Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Но след 25-30 г възраст няма любов и човек не може да се влюби както на 16-20 г. (или 25 г.).
На по-зрели години има 2 типа мъже: 1) които искат да имат горещо лято, яко мадами, ходят по хотели, вземат виагри (ако засичат) и харчат пари по кобрите: 2) тези, които искат да имат дълъг спокоен есенен ден преди да настъпи зимата, по-улегнали, които търсят чувствата и отношенията както в немските романтични филми, красота и хармония, и си търсят другарка,

Аз съм ви разказвал за една случка, с една мома, запознаваме се в сайт за запознанства, чатим доста и се уговаряме за среща на кафе в сладкарница "Неделя". Тя ми закъснява с 10-15 мин, още като я видях от далече, как върви, фигура и излъчване и си викам: "Боже, с какви съм тръгнал да ходя на среща" После си казвам "Еми и аз не съм пръва младост, културен пич съм и ще се държа както трябва". И ходихме на кафе, говорихме си общи неща, почерпих я. След това........тя ми прави разни номера, аз й пиша, тя не ми отговаря (беше ми казала step by step да станат нещата) и накрая ме блокира. И още има регистрация там.
Така че не вярвам в голямата любов, сексът е до време, но има други ценности, които са важни, но да не ги изброявам, че ще пропусна някоя.

Коментар