Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Мислиш, че любовта не е възможна и на стари години ли? Не може ли на стари да е и по-добра, щото хората не им е до глупости ?!
Да не говориш за влюбване?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
Толкова малко знаем за себе си и толкова много се страхуваме от себе си, че се крием зад фалшиви маски и фалшиви роли. И винаги искаме да бъдем някой друг/а. Да копираме поведението, живота и успехите на този някой. И това поведение от живота го пренасяме и в интернет по форумите. Като в този например. Но той е анонимен, никой никого не познава, така че какво пречи на всеки да бъде истински, искрен и честен, и такъв, какъвто е.
Провокираш ме да ти отговоря...
Изобщо, ама наистина изобщо-изобщо - не е гаранция (факт при мен!), че когато не съм анонимен,..., но съм искрен и истински, и всичко - до откат - забелязал съм - епа не ми вЕрват!
Нямам предвид личния живот... Може пък т.нар. "работодатели" наистина да нямат качествата да бъдат такива... Оставам с впечатление, че като малки не са им чели приказката за кокошката със златните яйца...
Все тая, де. .... (лафя с теб неангажиращо)..., но се налага мнението, че хората по-скоро сме недоверчиви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ако намекваш, че е при мен, не е така.
Други мъже също се оплакват от хитри и некоректни жени.
По-лесно е на 20-25 г., когато хората са младички и се вземат по любов. Тогава е друго.
Да не говориш за влюбване?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Щом си ми "взела думата от устата" - защо да не те похваля? Много добре формулирана от теб, смислена теза, която съвпада с моята (това не означава, че мислим еднакво, но в конкретния случай сме единодушни)
В подобна ситуация, нищо не е по-добро за мен от това - да похваля една непозната дама.
.................
Не зная дали е добре това - човек винаги да бъде искрен (искрената ми похвала). Свикнали сме да се сблъскваме повече с неистина, което - съвсем резонно - ни кара да сме недоверчиви... Има такава група хора, които дори да не заблуждават - са ни съмнителни. Много сме лъгани (или сме се "парили"), за да бъдем лековерни...
Сложно ми е да кажа, дали обичайното недоверие, с което подхождаме към непознат човек - по-скоро помага и ни предпазва от бъдещи разочарования или е недопустимо и би обидило непознатият...
Мисля, че е по-добре да тушираме разочарованията в бъдеще. Все пак всеки има личните си пристрастия, а моето мнение е неангажиращо...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
Благодаря за комплимента
Дори в анонимен форум е приятно да чуеш искрена похвала от непознат мъж. Искрена е, нали? С теб ми е спокойно, когато си пиша, така го усещам, не ме натоварваш.
Щом си ми "взела думата от устата" - защо да не те похваля? Много добре формулирана от теб, смислена теза, която съвпада с моята (това не означава, че мислим еднакво, но в конкретния случай сме единодушни)
В подобна ситуация, нищо не е по-добро за мен от това - да похваля една непозната дама.
.................
Не зная дали е добре това - човек винаги да бъде искрен (искрената ми похвала). Свикнали сме да се сблъскваме повече с неистина, което - съвсем резонно - ни кара да сме недоверчиви... Има такава група хора, които дори да не заблуждават - са ни съмнителни. Много сме лъгани (или сме се "парили"), за да бъдем лековерни...
Сложно ми е да кажа, дали обичайното недоверие, с което подхождаме към непознат човек - по-скоро помага и ни предпазва от бъдещи разочарования или е недопустимо и би обидило непознатият...
Мисля, че е по-добре да тушираме разочарованията в бъдеще. Все пак всеки има личните си пристрастия, а моето мнение е неангажиращо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Умно момиче! Категорично!
.............................
Какво да кажа за една дама тия дни /администратор на лични данни/, поради което бях безкрайно изненадан, когато ме "похвали" за моята зодия... Това не го очаквах!
............................
Та, в какво ли не странично вярваме! Темпераменти, зодии, виртуални контакти... Всичко несъществено ни прави впечатление /когато сме "натясно"/, за да "докажем" пред себе си своята предварително манипулирана теза...
Дори в анонимен форум е приятно да чуеш искрена похвала от непознат мъж. Искрена е, нали? С теб ми е спокойно, когато си пиша, така го усещам, не ме натоварваш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Предвиждаше се потрес, заради ранния час, от който започват наздравиците.
Колкото до паметта - мисля, че съм далеч от Алцхаймер. Просто от дете съм такава - успея ли да вкарам нещо в дългосрочната си памет, няма забравяне. А за неуслужливата краткосрочна - не се притеснявам. Личната ми лекарка и близка приятелка твърди, че това било умора на умния ми мозък
Наздраве!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
След като с 6 жени подред имаш ядове ,как мислиш ,къде ли е проблема ?!
Други мъже също се оплакват от хитри и некоректни жени.
По-лесно е на 20-25 г., когато хората са младички и се вземат по любов. Тогава е друго.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Очакванията ми не са потресаващи, а по- скоро обезпокоителни като говорим за памет.
Следете си бета и тау белтъците, за да няма мяу.
Предвиждаше се потрес, заради ранния час, от който започват наздравиците.
Колкото до паметта - мисля, че съм далеч от Алцхаймер. Просто от дете съм такава - успея ли да вкарам нещо в дългосрочната си памет, няма забравяне. А за неуслужливата краткосрочна - не се притеснявам. Личната ми лекарка и близка приятелка твърди, че това било умора на умния ми мозък
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Очакванията ми не са потресаващи, а по- скоро обезпокоителни като говорим за памет.
Следете си бета и тау белтъците, за да няма мяу.
Айдеее, Ойде коня у рЯката!
Първо тряЯ да ме научиш, що е това бета-белтък..., за тау - не зная дали ще ти достигне енергия, че нещо много бавно възприемам...
Това трябва да са съвременни позиции от Кама Сутра, нали?
- 1 like
Коментар
-
+ 1
Също така да добавя, че майчината любов е свята. В България дори старата баба на 90г до последно се мъчи и гледа детето си на 70 г, ако може и е здрава (което рядко се случва, но го има). Дори физически да не може да шета, си дава пенсията и имотите на детето си.
Тези дни имах много работа и четох темата малко по диагонал.
Да ви кажа, че смятам през новата година 2021 най-накрая "да превзема успешно крепостта, след дълга обсада, след дълго блъскане по вратата с стенобойната машина (което е изчерпало донякъде силите ми и ме е изтощило), и след като 6 жени една след друга ми правеха серия от номера, с които почти изчерпаха възможните номера, правени от жените на мъжете." Здраве да е, светът е пъстър,
Има и един друг момент, не е хубаво мъж на 25-30г да си стои при мама в детската стая. Трябва самостоятелно, защото има риск така да си остане, стар ерген при възрастна майка. Тази картина хич не е хубава, но също я има.
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това показва наличие на услужлива дългосрочна и неуслужлива краткосрочна памет. И при мен нещата стоят по същия начин. Не мога да си обясня защо помня номера на всеки въпрос, който ми се е паднал от конспекта за конкретен изпит при положения, че са минали доста години откак съм се борила с професори и доценти, а почти всяка сутрин настава шок и ужасТ, докато си търся телефона, ключовете, а сега - и маската!?
Наздраве /дано не хвърлим Mia11 в потрес/!
Следете си бета и тау белтъците, за да няма мяу.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
+ 1
Също така да добавя, че майчината любов е свята. В България дори старата баба на 90г до последно се мъчи и гледа детето си на 70 г, ако може и е здрава (което рядко се случва, но го има). Дори физически да не може да шета, си дава пенсията и имотите на детето си.
Да ви кажа, че смятам през новата година 2021 най-накрая "да превзема успешно крепостта, след дълга обсада, след дълго блъскане по вратата с стенобойната машина (което е изчерпало донякъде силите ми и ме е изтощило), и след като 6 жени една след друга ми правеха серия от номера, с които почти изчерпаха възможните номера, правени от жените на мъжете." Здраве да е, светът е пъстър,
Има и един друг момент, не е хубаво мъж на 25-30г да си стои при мама в детската стая. Трябва самостоятелно, защото има риск така да си остане, стар ерген при възрастна майка. Тази картина хич не е хубава, но също я има.
Поздрави
Щом на тая възраст се жалваш, че са ти изчерпани силите и си се изтощил, не се притеснявай - ще ти влезем в положението и ще ти помагаме, щом закъсваш "след дълго блъскане"! Няма да те посрамим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеАбсолютно погрешна постановка на въпроса. Какво значи най-правилното решение? За кой да е правилно? Обикновено вземането на решение касае не само човекът, вземащ решение, а и доста други около него. Тук е въпросът. Като вземам решение, дали да взема решението, което е най-правилно за мен лично, или да взема решение, което ще бъде сравнително правилно за доста от хората около мен, или зависещи от мен? А аз да се съглася с компромиси спрямо най-правилното лично за мен решение?
Няма значение темперамента, имат значение благородство, завист, егоизъм, алчност, страх и.т.н.
Сещам се само за майчината любов, която е универсален еталон за себераздаване, там по принцип егоизъм липсва и винаги се взема най-правилното в ситуацията решение за оцеляване на детето. Не казвам най-правилното за по-нататъшното развитие на детето решение, но за моментното му оцеляване или добро състояние в дадена ситуация. Но както казват, прекалените неща не са полезни, и тази едностранна отдаденост от страна на майката може да доведе до разглезване или потискане на някои неща и да повреди емоционално детето доживот.
Да ви кажа, че смятам през новата година 2021 най-накрая "да превзема успешно крепостта, след дълга обсада, след дълго блъскане по вратата със стенобойната машина (което беше изчерпало донякъде силите ми), и след като 6 жени една след друга ми правеха серия от номера, с които почти изчерпаха възможните номера, правени от жените на мъжете." Здраве да е, светът е пъстър,
ПоздравиLast edited by Evgo; 12.02.2021, 13:42.
Коментар
Коментар