Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Епа запитай се що след пиянските ви излияния с пуевенския любителл на циганета диска рязко зачезна ... хахахаха
https://www.dateinasia.com/jamiemirrorLast edited by 13ADROL; 10.02.2021, 10:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Диска ли живее в бад игур ай ти спешалист на48 / бивш разбира се/ и търси млади индийки? Ако си направил Миро нещо с личните данни на Диска' непременно ще му дам твоя адрес за комуникация
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Не знам къде ги четеш тия глупости, честно. Нека ти кажа едно нещо - няма по-грозна картинка от пияната жена. Алкохола има огромни последствия върху организма, състарява ги преждевременно, води до здравословни проблеми, прави ги дебели. Има ли смисъл да казвам как се държи пияна жена на обществено място?
И най-важното, познай какво става когато е навън с приятелки и пийне много - пиян парцал става, ето какво. После пичове като мен пълнят всичките възможно дупки по тялото , тя се прибира вкъщи и гушка теб. Целува те по устата и ти казва със страст "майната ти", а ти се чувстваш толкова горд, че имаш жена-пич "до себе си". Ама и безименият има право - може наистина така да си израстнал в такова семейство, което пък напълно обяснява тоталното ти неразбиране на жените и пълната липса на мъжки модел на поведение в живота ти. Нормално - алкохолизирана майка, която иска цялото внимание за себе си.....
Погрешни са ти изводите и обобщенията.
Майка ми - нито е алкохолизирана, нито пък търси цялото внимание за себе си.
ТВ винаги се е раздавала за хората, които обича, а това, че пийва (в къщи!) не е причина да мисля, че е по-различна от останалите майки. Пийването изобщо не се отразява - нито на изказа и мисленето й, нито на поведението й, нито пък на двигателните й функции. И се чувства в кондиция!
Не виждам нещо лошо в това - човек да следва определени стереотипи, които да осъзнава, че стимулират живота му, независимо от това, какво мислят другите, около него и въпреки тяхното мнение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ей ама то хвалбата е едно реалността друго.Пълните на баба ви нужника на село това пълните.Ти виждал ли си изобщо пияна жена.
Коментар
-
Не знам къде ги четеш тия глупости, честно. Нека ти кажа едно нещо - няма по-грозна картинка от пияната жена. Алкохола има огромни последствия върху организма, състарява ги преждевременно, води до здравословни проблеми, прави ги дебели. Има ли смисъл да казвам как се държи пияна жена на обществено място?
И най-важното, познай какво става когато е навън с приятелки и пийне много - пиян парцал става, ето какво. После пичове като мен пълнят всичките възможно дупки по тялото , тя се прибира вкъщи и гушка теб. Целува те по устата и ти казва със страст "майната ти", а ти се чувстваш толкова горд, че имаш жена-пич "до себе си". Ама и безименият има право - може наистина така да си израстнал в такова семейство, което пък напълно обяснява тоталното ти неразбиране на жените и пълната липса на мъжки модел на поведение в живота ти. Нормално - алкохолизирана майка, която иска цялото внимание за себе си.....
Коментар
-
И най-важното, познай какво става когато е навън с приятелки и пийне много - пиян парцал става, ето какво. После пичове като мен пълнят всичките възможно дупки по тялото , тя се прибира вкъщи и гушка теб. Целува те по устата и ти казва със страст "майната ти", а ти се чувстваш толкова горд, че имаш жена-пич "до себе си". Ама и безименият има право - може наистина така да си израстнал в такова семейство, което пък напълно обяснява тоталното ти неразбиране на жените и пълната липса на мъжки модел на поведение в живота ти. Нормално - алкохолизирана майка, която иска цялото внимание за себе си.....бармани по заведения е шашкала
Дай да не обобщаваме.
Също така, недей да правиш изводи за някой, който не познаваш. Ако аз трябва да правя изводи за теб, по твои писания, то ти си пич, жените са парцали, радват се, когато им го кажеш право в очите, стават само за ...не, и за нищо друго. И като ти писне от някоя, да изчезва от където е дошла или да ходи на майната си - по неин изборНормално, кой с каквито е бил, това може да говори. Не знам дали е така, ти си знаеш.
Last edited by Kildirim_Bei; 10.02.2021, 10:36.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
И ква стана тя ся? Да не би мъжете да търсят в жените майките си?
Не зная какво търсят мъжете и за мен това не представлява интерес. Не робувам на "модели".
Всеки човек е уникален.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеПреди време mia11 беше пуснала едни Мъжки размисли. Сега ще ви пусна едни Женски размисли за жените, от една позната.
Има една особена порода жени. Наричат се – пичове!
Имат способността да преглъщат себе си, собствените си желания и личното си щастие. И го правят не защото са гладни. Нито защото са жадни. Правят го, за да бъде добре другият.
Мазохизъм, егоизъм или чиста проба глупост?! Не знам. Но жените пичове са здрава смес от желязо и бетон, на която би завидяла и най-проспериращата строителна фирма. Тайната на тази смес е сърцето, което е забъркано в бетона. Да, точно тази мекост прави здравината! Жените пичове не хленчат!
Жените пичове хрупат солети с елегантността, с който кифлите завъртат спагети “алденте” около вилицата си. Жените пичове могат да дадат съвет на бившето си гадже как да се държи с новата си приятелка, въпреки че все още го обичат силно.
Жените пичове ще си прехапят езика до кръв, но няма да споделят с никого колко много ги боли. Освен ако не се напият много! Жените пичове могат да пият. Много!
Жените пичове търсят оправдание и смекчаващи вината обстоятелства за този, който ги обиди.
Жените пичове са с повредени лещи на очите – навсякъде виждат добро.
Жените пичове носят дрехите на/от баба си.
Жените пичове казват “Майната ти!” и “Обичам те! с еднаква страст.
Жените пичове са крайни в работата си и безкрайни (в прошките) към приятелите си.
Жените пичове могат да накарат изморените си, потъмнели очи да заблестят. Бурите в живота на жените пичове ги карат просто да пускат корените си още по-дълбоко.
Жените пичове имат супер сила – те са жени!
Хубав ден ти пожелавам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Характеристиката на "жените-пичове" отговаря 1:1 на тая - на моята майка. Дори мога да добавя още толкова качества...Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеПреди време mia11 беше пуснала едни Мъжки размисли. Сега ще ви пусна едни Женски размисли за жените, от една позната.
Имат способността да преглъщат себе си, собствените си желания и личното си щастие. И го правят не защото са гладни. Нито защото са жадни. Правят го, за да бъде добре другият.
Мазохизъм, егоизъм или чиста проба глупост?! Не знам. Но жените пичове са здрава смес от желязо и бетон, на която би завидяла и най-проспериращата строителна фирма. Тайната на тази смес е сърцето, което е забъркано в бетона. Да, точно тази мекост прави здравината! Жените пичове не хленчат!
Жените пичове хрупат солети с елегантността, с който кифлите завъртат спагети “алденте” около вилицата си. Жените пичове могат да дадат съвет на бившето си гадже как да се държи с новата си приятелка, въпреки че все още го обичат силно.
Жените пичове ще си прехапят езика до кръв, но няма да споделят с никого колко много ги боли. Освен ако не се напият много! Жените пичове могат да пият. Много!
Жените пичове търсят оправдание и смекчаващи вината обстоятелства за този, който ги обиди.
Жените пичове са крайни в работата си и безкрайни (в прошките) към приятелите си.
Жените пичове могат да накарат изморените си, потъмнели очи да заблестят. Бурите в живота на жените пичове ги карат просто да пускат корените си още по-дълбоко.
Жените пичове имат супер сила – те са жени!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Може ли така да праиш, зарад теб бастисаха диска сега...
Те индийките са при тебе.Last edited by RUBLA; 10.02.2021, 09:35.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Преди време mia11 беше пуснала едни Мъжки размисли. Сега ще ви пусна едни Женски размисли за жените, от една позната.
Жените пичове имат супер сила – те са жени!Last edited by Kildirim_Bei; 10.02.2021, 09:11.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
Две баби, съседки, си говорят разпалено на общата площадка на етажа:
-Минке, ма, знаеш ли, че Пенчев е получил инсулт, цялата му лява половина е парализирана!
-Ааа, ами с кура му, с кура му кво е станало? - попитала с вълнение другата.
– Ами, кво, в последния момент е успял да си го премести отдясно! - отвърнала с радост Минка.
- 1 like
Коментар
Коментар