Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Простееш.
Изобщо не си права: търся жена, която да отговаря на 2 условия:
1) да ражда и 2) да не ме излага.
Всичко друго е бош лав работа. ОК?
Ами ... успех в търсенето ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Типична лелка хейтърка.
Не мога да те понасям с писаниците ти! И преди няколко седмици беше писала глупости за мен. Първо виж себе си в огледалото и тогава квалифицирай хората.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Нито съм лелка, нито - хейтърка. Това, че не ти харесва мнението ми, не означава, че то е хейт.
Приеми, че аз съм твоето огледало.
п.п. Проблем с мъжкото внимание нямам - никога не ми е липсвало и предполагам - няма да ми липсва - днк и лични качества.
Изобщо не си права: търся жена, която да отговаря на 2 условия:
1) да ражда и 2) да не ме излага.
Всичко друго е бош лав работа. ОК?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Етимология на tuesday:
Old English Tīwesdæg ‘day of Tīw’, a Germanic god of war and the sky; translation of Latin dies Marti ‘day of Mars’, the god Tīw being equated with the Roman god Mars. Compare with Swedish tisdag .
Баш ден на Марса е тюздей. Наздраве за гладиаторите на арената днес - добре се получи!
- 1 like
Коментар
-
Типична лелка хейтърка.
Не мога да те понасям с писаниците ти! И преди няколко седмици беше писала глупости за мен. Първо виж себе си в огледалото и тогава квалифицирай хората.
Приеми, че аз съм твоето огледало.
п.п. Проблем с мъжкото внимание нямам - никога не ми е липсвало и предполагам - няма да ми липсва - днк и лични качества.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
На испански вторник - мартес - ясно, че е планетата марс, обаче от английски - тюсдей - иди разбери.
Същата работа с неделя на български - съндей дава индикация.
Old English Tīwesdæg ‘day of Tīw’, a Germanic god of war and the sky; translation of Latin dies Marti ‘day of Mars’, the god Tīw being equated with the Roman god Mars. Compare with Swedish tisdag .
Баш ден на Марса е тюздей. Наздраве за гладиаторите на арената днес - добре се получи!Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеMoже и да греша, но, според мен, Евго не си търси жена. Не му трябва. Не знае какво да я прави. Чувал е, гледал е, но - не му идва някак си отвътре.
Евго мрази жените и се опитва да ги дискредитира, за да оправдае несътоятелността си в отношенията с тях. Мед му капе на сърцето да слуша подобни хули от метросексулани мъже. Мога да продължа с разсъждения в тази посока, но не си струва.
Не мога да те понасям с писаниците ти! И преди няколко седмици беше писала глупости за мен. Първо виж себе си в огледалото и тогава квалифицирай хората.Last edited by Evgo; 16.02.2021, 20:21.
Коментар
-
Сатурн не е архетип на младост, но нейсе.
Сатурн (древноримска версия)/(Кронос - древногръцка версия) е владетелят и повелителят на времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Да, а сатърдей, сигурно е Коледа...?
Същата работа с неделя на български - съндей дава индикация.
Коментар
-
А неделята, щото и нея я дават на сатурн на места? Ама хайде сега, подробности. И ние с тнм зодиакално сме подвластни на Сатурн, а той ни подарява власт и вечна младост
Коментар
-
Неделя е на Слънце-то.
Самите имена на дните подсказват.
- 1 like
Коментар
-
Неделя е на Слънце-то.
Самите имена на дните подсказват..
Коментар
-
А неделята, щото и нея я дават на сатурн на места? Ама хайде сега, подробности. И ние с тнм зодиакално сме подвластни на Сатурн, а той ни подарява власт и вечна младост
Самите имена на дните подсказват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСъбота е на Сатурн.. И ние с тнм зодиакално сме подвластни на Сатурн, а той ни подарява власт и вечна младост
Коментар
Коментар