Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Мразя да нося неща по себе си - часовници, пръстени, ланци - твърдо НьЕ. Никога не съм носил, дори подарени от приятелката ми.
Суетата ми е чужда - пари за суета минимални, под чужд женски натиск, дан ги злагам сред хайлайфааааааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеГледам, пропуснат е Ботльо в профилирането, а след последните му вулгаризми по-доле профилът е ясен:
Коса - русолява, очи кафеви, ръст - среден до висок - як, набит. Облекло - черно стил балканска мъжка страст. Часовник за 50 бона на дясната китка.
Тъмни очила и бастун с диамантена лъвска глава в същия тон. Лъснати до блясък маратонки. Анцуг - много скъп и много черен. Солиден златен пръстен на показалеца. Ланци и вериги, както си му е редът.
Актьор прототип - Жерар Депардьо.
Банкер прототип - Доминик Строс Кан.
Обслужваща банка - банка “Антинари”, естествено.
Суетата ми е чужда - пари за суета минимални, под чужд женски натиск, дан ги злагам сред хайлайфаааааааНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Гледам, пропуснат е Ботльо в профилирането, а след последните му вулгаризми по-доле профилът е ясен:
Коса - русолява, очи кафеви, ръст - среден до висок - як, набит. Облекло - черно стил балканска мъжка страст. Часовник за 50 бона на дясната китка.
Тъмни очила и бастун с диамантена лъвска глава в същия тон. Лъснати до блясък маратонки. Анцуг - много скъп и много черен. Солиден златен пръстен на показалеца. Ланци и вериги, както си му е редът.
Актьор прототип - Жерар Депардьо.
Банкер прототип - Доминик Строс Кан.
Обслужваща банка - банка “Антинари”, естествено.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Паткан, тукашните лелки не отговарям на изискванията. От едното самоуважение, смятам, ще се въздържам от такавата кореспонденция.
Наздраве!препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Of course не отговаряте, да ме прощаваш.......по възраст, по пол...
Наздраве!.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Паткан, тукашните лелки не отговарям на изискванията. От едното самоуважение, смятам, ще се въздържам от такавата кореспонденция.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Of course не отговаряте, да ме прощаваш.......по възраст, по пол...
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Наздраве!
Присъединявам се по други подобни причини.Last edited by Arana; 17.01.2024, 17:33.
Коментар
-
Паткан, тукашните лелки не отговаряме на изискванията. От едното самоуважение, смятам, ще съ въздържам от такавата кореспонденция.
Наздраве!
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от тукашните ли
Наздраве!Last edited by tnm; 17.01.2024, 17:04.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от тукашните ли
Вие с Кайзен също сте готини,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВиждам, че сте водили интересна дискусия.
Аз съм 187 см/95 кг, нямам корем, но нямам и 4 pack. Преди 10 г. приличах на младия д-р Картър от Спешно отделение. Обичам да помагам на хората, но е неоценено. Лелките винаги са ме харесвали, преди малко ми писа една.
Много ми допадна описанието на Лошия мечок,препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Виждам, че сте водили интересна дискусия.
Аз съм 187 см/95 кг, нямам корем, но нямам и 4 pack. Преди 10 г. приличах на младия д-р Картър от Спешно отделение. Обичам да помагам на хората, но е неоценено. Лелките винаги са ме харесвали, преди малко ми писа една.
Много ми допадна описанието на Лошия мечок,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Акцентът на темата е "Какво искат жените?", а тоя въпрос по никакъв начин не кореспондира с въпроса ти: "Какви дупета харесват жените?"
Някоя от дамите би могла (ако си достатъчно близо до нея) - да ти отговори, че НЕ си харесва това и онова, но едва ли ще ти признае, че Еди коя си е по-напред в матРИала от нея!
Това е като с дрехите: представи си 10 приятелки с едни и същи - кройка и десЕн на роклите, шити при един и същ моделиер, седнали на обща маса в заведение. Седнали, разговарят и не им пука, че са облечени по един и същ начин... Няма как да се случи! Всяка трябва да се възприема като уникална и нейното "Д" си е най-най- чаровно и неповторимо...
А ти ги питаш "какви дупета харесвали"?!? Своите, разбира се - някоя може и да ти отговори, но пак ще бъде с разни недомлъвки.
Дори не съм сигурен, дали в леглото мъжете обръщат толкова голямо внимание на тази част от тялото на дамата, колкото - когато вървят по улицата и мятат белтъци към нещо, което те си го знаят, е недостижимо... (пепел ми на езика!)
Любима поза - задна прашка. Не познавам мъж дет не я харесва. За жените не толкова особено ако ти е по паламарчест и работиш здраво до откатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар