If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докато той я "хармонизира" - тя ще осъзнае накъде отива тази връзка и ще се "чупи"... Ако не се "чупи", може и да се "хармонизира" , каквото и да включваме в подобно действие. Не ми звучи много примамливо това: "Бих хармонизирал тази жена!"...
Тук говорихме и за онази наша именита спортистка "с танка", която има сума европейски и световни титли по борба... От гледна точка на физиката й - как би ни прозвучало, ако тя иска да "хармонизира" мъжа до себе си? Имала много слава - оттам - признание и пари, но мъжете най-вероятно асоциират с нещо различно действието "ще ме хармонизира"...
Доста усилия трябва да положим, за да разберем, че за всеки един от половете е трудно да промени до сега граден стереотип (например - на 20-годишен/годишна) -на мислене, поведение, действия. Каквито и алтернативи на "хармонизиране" да намерим - това си е най-обикновено превъзпитание.
Кой би могъл да превъзпита 20 годишен/годишна? Затова често се срещат хора от двата пола, които - заради някакви облаги дават вид, че са приели мисленето на другия във връзката... Може би подобна връзка харесва на този, който налага своята воля, пари, имоти...
Въпросът е - до кога ще бъде трайна подобна връзка? В патриархална България, най-общо - жената се е подчинявала на волята на мъжа. Той я е "крадял" за съпруга, а не тя - него, ако и тя да е можела да бъде в някои случаи по-силна физически...
Все пак - жената ще продължи да търси равностойният партньор до себе си, най-често ще използва (ако е възможно!) природните си дадености, за да го изнудва и той да "кръжи в нейната орбита"..., а той ще продължи - след като е "завоювал" дамата - да се стреми към нови "завоевания"..., тя ще опитва да го задържи до себе си (само за нея!), а той ще продължи да се обръща след всяка среща на улицата, за да види възхитен - поредното изваяно от природата - дупе ... (по-вероятно е тя да не му направи забележка, но ако е Станка...)..., майтап, де..., което повечето хора възприемат сериозно, независимо от пола си...
Жената може да се е подчинявала някога но от соца насам ХИЧ не е тъй , особенно по време на соца . А много знае и излита от семейното гнездо и да си троши главата мъжкото чедо ! Та моята теза , че от тогава насам наред със "новите привилегии" на жените неравенството между половете е за сметка на мъжкото чедо и оттам , съвремения средностатистически мъж на заплатка е поттиснат от раждането още ! През соца 95% бяха на заплатки и толкоз ! Да не говорим за хилядите кастриращи похвати на съвремието ..... Това е специално за Arana и компания .
Без качествени мъже/и жени/ няма да има качествен свят ! А за да са такива/мъжете/ трябва възпитание , модели, външни авторитети , среда /средата по възможност мачкаща и създаваща предпоставки за разтеж/
Е, не. Имам си кака на 42. Екстра си е. Ще ме води на Рилския манастир на 6 Октомври. Ок, рекох и, пиши ме с евтината екскурзия, но аз ще се довлека с колата за да съм мобилен. Ако иска с мен, ако не с рейса да ги водят насам натам.
Чшшш, алоууу, ти на Рилския манастир да чистиш грехове ли ще ходиш или да трупаш нови?
Ще трябва първо да те въведем в кръга - един два семинара, нищо работа. Не се искат и сатошита даже - просто девизът е "един за всички, всички за един", т.е. ако дотрябваш - сещаш се. Каките са само една от многото дребни екстри, нищо специално.
Хайде лека ви нощ, че май се поразприказвах повечко от нужното.
В този кръг ме включи. И безплатен гинеколог имат, не че са опрели до мен де.
Айде и от мен лека, че утре съм на работа.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Парясник! Не те е срам! Заради такива като тебе, аз с 40 годишни баби трябва да се излагам. Сега много ми качи летвата. Не е честно.
Е, не. Имам си кака на 42. Екстра си е. Ще ме води на Рилския манастир на 6 Октомври. Ок, рекох и, пиши ме с евтината екскурзия, но аз ще се довлека с колата за да съм мобилен. Ако иска с мен, ако не с рейса да ги водят насам натам.
Джонка ако ме уредиш с някоя доФтурка, шъ ти пратя сатошита.
Ще трябва първо да те въведем в кръга - един два семинара, нищо работа. Не се искат и сатошита даже - просто девизът е "един за всички, всички за един", т.е. ако дотрябваш - сещаш се. Каките са само една от многото дребни екстри, нищо специално.
Хайде лека ви нощ, че май се поразприказвах повечко от нужното.
Не е нужно да и подаряваш, тя ще си ги изкара с две-три вечери работа. Ако наистина е ставаща (говорим над 8 от 10), може да пишеш координати на лични. Естествено, твоето не се губи. Тези от каталога взеха да омръзват, търси се нещо по-невинно.
Тази е 10ка отвсякъде. Висока, около 178 см, стройна, слаба с дълги коси и миглички. И нокти. Позитивна и усмихната. Някой ден ще те запозная, може да прескочим до Сф или Априлци. Но с теб може да менкаме други. Тази ми е на сърце. Ама само изглежда невинна.
В Немско такситата са E-Класи на по 2-3 години. Има и S.
В София са разни смрадливи кошници.
В случая обаче само смятам колко им са скочили разходите заради горивото - с 10 стотинки, а увеличиха цените с по 50 стотинки и мрънкат. Ганьо трябва да се научи, че пари се изкарват с работа, не с "прецакай другарчето".
И да, нормално е цените на услугите там да са в пъти по-високи. За съжаление обаче вече почти се изравниха, без да имаме дори малко приближаване на качеството им или доходите. Важи и за имотите, за храните, за всичко.
Относно каките в София - има един каталог, от който си избираш. Повечето са известни имена - има певачки, журналистки, манекенки, адвокатки, лекарки - все познати лица от родния ефир. Достъп естествено имаме само номенклатурата - още от преди десети е било така, така и ще бъде.
Джонка ако ме уредиш с някоя доФтурка, шъ ти пратя сатошита.
Момето иска да си купи кола. Взела да разглежда обяви и сайтове за секънд хенд коли. Инак - красавец, виж го, Мустанг. БМВ - оле, и с шибидах, и е 3 литра, ооо, и е само 15К лева.
Чудя се дали да не я черпя една първоначална вноска и да си плаща лизинга на нещо ново. Като за нея. Утре ще се почупи тва железо и е неспособна да го оправи.
Не е нужно да и подаряваш, тя ще си ги изкара с две-три вечери работа. Ако наистина е ставаща (говорим над 8 от 10), може да пишеш координати на лични. Естествено, твоето не се губи. Тези от каталога взеха да омръзват, търси се нещо по-невинно.
Парясник! Не те е срам! Заради такива като тебе, аз с 40 годишни баби трябва да се излагам. Сега много ми качи летвата. Не е честно.
Момето иска да си купи кола. Взела да разглежда обяви и сайтове за секънд хенд коли. Инак - красавец, виж го, Мустанг. БМВ - оле, и с шибидах, и е 3 литра, ооо, и е само 15К лева.
Чудя се дали да не я черпя една първоначална вноска и да си плаща лизинга на нещо ново. Като за нея. Утре ще се почупи тва железо и е неспособна да го оправи.
В случая обаче само смятам колко им са скочили разходите заради горивото - с 10 стотинки, а увеличиха цените с по 50 стотинки и мрънкат. Ганьо трябва да се научи, че пари се изкарват с работа, не с "прецакай другарчето".
И да, нормално е цените на услугите там да са в пъти по-високи. За съжаление обаче вече почти се изравниха, без да имаме дори малко приближаване на качеството им или доходите. Важи и за имотите, за храните, за всичко.
Относно каките в София - има един каталог, от който си избираш. Повечето са известни имена - има певачки, журналистки, манекенки, адвокатки, лекарки - все познати лица от родния ефир. Достъп естествено имаме само номенклатурата - още от преди десети е било така, така и ще бъде.
Стига ревал бре, хвани тая енергия я култивирай малко !
Ма не ги возя с такси, Вълчо. Тази дето я видя я питах ако бях по-млад щеше ли да ме вземе. Тя каза да. Аз пък контрирах че това значи че имам все още шансове. Тя се усмихна и ми каза - сега брак ли ми предлагаш.
Ти качвал ли си се в такси у швабско? Май не си. Или искаш и такситата да са на 10 пъти по-ниски цени в БГ?
пп. Ако знаеш само откак се махна ти от БГ, Левчо какви каки върти, ум ше ти зайде. Тоя Левчо, гиди дърти парясник! Дал господ всекиму!
Коментар