IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Само жените могат да бъдат убедени да дадат пари колкото за къща с двор, срещу малко метал и малко кристал, оформени елегантно.
    Обърни внимание на фирмата, която движи търговете. Тя е по-интересна от пръстена.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн

Като почнете да се формализирате.... Девица..., та девица!

Нищо не пречи на един мъж да си представи, че всички дами са девици. Щом си решил да подаряваш скъпоценни камъни - би го направил и без да я водиш на ... гинеколог /ако под "девица" - разбираш "девствена жена".../

Освен това, ако камъните се подаряваха само и единствено на девици - тая индустрия вероятно нямаше да съществува /да не взема да обидя пък някоя девица, сега, т.е. - извинявам се на всички- девици - смисълът на индустрията за някои!!!!/

....................

Иначе - диалозите тук така се преплитат, че може и да съм сгрешил с идентифицирането на "народа" - за който пишеш горе. За мен принципът на повествованието е важен, а не да тръгна назад в темата, за да доказвам кой - какво е казал...

Бъди здрав! Не си виновен за нищо, ако някоя жена вече ти търси сметка! Това са рискове на участието в подобни форуми с постоянно включващи се с мненията си участници... Комуникацията е сложна и динамична!
      Боже, боже, ще излезе, че май само някои участници в темата като твоя милост живеят в 21ви век в западната цивилизация . Това едно.

Второ има разлика между “годежен” пръстен о “коктейлен” пръстен колкото от земята до марс като символика и значение, но темата е интересна.

Бужутерията от висок клас е многомилионна индустрия и принципно я движат “недевиците”. Годежен пръстен се подарява по повод бъдещ брак, но коктейлен пръстен се носи по приеми и коктейли от светски жени на зряла възраст. Тези жени са потребители на подобни аксесеари както мъжката аудитория е потребител на скъпи хавански пури и уискита например.

Коктейлният пръстен е знак за социален статус. Някой по-долу се чудеше как могат да се пръснат “толкова” пари за кристал прикован към метал - има вторичен пазар, където подобен аксесоар съхранява стойност много по-добре от едно ферари например - тук пък аз се учудвам, как може същите пари да се пръснат за куп тенекии, но в това се състои разликата между половете. Харесват ни различни играчки .

Закачката ми с пръстена е до Раттен и сега чак разбирам уплахата му. Горкият, той е мислил, че му предлагам брак

Ей, ама развеселихте ме тази сутрин.
      Last edited by Selena; 19.09.2020, 09:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Защо пък да не е хоби: директно ти показва какво би поискала от теб... Назад се беше зарадвал на бързата й реакция - да ти дойде на гости...
        .
        (да не почнеш сега да се дърпаш: няма да си бил под алкохолно опиянение, нали!)

Бъркаш народа ми се струва,не ми е предлагала да ми гостува
        Такъв пръстен се подарява на девица, не на омъжена жена хахахаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чудя се ..., ако няма мотика, дали една права лопата ще свърши същата работа?
          тя е за майстори на бойното изкуство
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Туй го имам вкъщи.
            Инак сефте чувам за хоби "гледане на сайтове с пръстени"

Защо пък да не е хоби: директно ти показва какво би поискала от теб... Назад се беше зарадвал на бързата й реакция - да ти дойде на гости...
            .
            (да не почнеш сега да се дърпаш: няма да си бил под алкохолно опиянение, нали!)

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

точно така - жена и змия само мотика ги оправя .
              Чудя се ..., ако няма мотика, дали една права лопата ще свърши същата работа?
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Определено, ама те чокат, докато ти пишеш по форумите.
                Еми сега има пандемия и е трудно човек да си намери гадже.

Last edited by Evgo; 18.09.2020, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                  Е аз съм по-готин от тия разносвачи, те две приказки не могат да кажат.
                  Определено, ама те чокат, докато ти пишеш по форумите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Ученичките имат по хубав телефон от твоя, и сега не сме война. Трябва ти среда където да нямаш много конкуренция и да си интересен. Всеки разносвач на безалкохолно с бус и заплата 1500 - 2000 може да я заведе на ресторант и да и купи парцалки и телефон.
                    Е аз съм по-готин от тия разносвачи, те две приказки не могат да кажат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Давам път на “младежта”, а и ме зоват други хобита

https://www.1stdibs.com/jewelry/ring...id-j_10285852/
                      Само жените могат да бъдат убедени да дадат пари колкото за къща с двор, срещу малко метал и малко кристал, оформени елегантно.

Коментар

Има един много хубав стар филм със София Лорен - "Чочарка".

Там един готин шофьор на камион свали и преспа с момичето като й купи малко парцалки (беше по време на война).

После момичето като се прибра и майка й взе да я бие "Ти уличница ли ще ставаш?" .....А майката мечтаеше да я омъжи хубаво, по католически, в църковна церемония.

Та и аз ще купувам дрешки на ученичките от мола,
                        Ученичките имат по хубав телефон от твоя, и сега не сме война. Трябва ти среда където да нямаш много конкуренция и да си интересен. Всеки разносвач на безалкохолно с бус и заплата 1500 - 2000 може да я заведе на ресторант и да и купи парцалки и телефон.
                        Last edited by Todor Sabev; 18.09.2020, 22:21.

Коментар

Там един готин шофьор на камион свали и преспа с момичето като й купи малко парцалки (беше по време на война).

После момичето като се прибра и майка й взе да я бие "Ти уличница ли ще ставаш?" .....А майката мечтаеше да я омъжи хубаво, по католически, в църковна церемония.

Както си споменал и предния си постинг, изглеждаш на 20. Умствено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Давам път на “младежта”, а и ме зоват други хобита

https://www.1stdibs.com/jewelry/ring...id-j_10285852/
                            Туй го имам вкъщи.
                            Инак сефте чувам за хоби "гледане на сайтове с пръстени"

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Това вече е мъжка приказка. Без да бъдеш груб.
                              Че масово са кокошки е ясно дръж се на положение ,без да си темерут не ставай женомразец. Модела които си избрал за запознанства няма да сработи колкото и да се пробваш отново и отново с разни отчаяни и комплексирани лели от нета. По добре се пробвай на морето там жените са много по предразположени за контакти. И то без много да се пънеш. Имам приятел който към трийсет и няколко години се мъчеше с некви свалки у Софето накрая се ожени за ученичка и му роди две деца в последствие , като се запозна с нея на морето. Имаш вила там възползвай се . Купи си един мотор поддръжката не толкова скъпа . Направо от плажа с мотора на вилата, поне в началото докато набереш инерция не се занимавай с Българки. Разни тъпи срещи по сладкарници и ресторанти с подаръчета не ти требват и са загуба на време. Жените не търсат това поне докато не им привлечеш вниманието в началото.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Позволи ми да не се съглася. Още предците ни са казали, че на жена се случва. Мъж и куче се приучват.
                                Наздраве!

точно така - жена и змия само мотика ги оправя .
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X