If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе и да не е госпожица... жена като е решила да пусне, ще пусне, ако ще да са я заключили с 9 катинара
Гледам за пускане говориш, не за сериозни неща
Привет Ага,
имам едно правило да не се занимавам със семейни жени (знам, че може да е хубаво), но не е коректно спрямо мъжа й и се създават сложни отношения.
А и семейните жени са много праволинейни, особено ако са със старото възпитание.
По принцип, търся жена за семейство. И съм решил да звънна на адвокатката след празниците да й честитя, от дума на дума да я поразпитам и може да й предложа да дойде в София да се запознаем.
Видях я в гугъл, младичка е, подобна на красивите девойки при ЧСИ, за които Груьо говори.
Обаче е хубаво да се трансформира и консолидира, т.е. да се продадат ненужните и да се купи нещо, което ви трябва.
Инфлацията гризка от депозита в банка, но ако си си набил парите в смотани имоти, може никога да не се продадат.
Разкажи нещо за теб, никът е познат, но не си споделял лично инфо. Може и на лично.
Това, че си ориентиран към госпожици - моЕ ти играе лоша шега... (има достолепни госпоЙци, над 60-70 годишни)... Компромисно: може би свързваш подобна връзка с притежаваните от госпожиците имоти...
От друга страна, да "пренебрегваш" млади госпоЖИ (около 20-35 - годишни) ми звучи много расистко...
Хипотетично, млада госпожа (26-годишна), с няколко наследствени имоти - си губи акъла по Евго! (всичко може да се очаква от една госпожа!) Евго е непреклонен! Търси госпожица, за да "не й прости"!
Коментар