Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвго,
обикалям София за пореден ден пълно с жени бе човек, що не ги виждаш?
Гледам всякакви възрасти и визиии, красиви и не толкова, високи, ниски, слаби, пухкави...
Хапнах до Сан Стефано плаза ми то само жени, всякакви .препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но не върви да ги закачаш по улиците, както правят в Италия и Испания.
На мен едно птиче ми каза, че купонджийката е изперкала от липсата на секс.
Ако пък не знае и каже,че не е от София, кажи й,че ти си софиянец и си предложи услугите да й покажеш забележителностите на София. Или нещо в тоя смисъл. Пак казвам важно е да завържеш разговор, да говориш уверено, бавно, без притеснение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвго,
обикалям София за пореден ден пълно с жени бе човек, що не ги виждаш?
Гледам всякакви възрасти и визиии, красиви и не толкова, високи, ниски, слаби, пухкави...
Хапнах до Сан Стефано плаза ми то само жени, всякакви .
На мен едно птиче ми каза, че купонджийката е изперкала от липсата на секс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Българките не подбират-араби,негри, педровци,муньовци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Да знаеш, не е вярно това, например изследванията на генотипа у нас, показват изключително близко родство с първите жители на Балканският полуостров. Тоест отникъде не сме дошли, нито някакви азиатци са дошли и са променили генотипа ни. Като обърни внимание, че генофонда ни не е повлиян и от 500г, когато не сме имали държава, а сме били част от Османската империя, нито предишни периоди, когато сме били в Римската империя.
Същото е и със нашествията на викингите, най-вече се касае за намеса в управлението, а основното население си остава същото. Няма как шепа хора да променят генотипа на цели народности.
Иначе приветствам решението ти да се задомиш. Успех!
Обаче българският мъж има много общо с турчина, в битов план и като манталитет. Пачангата само се заяжда с мен и аз му пожелах нещо.......той помни какво,
А в последно време, с дърварската мода, младият български мъж много прилича на арабин,
- 1 like
Коментар
-
На мен са ми малко изпаднали и нечистоплътни, но сигурно има и готини между тях.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нищо не съм им правил, те си бяха повредени още на 30г и на 30+.
Вчера гледах едно предаване, където гостуваше Кристиян Шкварек.
Той разказа за Великото преселение на народите, как млади, здрави и твърди мъже идват от Азия и се заселват в Източна и Централна Европа, избиват местните мъже, вземат жените им и по този начин асимилират местния генофонд и налагат своя тип,Същото нещо се случва и в Англия след Нормандското нашествие през 1066 г.
Това се наблюдава и в наши дни - арабите се заселват във Франция, Белгия и дори в центъра на София, размножават се и постепенно ще асимилират местното население, което много не се размножава съгласно Европейските и "меките" ценности.
Предвид описаната от мен картина и това, че времето напредва, смятам да отворя вратите на крепостта и да развея бялото знаме и да увелича местния генофонд,Аз имам възможности и ще мога да намеря нещо сносно.
Същото е и със нашествията на викингите, най-вече се касае за намеса в управлението, а основното население си остава същото. Няма как шепа хора да променят генотипа на цели народности.
Иначе приветствам решението ти да се задомиш. Успех!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Той разказа за Великото преселение на народите, как млади, здрави и твърди мъже идват от Азия и се заселват в Източна и Централна Европа, избиват местните мъже, вземат жените им и по този начин асимилират местния генофонд и налагат своя тип,Същото нещо се случва и в Англия след Нормандското нашествие през 1066 г.
Това се наблюдава и в наши дни - арабите се заселват във Франция, Белгия и дори в центъра на София, размножават се и постепенно ще асимилират местното население, което много не се размножава съгласно Европейските и "меките" ценности.
Предвид описаната от мен картина и това, че времето напредва, смятам да отворя вратите на крепостта и да развея бялото знаме и да увелича местния генофонд,Аз имам възможности и ще мога да намеря нещо сносно.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е то и във форума една дама се прехласваше по арабите.Явно са много атрактивни.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Урочасал си ги нещо ....А сега сериозно , тва дето го търсиш важи за момък на 20-25г , за 45г чичак трябва да не е скръндза и все пак положението е трудно но не невъзможно ,относно срещането на читава мома . Лошото е ,че ще е счупила н-на брой пишки и любов некаква би била изключение . Затова хората са казали , всяко нещо с времето си !
Last edited by Evgo; 10.07.2023, 11:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Урочасал си ги нещо ....А сега сериозно , тва дето го търсиш важи за момък на 20-25г , за 45г чичак трябва да не е скръндза и все пак положението е трудно но не невъзможно ,относно срещането на читава мома . Лошото е ,че ще е счупила н-на брой пишки и любов некаква би била изключение . Затова хората са казали , всяко нещо с времето си !
Има мОми (и мОмци), които и чупенето го правят с любов. Изборът е голям.
Все пак, няма по-приятна работа от тая, човек цял ден да сърфира в нета и да се завърне от работа "скапан"..., тоя път да влезе в мрежата свободно, не от работното си място (съвсем различно е!), да обсъди клюката с бившите си познати в социалните мрежи. Задължително е периодично да се актуализира инфото в "моя" кокошарник. Всеки индивид подрежда по различен начин своя живот. Всеки индивид е прав за себе си.
Пример: един човек може да отиде на хотел със семейството си. Друг не е стъпвал в хотел за своя сметка от десетилетия, но лайкът за хотела е налице (все едно сам си бил точно в тоя хотел, защото живееш в нета и чрез нета). Имаш вила - пиеш мляко. Защо ще плащаш за хотели?
Най-обикновени примери от сърфирането в различни сайтове.
Коментар
Коментар