ако някой не е писал, ако го е шубе с брачен договор може да пробва пича. Всички клаузи да си ги заложи у договора, все по-модерно става.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
В темата коментират мъже. Оттук сам си вади изводите. Все едно да напишем тема какво искат мъжете и да се съберем само жени да си кажем какво в същност на нас ни се ще
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеПари, коли и ръгня - накрая това ли остана отговора на основния въпрос в темата?. Оттук сам си вади изводите. Все едно да напишем тема какво искат мъжете и да се съберем само жени да си кажем какво в същност на нас ни се ще
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Няма, няма и изведнъж - хоп, цял харем.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Няма, няма и изведнъж - хоп, цял харем.
https://tantramag.com/love-sutras/ka...ones-own-wife/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не искам директно да разказвам тук, но имам и нови приятелки.
А и след пандемията българката ще направи преоценка на ценостната си система,
И много добре помня съвета ти,
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
надявам се сте отпочинали добре, Дядо Мраз ви е донесъл хубави подаръци, трапезата е била обилна и сте гледали коледни филми, концерти и сте слушали английски коледни песни.
Иска ми се да прочета някоя хубава история или случка от Репрезентативния или големия пич Груьо,
А иначе над моето пристанище се задават топли ветрове.
Поздрави
евго, твойта опита ли от новогофишния кекс?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеА иначе над моето пристанище се задават топли ветрове.
Поздрави
Ако става, може напролет пък да се пробваш и малко в открито море?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
За много години братле, да си жив и здрав и тая година най- после да си намериш жената мечта на твоите мечтиКак се развиха събитията с девойката, дойде ли при теб по празниците ? Радваш ме с тия твои думи че при теб ще задухат топли южни ветрове
Начи не всичко е безнадеждно ....
И кат стана дума за ветровете се сещам ся за песента на баба Лили :
Ветрове гонят ме през нощните клади, а косачи раздират без пощада душата ми млада .....
А и след пандемията българката ще направи преоценка на ценостната си система,
И много добре помня съвета ти,
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
За много години братле, да си жив и здрав и тая година най- после да си намериш жената мечта на твоите мечтиКак се развиха събитията с девойката, дойде ли при теб по празниците ? Радваш ме с тия твои думи че при теб ще задухат топли южни ветрове
Ветрове гонят ме през нощните клади, а косачи раздират без пощада душата ми млада .....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
надявам се сте отпочинали добре, Дядо Мраз ви е донесъл хубави подаръци, трапезата е била обилна и сте гледали коледни филми, концерти и сте слушали английски коледни песни.
Иска ми се да прочета някоя хубава история или случка от Репрезентативния или големия пич Груьо,
ПоздравиКак се развиха събитията с девойката, дойде ли при теб по празниците ? Радваш ме с тия твои думи че при теб ще задухат топли южни ветрове
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добро утро,
Поздрави
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
За пореден път ще помоля, да не замесваш семейството ми в драканиците си, както аз не замесвам майка ти. Що се отнася до впечатленията ти, доказал си, че те нямат връзка с реалноста. Желая ти успешна и спокойна нова година, през която да обърнеш повече внимание на психичното си здраве!
Ясно. Хората, които започват да говорят за куци коне и принцове - трябва да обърнат повече внимание на психичното си здраве.
Желая ти успешна и спокойна Нова година, както и да се придържаш към собствените си съвети.
Очевидно - често губиш част от психичното си равновесие, особено при дискусиите си с някои от нас в ТОЯ форум...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Опс, 4Д, много закъсня с отговора, само че си лесен за разкриване, ти и трети ник си имал ....Не е препоръка
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар