If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам колежка, чиято дъщеря е омъжена за индиец. Запознаха се в Англия, където тя учеше магистратура. Нещо свързано с компютри.
Момъкът учел за архитект, щото семейство му има строителна фирма в Дубай, та някой трябвало да ръководи там бизнеса.
Момичето е естествена блондинка, бяла кожа, сиви очи. Индиецът е светъл, вероятно самия той е някаква кръстоска. Хубава двойка са.
Наздраве!
Просто е от по-горните касти. Има една много интересна теория, че тези по-горни касти са по-светли, тъй като това са индийци омешани с войните на Александър Македонски, когато в античността достига до Индия
Айде сега глупости не ми се слушат. Казвам ти как стоят нещата, особено в Азия. Двоен аршин е това твойто, ако ще третираш жената като стока, защо не приемаш, че всяка стока си има цена?
И се радвай, че не си попаднал на китайка. Няма глупава азиатка.
От много ум та търгувани като говеда
ПП: мойто си е един аршин, ама читав.
Last edited by X_Y; 30.07.2021, 11:19.
Причина: Спрете с личните нападки.
Остави. Тая пандемия ми разби психиката. Отивам днес до един търговски център да си купя бански и минавам покрай щанда с бижутерийните фирми …. И ето го там … пръстен с жълт диамант на промоция … като слънце и … не се зарадвах …. Лошо …
Да, да! Страшна работа!
При вероятност да умреш от Ковида 0.03%, колкото е и от грипа и много по-малка от тази да се удавиш в басейн... какви ти радости, какъв ти живот?
Остава да си седим затворени по кочинките, да слухтим и да слушкаме... и тъжно да грухтим онлайн.
Пазим си животеца свински, отказвайки се да живеем, нъл тъй?
Айде сега глупости не ми се слушат. Казвам ти как стоят нещата, особено в Азия. Двоен аршин е това твойто, ако ще третираш жената като стока, защо не приемаш, че всяка стока си има цена?
И се радвай, че не си попаднал на китайка. Няма глупава азиатка.
Може би не приема, че всяка стока си има цена по ред причини. Една от тези причини може да бъде и тая, че всяка "стока" трябва да има и качества (най-общо).
Примерът с азиатките може да се развие в тази посока: стока - цена, качества. Разбира се, обобщаването може да води до големи изненади - приятни и не чак толкова.
Коментар