IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не съм специалист по вещно право,но щом дядо ти е отказал да го закупи,значи е нямало как да го придобиете,щото само служителите са имали право да закупят жилището. А апартамента е бил ведомствен и така или иначе щяха да си го вземат.
    Просто е трябвало дядо ти да поиска да го закупи.Негова е вината,че не е осигурил жилище на детето си.
    Наистина е негова вината.

Last edited by Evgo; 17.07.2024, 17:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ще го напиша тук и като ми отговориш ще го изтрия.

Случаят е минал, но с брат ми наскоро го коментирахме.

В периода 1968-1991 ползвахме много хубав апартамент (двустаен, 4-ти етаж), старо ЕПК, даден на дядо ми от УБО.

Майка ми 2 пъти е правила опити да го купува без успех. Казваха й "Не сте служители и нямате право да го купувате." Последния път през 1991 г.

Беше вземала бележка, че дядото е бил служител. Чиновничката й казала "Нека баща ви да дойде". Тя беше ходила при дъртия да й помогне, за да го купи, но той й отказа. Беше разведен с баба ми и не живееше при нас (Съдът беше дал жилището на майката и дъщерята). Не можел да помогне нито с връзки, нито с пари. И ние освободихме апартамента, защото ни бяха дали друг от работата на баща ми и го купихме.

С брат ми смятаме, че не трябваше да освобождаваме апартамента, а да намерим наемател и да го държим още няколко години. Никой не ни гонеше от там. Щяха да се сменят чиновниците и можеха да ни дадат да го купим. Майка ми също можеше да настоява на дядо ми да се яви и да й подпише, че е съгласен.

Какво мислиш?
      Не съм специалист по вещно право,но щом дядо ти е отказал да го закупи,значи е нямало как да го придобиете,щото само служителите са имали право да закупят жилището. А апартамента е бил ведомствен и така или иначе щяха да си го вземат.
      Просто е трябвало дядо ти да поиска да го закупи.Негова е вината,че не е осигурил жилище на детето си.

Коментар

Не.Питай ме на лични съобщения.
        Ще го напиша тук и като ми отговориш ще го изтрия.

Last edited by Evgo; 17.07.2024, 16:52.

Коментар

Може ли да те питам тук за един минал случай като юрист и ще го изтрием?
          Не.Питай ме на лични съобщения.

Коментар

Аз като й казвам на Селена,че малко останахме истинските мъже,тя си мисли, че се бъзикам.
            Може ли да те питам тук за един минал случай като юрист и ще го изтрием?

Коментар

Наистина има много хомобандити.

Вкл. семейни мъже с деца имат във фейса си 10, 20 или 30 приятели, които са хомо. И ги лайкват и вероятно се виждат с някой/някои от тях.
              Аз като й казвам на Селена,че малко останахме истинските мъже,тя си мисли, че се бъзикам.

Коментар

Отвсякъде дебнат хомобандити.
                Наистина има много хомобандити.

Вкл. семейни мъже с деца имат във фейса си 10, 20 или 30 приятели, които са хомо. И ги лайкват и вероятно се виждат с някой/някои от тях.

Коментар

В Приморско не ми се вярва да има много млади и несемейни жени.

Миналата година се оглеждах на плажа, имаше няколко самотни госпожици, но не желаят контакт. Едната си рови в телефона, другата си пльоснала роклята на главата, трета чете книга, почиват си и не искат да ги безпокоят.

Струва ми се, че с тая война в Украйна техните жени може да се насочат към българските мъже, за да има репродукция.

Баща ми е спал с една от бившия СССР през 1992 г. поне няколко пъти,
                  Сама ли е на плажа,със сигурност си търси тъпкач.Отиваш и ги заговаряш. И да те отрежат нищо не губиш. Ако чакаш някоя сама да дойде и да ти се натиска няма да стане.

Коментар

На морето Тиндър не ти трябва. Пълно е със загорели българки и чужденки. Ама не трябва да стоиш на вилата,а да отидеш в някой курорт. Най-добре Слънчев бряг или Приморско.Там са най-много. И на други места има,но повечето са семейни. Но е пълно с украинки.Една днеска ме стрелкаше-руса,висока,слаба-точно мой тип.Ама си останах с погледите.
                    В Приморско не ми се вярва да има много млади и несемейни жени.

Миналата година се оглеждах на плажа, имаше няколко самотни госпожици, но не желаят контакт. Едната си рови в телефона, другата си пльоснала роклята на главата, трета чете книга, почиват си и не искат да ги безпокоят.

Струва ми се, че с тая война в Украйна техните жени може да се насочат към българските мъже, за да има репродукция.

Last edited by Evgo; 17.07.2024, 16:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

слагай ама внимавай
                      Отвсякъде дебнат хомобандити.

Коментар

Хубавото е, че няма ромки и изпаднали жени в Тиндър. Но има ботове.
                        На морето Тиндър не ти трябва. Пълно е със загорели българки и чужденки. Ама не трябва да стоиш на вилата,а да отидеш в някой курорт. Най-добре Слънчев бряг или Приморско.Там са най-много. И на други места има,но повечето са семейни. Но е пълно с украинки.Една днеска ме стрелкаше-руса,висока,слаба-точно мой тип.Ама си останах с погледите.

Коментар

Така е.В това отношение Тиндър са капути. Не знам за жените дали е така, щото са ми писали жени,без да съм ги харесал.
                          Хубавото е, че няма ромки и изпаднали жени в Тиндър. Но има ботове.

Коментар

Но трябва да имаме и match, за да й пиша.
                            Така е.В това отношение Тиндър са капути. Не знам за жените дали е така, щото са ми писали жени,без да съм ги харесал.

Коментар

Автоматично ти дава местоположението. Хубаво е да си платиш за Тиндър голд,та да видиш ако някоя ти е харесала профила и да й пишеш.
                              Но трябва да имаме и match, за да й пиша.

Коментар

Като отида на морето, Тиндър ще разпознае ли къде съм или аз трябва да го настроя.

Дънките бяха хубава кройка, не се изтъркваха бързо и стояха много добре, удобни и комфортни, ако човек паркира голям джип в гаража си.
                                Автоматично ти дава местоположението. Хубаво е да си платиш за Тиндър голд,та да видиш ако някоя ти е харесала профила и да й пишеш.

Коментар

Working...
                                X