Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ще го напиша тук и като ми отговориш ще го изтрия.
Случаят е минал, но с брат ми наскоро го коментирахме.
В периода 1968-1991 ползвахме много хубав апартамент (двустаен, 4-ти етаж), старо ЕПК, даден на дядо ми от УБО.
Майка ми 2 пъти е правила опити да го купува без успех. Казваха й "Не сте служители и нямате право да го купувате." Последния път през 1991 г.
Беше вземала бележка, че дядото е бил служител. Чиновничката й казала "Нека баща ви да дойде". Тя беше ходила при дъртия да й помогне, за да го купи, но той й отказа. Беше разведен с баба ми и не живееше при нас (Съдът беше дал жилището на майката и дъщерята). Не можел да помогне нито с връзки, нито с пари. И ние освободихме апартамента, защото ни бяха дали друг от работата на баща ми и го купихме.
С брат ми смятаме, че не трябваше да освобождаваме апартамента, а да намерим наемател и да го държим още няколко години. Никой не ни гонеше от там. Щяха да се сменят чиновниците и можеха да ни дадат да го купим. Майка ми също можеше да настоява на дядо ми да се яви и да й подпише, че е съгласен.
Какво мислиш?
Просто е трябвало дядо ти да поиска да го закупи.Негова е вината,че не е осигурил жилище на детето си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не.Питай ме на лични съобщения.
Last edited by Evgo; 17.07.2024, 16:52.
Коментар
-
Може ли да те питам тук за един минал случай като юрист и ще го изтрием?
Коментар
-
Аз като й казвам на Селена,че малко останахме истинските мъже,тя си мисли, че се бъзикам.
Коментар
-
Наистина има много хомобандити.
Вкл. семейни мъже с деца имат във фейса си 10, 20 или 30 приятели, които са хомо. И ги лайкват и вероятно се виждат с някой/някои от тях.
Коментар
-
Отвсякъде дебнат хомобандити.
Вкл. семейни мъже с деца имат във фейса си 10, 20 или 30 приятели, които са хомо. И ги лайкват и вероятно се виждат с някой/някои от тях.
Коментар
-
В Приморско не ми се вярва да има много млади и несемейни жени.
Миналата година се оглеждах на плажа, имаше няколко самотни госпожици, но не желаят контакт. Едната си рови в телефона, другата си пльоснала роклята на главата, трета чете книга, почиват си и не искат да ги безпокоят.
Струва ми се, че с тая война в Украйна техните жени може да се насочат към българските мъже, за да има репродукция.
Баща ми е спал с една от бившия СССР през 1992 г. поне няколко пъти,
Коментар
-
На морето Тиндър не ти трябва. Пълно е със загорели българки и чужденки. Ама не трябва да стоиш на вилата,а да отидеш в някой курорт. Най-добре Слънчев бряг или Приморско.Там са най-много. И на други места има,но повечето са семейни. Но е пълно с украинки.Една днеска ме стрелкаше-руса,висока,слаба-точно мой тип.Ама си останах с погледите.
Миналата година се оглеждах на плажа, имаше няколко самотни госпожици, но не желаят контакт. Едната си рови в телефона, другата си пльоснала роклята на главата, трета чете книга, почиват си и не искат да ги безпокоят.
Струва ми се, че с тая война в Украйна техните жени може да се насочат към българските мъже, за да има репродукция.
Last edited by Evgo; 17.07.2024, 16:53.
Коментар
-
Хубавото е, че няма ромки и изпаднали жени в Тиндър. Но има ботове.
Коментар
-
Така е.В това отношение Тиндър са капути. Не знам за жените дали е така, щото са ми писали жени,без да съм ги харесал.
Коментар
-
Но трябва да имаме и match, за да й пиша.
Коментар
-
Автоматично ти дава местоположението. Хубаво е да си платиш за Тиндър голд,та да видиш ако някоя ти е харесала профила и да й пишеш.
Коментар
-
Като отида на морето, Тиндър ще разпознае ли къде съм или аз трябва да го настроя.
Дънките бяха хубава кройка, не се изтъркваха бързо и стояха много добре, удобни и комфортни, ако човек паркира голям джип в гаража си.
Коментар
Коментар