Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Боже, моля те, удръж ме да не напиша това, което мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Трябва да ти кажа, че след толкова "приятелки", почти съм изчерпал възможните номера и ги разпознавам по "extralinguistic" фактори, поведение, начин на писане, отношение, комуникация и излъчване.
Наскоро се запознах с много готин пич, ръгбист, на 22-23 г. Въпреки че е много готин и млад (на тези години младостта ги краси, и жените и мъжете), няма приятелка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Сега тотално ще го гипсираш и ще оплете пак работата. Хайде сега, нека да й го намекне само и толкоз. Ама не го плаши, че е попаднал на Горгона Медуза, щото той и без туй е наплашен.
Наскоро се запознах с много готин пич, ръгбист, на 22-23 г. Въпреки че е много готин и млад (на тези години младостта ги краси, и жените и мъжете), няма приятелка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това, че се е зарадвала може да значи, че има планове за твоите пари.
може би не трябва да им го казваш директно а да ги оставиш те да си правят сами изводите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеБате, тука още ли сте у първи клас. Пича с възможностите да ходи да замрази сперма докато е време, че часовничето тиктака...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Братле,
според теб хубаво ли е, на 2-ра или 3-та среща с жена, да й кажа, че имам пари и не съм окъсан, че разполагам и имам добри възможности като за България?
Защото го направих и мадамата се зарадва,
може би не трябва да им го казваш директно а да ги оставиш те да си правят сами изводите.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми то да взема и една бръсначка да им пратя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да пратиш на евго 1 литър по еконт.
да черпи мадамите и с гаранция нема никоя да му откаже.
Коментар
-
Ментарляк е тва на магазина моята си е от вино...
да черпи мадамите и с гаранция нема никоя да му откаже.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Същият ментарляк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
Не се ли вижда, кой е най-агресивиния простак в този форум?!, ха ха ха
Нима самото споменаване на Максуел ви извади така от "равновесие". !? хахаха
хахаха
- 1 like
Коментар
-
Поредния агресивен простак дето си мисли че впечатлява...Първо прочети внимателно и бавно ако изобщо можеш да четеш каквото съм написал напъни и втората мозъчна гънка и дано разбереш за какво става дума.За Фарадей и Максуел нямаш капацитет да говориш изобщо с мен а и съм убеден че абер си нямаш какво е късо съединение колко вида са и как се изчисляват токовете на късо съединение...Налегни си задника и по големи простаци от теб съм поставял на мястото им.
Нима самото споменаване на Максуел ви извади така от "равновесие". !? хахаха
хахаха
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар