IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
    Не са ми по вкуса - скука са младите - липса на мозък + татуировки.
    А може и да ти отмъкнат козметичката!

(и не за да спят с нея)

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Па само ще те питам що гледаш за млади жигола, той квото търси - намира
      Хихихи ти ме четеш кат дявола евангелието . Не са ми по вкуса - скука са младите - липса на мозък + татуировки.

Коментар

Модита, що ми изтрихте текста за лазурния бряг бе хора?

Не беше заяждане. Сега Крети как ще ми отговори?
        Па само ще те питам що гледаш за млади жигола, той квото търси - намира

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
          Идеята на темата е мъжете да разкажат реални случки и да споделим гледни точки. Аз не си измислям и съм ви разказвал реални случки от наши дни. И да се посмеем поне.
          Виц по темата
          Мита за прословутата вътрешна красота, се отнася само за динята
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Тук съвсем ме разсмя, защото такива от години почти не качвам, не и публично
            В такъв случай не си ти. Още по-добре.

Коментар

Харесвам ти инвестицинните мнения. Спокойно тези дни ще те изключа. Няма драма.
              Тук съвсем ме разсмя, защото такива от години почти не качвам, не и публично
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Да бе! Налетя случайно
                Харесвам ти инвестицинните мнения. Спокойно тези дни ще те изключа. Няма драма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Ако не са карали казарма - явно не е унизително!

Аз такива не ги броя за мъже.
                  Ако ти кажа на ден по колко народ блокирам не е истина .

Това е положението.

Коментар

Не. Случайност.
                    Да бе! Налетя случайно. Не зная, какво си гледала ''случайно'' , но в моя има и семейния ми статус!

Коментар

На всички мъже ли проучваш фейса
                      Не. Случайност.

Коментар

Ми не знам да ти кажа. Първо лелка наричай жена си, ако нямаш нейсе. Второ, не се познаваме. От фейса ти виждам, че не си първа младост. Така че, спести ми някакви имагинерни обобщения. Какви лелки те гонят не е мой проблем. Аз лично забелязвам друг момент. Млади жигола, които си търсят заможни жени да ги издържат. Да си ме чул да ги одумвам както го правиш ти? Не. Въпреки че да се предлагаш и да си мъж поне според мен е доста по-унизително.
                        На всички мъже ли проучваш фейса

Коментар

Аз лично забелязвам друг момент. Млади жигола, които си търсят заможни жени да ги издържат. Въпреки че да се предлагаш и да си мъж поне според мен е доста по-унизително.
                          Ако не са карали казарма - явно не е унизително!

Аз такива не ги броя за мъже.

Коментар

Модита, що ми изтрихте текста за лазурния бряг бе хора?

Min Argis

Коментар

• Модита, що ми изтрихте текста за лазурния бряг бе хора?

Коментар

За разлика от вас лелките, ни един от тях не е хукнал да гони и да се слага сам на момичето, то е избрало него, а дори не става дума за пари.

А вие сте направо, като разгонени бабички Ходите опипвате охраната в молове и заведения, друсате виснали цици на бара пред някое барманче, дано ви забележи, преследвате някой млад колега, като закъсали мастии или лепите сърчица на де що има младежи в социалните мрежи Точно като пияните баби англичанки, в Слънчака сте

Там е разликата бейби! Не зная мъж, поне от познатите ми да е ходил да притеснява или да досажда на момиче, а вие сте станали б@си мастиите
                                Ми не знам да ти кажа. Първо лелка наричай жена си, ако нямаш нейсе.

Второ, не се познаваме. От фейса ти виждам, че не си първа младост.

Така че, спести ми някакви имагинерни обобщения. Какви лелки те гонят не е мой проблем.

Аз лично забелязвам друг момент. Млади жигола, които си търсят заможни жени да ги издържат.

Да си ме чул да ги одумвам както го правиш ти? Не. Въпреки че да се предлагаш и да си мъж поне според мен е доста по-унизително.

Коментар

Working...
                                X