If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз нямам проблем с нападките , ти имаш. Жена плюс 5 деца , около мен. Ако слушам теб аз съм просто изпълнител на потенциала на жена ми, тя е носителя на гена.
ПП При богомолките , не винаги но често , женската изяжда мъжия след оплождането.
Не се връзва. Що си толко мрачен тогава?
Ратко е усмивка, Евго ръси майтапи, пинокчо е ненадминат чешит. Общо взето всички се смеят - ти не.
Кой почна с личните нападки? Последно мое наблюдение след като чухме маса твои наблюдения за мен без да ме познаваш..
Около теб може и да няма жена. Оттам това мрачно поведение.
Усмихни се бе. Пошегувай се с някой.
Аз нямам проблем с нападките , ти имаш. Жена плюс 5 деца , около мен. Ако слушам теб аз съм просто изпълнител на потенциала на жена ми, тя е носителя на гена.
ПП При богомолките , не винаги но често , женската изяжда мъжия след оплождането.
Мисли пак. Има неща дето са те програмирали д не ги виждаш и продължаваш да не ги виждаш.
Ами има ДОКАЗАТЕЛСТВА за тази теза и съм ги представил по-рано в отговор до Мечока.
Докато зодиите са пълна идиотщина.Все едно някое негърче,родено в диво африканско село ще има същата съдба като някое дете на милиардер,щото са родени на една и съща дата. Това е върховна глупост .
Така е , да цитирам твоите определения за моето мислене е сковано и неприятно за теб. Опитите ти да ме уязвиш са типични но за съжаление аз съм от тия ограничени и с канон средства, за продължаване и възпроизводство на женскиЯТ потенциал. Гъвкавостта на евго е пословична и известна сред населението носещо две различни хромозоми.
Кой почна с личните нападки? Последно мое наблюдение след като чухме маса твои наблюдения за мен без да ме познаваш..
Около теб може и да няма жена. Оттам това мрачно поведение.
Мисли. Подобно на Пачангата мисленето е толкова сковано, че даже Евго е по-гъвкав.
Така е , да цитирам твоите определения за моето мислене е сковано и неприятно за теб. Опитите ти да ме уязвиш са типични но за съжаление аз съм от тия ограничени и с канон средства, за продължаване и възпроизводство на женскиЯТ потенциал. Гъвкавостта на евго е пословична и известна сред населението носещо две различни хромозоми.
Коментар