със 100% КАСКО от възможни неблагоприятни развития на нещата. Разликата е, че КАСКО за разбито сърце не се предлага на пазара. Факт. Точка. Който играе - пИчели, който не играе - нИ пИчели.
                Мисля на глас, може и да греша.
                Е то това даже статистически се хваща. Колкото повече имаш толкова по голям егоист - око ненаситно.
                А и научиха жените че могат да се оправят сами в живота - еманципация. Вече почнаха и по велики от бог/природата да се мислят - сами ще си определят и пола. Ква е тая природа да ми казва още преди да съм се родило дали ще съм мъжко или женско !?!?
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Чеизите днес представляват кубици силикон модерна работа, мобилна, вървиш си с чеиза навсякъде...
                  Мани юрганите, одеалата и покривките.. умря тая
                  Last edited by X_Y; 07.12.2020, 17:05.
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Selena е абсолютно права, че темата е идеална за обсъждане на текущото положение на връзките и имат ли те почва у нас
                    Едно време е било едно, днес е друго, мамата си трака....
                    От собствен опит и наблюдения, поне от 10тина години, "Случаят Евго" е разпространен сред млади мъже и жени. Говоря в диапазона 30-40 години, лично познавам поне 5-6 такива - и мъже, и жени. Абе уж всичко си имат, пък нещо все на криво... Класика в жанра е дълга връзка, примерно 7-8 години, включително понякога и с годеж, нещо се пропуква, връзката умира внезапно. Мисля си, че нещо такова в много случаи утрепва индивида, който/която си мисли, че някой от противоположния пол е унищожил най-хубавите му/й години. И се почва търсене на връзка със 100% КАСКО от възможни неблагоприятни развития на нещата. Разликата е, че КАСКО за разбито сърце не се предлага на пазара. Факт. Точка. Който играе - пИчели, който не играе - нИ пИчели.
                    Виждам, че ме разбираш,

А пък аз съм се убедил, че това какво е редно да се случи, и това какво заслужава човек, и какви представи има и какво иска, е съвсем различно от това, което му се случва. Например, разказите на Репрезентативния и на Джони от другата тема са доста изкусно съчинени, така че да се харесат на четящия, написани от образовани хора и вероятно готини мъже, но личи, че са от майстор на дългия разказ.

Поздрави

Коментар

• Selena е абсолютно права, че темата е идеална за обсъждане на текущото положение на връзките и имат ли те почва у нас
                      Едно време е било едно, днес е друго, утре - трето.... мамата си трака....
                      От собствени наблюдения, поне от 10тина години, "Случаят Евго" е разпространен сред млади мъже и жени. Говоря в диапазона 30-40 години, лично познавам поне 5-6 такива - и мъже, и жени. Абе уж всичко си имат, пък нещо все на криво... Класика в жанра е дълга връзка, примерно 7-8 години, включително понякога и с годеж, нещо се пропуква, връзката умира внезапно. Мисля си, че нещо такова в много случаи утрепва индивида, който/която си мисли, че някой от противоположния пол е унищожил най-хубавите му/й години. И се почва търсене на връзка със 100% КАСКО от възможни неблагоприятни развития на нещата. Разликата е, че КАСКО за разбито сърце не се предлага на пазара. Факт. Точка. Който играе - пИчели, който не играе - нИ пИчели.
                      Last edited by Kildirim_Bei; 07.12.2020, 16:11.

Коментар

• Асо Пика, да не говориш за серума на истината;;;
                        Иначе като младежи пробвахме със пепел от изгорял прилеп, и вършеше работа.

Коментар

Като влезеш в риториката на 4Д не те харесвам, да си знаеш - много мразя наставническия тон, та дори да си самият Каролев, от когото веднъж съм печелил бас на черно джони, а не негов служител
                          Груйче, знаеш как е с басовете, фифти-фифти- решава ги случайноста, а не некви свръхчовешки качества
                          Повече басове, повече спечелени - може и да е срещу папата И какво от това !? Не се ли дразнеше, че Бойко е погален от трима папи, и то без бас
                          "Който играй - пичели", май така беше казал класика...
                          Last edited by precakanoto; 07.12.2020, 15:53.

Коментар

И после какво стана с тях - чисто любопитство
                            Разделиха се след 10 години гаджелък и много събирания и разделяния последните години. Пича беше несериозен, много го искаше живота и мислеше, че може да го кара на куц крак форевър
                            По стандартите на Евго това трябваше да е идеалната връзка и да има щастлив край с много деца
                            Мадамата я описах, за пича само ще кажа, че много приличаше на Васко Найденов (говорим за края на 80те), и беше много вървежен също.
                            И на двамата семействата бяха някаква номенклатура тогава, бащите и на двамата ходеха по чужбините, баща й дори беше работил някъде 4-5 години, за ония времена имаха всичко. Перспективи до небето откъм кинти, имоти, образования, връзки и реализация на младите. Ама бяха лудите години от края на 80те до към края на 90те. Двамата го удариха яко на лайф, мадамата обаче се усети навреме, хвана един с перспективи в бизнеса (въобще не толкова красив, колкото моя приятел), омъжи се и така. Класика в жанра.
                            Last edited by Kildirim_Bei; 07.12.2020, 15:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Евго, доста едностранно гледаш на нещата.

Възрастните ОТДАВНА са си платили НЕКОЛКОКРАТНО пенсиите!

Интересни разсъждения имате: Боко им бил давал по 50 лв, ти пък им плащаш пенсиите! Оставам с впечатление, че ги имаш за хрантутници, някакви - възрастните!

Другото: с всяко излизане на улицата - вече виждаш овещественият им труд: административни сгради - дворци, пътища, мостове, производствени предприятия, които дори успяхме да разрушим (и това е част от вложен труд, който обаче не е съзидателен), далекопроводи за високо напрежение, язовири....

Можеш ли да почнеш САМ (от нищото) сега да правиш всичко това на една гола поляна, но и да "отчисляваш" за пенсия?

В тоя смисъл - нашите родители неколкократно да изплатили САМИ своите пенсии, а ти НИЩО не им плащаш, но със сигурност СИ ИМ ДЛЪЖЕН (ако реално помислиш!)

...и са работили по бригади "национални обекти" - безплатно, както и ние сме го правили! И сме отглеждали децата си (ВАС!), без да поставяме условието, че ще ви гледаме, АКО някога "плащате пенсиите на възрастните си родители".. .

Евго, самият ти си малко по-голям от моите деца, но по отношение на разсъжденията - нещата са много по-различни!

По принцип имам социалистически убеждения и знам за постиженията на народното стопанство по времето на НРБ. И имам хубави споемни от тогава. Знам и за невидимата ръка на Адам Смит и за теорията на Кейнс, австрийската школа, Джордж Сорос и т.н.

Обаче, съвременните хора в БГ живеят в по-голям стрес от предишното поколение и произвеждат по-голям БВП, в много случаи се трудят повече и плащат по-големи вноски. Седим до късно вечер, работим и уикендите и дори по време на морската почивка.

Как разсъждават децата ти, че ми е интересно,

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                Именно различните гледни точки поддържат интереса ми към форума и макар че рядко съм съгласен с възгледите ти, разбирам много добре мотивите ти и аргументацията ти. Предполагам, че и това е причнината за повишената ми толерантност към съжденията ти.
                                Като влезеш в риториката на 4Д не те харесвам, да си знаеш - много мразя наставническия тон, та дори да си самият Каролев, от когото веднъж съм печелил бас на черно джони, а не негов служител
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X