Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Характеристиката на "жените-пичове" отговаря 1:1 на тая - на моята майка. Дори мога да добавя още толкова качества...Last edited by pa4anga; 10.02.2021, 12:43.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениекато имам това, това и това, всяка ще ме хареса, ще ми пусне и ще си правим бебета. Да, ама не.
"Ето мойте круши, харесват ли ти да вземеш?"
"Да".
"Дай едно ебане тогава!"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнениеСпоред мен това е ограничен подход към ситуацията, особено ако имаш пред вид най-вече секса.
Това ограничение може и да свива полето ти на действие с момата (от твоята позиция) и същото да става с нея. Полето за "игра" е намалено, няма место за по-голям брой комбинации и за двамата. То ест, например, не можеш да покажеш по-широко същността си, на ниско или по-високо ниво.
Момата може и въобще да не е решила "да дава" до някое време на срещите ви.
Това горе спада към "системни изследвания"
Но нека говорим и за вътрешни състояния.
Защо "да дават", ако говорим за секс? Не мислиш ли, че тя може и да взема секс от теб? Третата и по-вероятна за мен възможност е двамата да го правите взаимно. Давате-вземате и се радвате на това взаимно.
Горното важи и за други страни на интимното (или даже семейно) общуване.Държа да подчертая, че не само на думи да играеш по тънките струни, ами главно действия, подкрепящи думите трябват, щото само от думи бързо минава магията. На Евго грешката му е това, че стои в стереотип - като имам това, това и това, всяка ще ме хареса, ще ми пусне и ще си правим бебета. Да, ама не.
Last edited by Kildirim_Bei; 10.02.2021, 15:57.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Германка. По едно време ни твърдеше, че харесвал германки и ги възхваляваше. Някакви постове на дългокраки германки и техните добродетели пускаше. Помниш ли? А каква стана тя ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Зачезна копието на Диска хахаха' който всъщност е оrthodox ' redcretin и jamiemirror хахаха ' село баня' оснабрюкско' хахаха' ти си на гъза на географията бе' ква жена ще намериш?!
https://www.dateinasia.com/jamiemirrorМоя ник си е тука, трезвен при това. Чукайте си главите един на друг сега, то беше само въпрос на време да те подкара параноята хехехехе!
Коментар
-
Германка. По едно време ни твърдеше, че харесвал германки и ги възхваляваше. Някакви постове на дългокраки германки и техните добродетели пускаше. Помниш ли? А каква стана тя ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНекоректни, да ги черпиш, да им подаряваш, много часове отделено време за тях.........едни празни приказки, дълги разговори, а това което трябва да дадат, не го дават и се правят на утрепани.
Това ограничение може и да свива полето ти на действие с момата (от твоята позиция) и същото да става с нея. Полето за "игра" е намалено, няма место за по-голям брой комбинации и за двамата. То ест, например, не можеш да покажеш по-широко същността си, на ниско или по-високо ниво.
Момата може и въобще да не е решила "да дава" до някое време на срещите ви.
Това горе спада към "системни изследвания"
Но нека говорим и за вътрешни състояния.
Защо "да дават", ако говорим за секс? Не мислиш ли, че тя може и да взема секс от теб? Третата и по-вероятна за мен възможност е двамата да го правите взаимно. Давате-вземате и се радвате на това взаимно.
Горното важи и за други страни на интимното (или даже семейно) общуване.Last edited by Иван Петкандраганов; 10.02.2021, 10:49.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Зачезна копието на Диска хахаха' който всъщност е оrthodox ' redcretin и jamiemirror хахаха ' село баня' оснабрюкско' хахаха' ти си на гъза на географията бе' ква жена ще намериш?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Епа запитай се що след пиянските ви излияния с пуевенския любителл на циганета диска рязко зачезна ... хахахаха
https://www.dateinasia.com/jamiemirrorLast edited by 13ADROL; 10.02.2021, 10:19.
Коментар
-
Диска ли живее в бад игур ай ти спешалист на48 / бивш разбира се/ и търси млади индийки? Ако си направил Миро нещо с личните данни на Диска' непременно ще му дам твоя адрес за комуникация
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Не знам къде ги четеш тия глупости, честно. Нека ти кажа едно нещо - няма по-грозна картинка от пияната жена. Алкохола има огромни последствия върху организма, състарява ги преждевременно, води до здравословни проблеми, прави ги дебели. Има ли смисъл да казвам как се държи пияна жена на обществено място?
И най-важното, познай какво става когато е навън с приятелки и пийне много - пиян парцал става, ето какво. После пичове като мен пълнят всичките възможно дупки по тялото , тя се прибира вкъщи и гушка теб. Целува те по устата и ти казва със страст "майната ти", а ти се чувстваш толкова горд, че имаш жена-пич "до себе си". Ама и безименият има право - може наистина така да си израстнал в такова семейство, което пък напълно обяснява тоталното ти неразбиране на жените и пълната липса на мъжки модел на поведение в живота ти. Нормално - алкохолизирана майка, която иска цялото внимание за себе си.....
Погрешни са ти изводите и обобщенията.
Майка ми - нито е алкохолизирана, нито пък търси цялото внимание за себе си.
ТВ винаги се е раздавала за хората, които обича, а това, че пийва (в къщи!) не е причина да мисля, че е по-различна от останалите майки. Пийването изобщо не се отразява - нито на изказа и мисленето й, нито на поведението й, нито пък на двигателните й функции. И се чувства в кондиция!
Не виждам нещо лошо в това - човек да следва определени стереотипи, които да осъзнава, че стимулират живота му, независимо от това, какво мислят другите, около него и въпреки тяхното мнение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ей ама то хвалбата е едно реалността друго.Пълните на баба ви нужника на село това пълните.Ти виждал ли си изобщо пияна жена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Не знам къде ги четеш тия глупости, честно. Нека ти кажа едно нещо - няма по-грозна картинка от пияната жена. Алкохола има огромни последствия върху организма, състарява ги преждевременно, води до здравословни проблеми, прави ги дебели. Има ли смисъл да казвам как се държи пияна жена на обществено място?
И най-важното, познай какво става когато е навън с приятелки и пийне много - пиян парцал става, ето какво. После пичове като мен пълнят всичките възможно дупки по тялото , тя се прибира вкъщи и гушка теб. Целува те по устата и ти казва със страст "майната ти", а ти се чувстваш толкова горд, че имаш жена-пич "до себе си". Ама и безименият има право - може наистина така да си израстнал в такова семейство, което пък напълно обяснява тоталното ти неразбиране на жените и пълната липса на мъжки модел на поведение в живота ти. Нормално - алкохолизирана майка, която иска цялото внимание за себе си.....
Коментар
Коментар