Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Т.е. развиваш анимусът си . Лошо няма но не забравяй ,че егото е илюзия .Развивай анимусът си за да развиваш женското си ниво на съзнание . Стигни до София ! АрхитекЪТ те е определил за жена и пътят е този . Аз съм на етап в търсене на грешки на матрицата , там може би е ключът за свободата .
София ще видим как ще се очертае тази година, защото духовете май ме слагат за зъбчато колело на някои събития. Живот и здраве …
Приятна сиеста засегаLast edited by Arana; 14.05.2023, 14:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
В рамките на майпата, аз съм си заседнала в его фазата и не ми е зор да се възвишавам особено. Който иска да се бъхти
Коментар
-
Мъжът търси архетипът на майката , там където се е чувствал в безопасност и в едно цяло със вселената, господа , майка си ! Това е и парадоксът ,че у живия живот това е метафизика и за постигането му не е нужна жена а повдигане ,възвишаване и осмисляне и разбиране на природата и естеството на нещата . Нагонът , егото и прочие са програми на архитекта , програми за робство ! Изключително трудна задача !
Коментар
-
Затова казах изкуство. Иначе материален господар на материалната вселена си е мъжката енергия. Разбирай строителство, миньорство, корабоплаване и всякакво покоряване на материалния свят, енергията за всичко това предполагам знаеш кой я подава.
- 1 like
Коментар
-
Нека уточним , мое мнение е,че творчеството не е изначално женска територия .Мъжът твори-създава без емоцията да е градивен елемент , с разум , дънов има много верни постулати . Виж емоционалното творене е друга материя , там на мъжа му трябва анима и балансът е крехък , щото кодът си е код . И според мен процесът е обратен , емоция ,чувства , творене т.е. анимата ги превзема .
В този контекст архитектурата ми е много гранична.Last edited by Arana; 14.05.2023, 14:16.
Коментар
-
Не сещам къде беше - принципно всеки творчески процес може да доведе до този страничен ефект поради самия характер на процеса. Сетих се - Сандт Гуру. Творчеството е женска, мощна женска енергия. Всяко изкуство принцино.
Мелинда Донер го казва по различен начин в книгата си.
Коментар
-
Кокретното е повдигането . Един по повдигащ се дух няма да те манипулира ,защото ще знае,че това вкарва и него енергиино във спиралата надолу, а постигането на целта ,чрез този похват носи обвързване със жертвата/ите и пристрастява .
Коментар
-
Тогава е комбинация. Основата може да е всеки елемент по тази логика, освен ако нямаш предвид нещо конкретно и очевидно, което пропускам.
- 1 like
Коментар
-
Както и Да Винчи ,както и много други . Обяснението би могло да бъде ,че анимата ги е превзела и от там творчеството .
Мелинда Донер го казва по различен начин в книгата си.
Коментар
-
"Най" не бих казал, манипулацията е акт на контрол и власт , акт на сила със обратен знак . Натам помисли ,водата ли е в основата .
ПП Един въздушен знак така тънко ще те манипулира , както се казва "ще се е...е във въздуха"
Коментар
-
Това не знам. То има и теория, че въобще не ги е писал той, а някакъв аристократ, обаче по това време ристократ да пише пиеси се е смятало за неподходящо занимание и затова се е криел зад имо на Били, който бил за камуфлаж. Теории всякакви.
Коментар
-
Мое мнение е ,че сонетите са писани за МЪЖ !Last edited by Arana; 14.05.2023, 13:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеПачангич, все се кабя да те питам нещо. Малко оф топик, ама алекс да не ме трие.
Принципно водните знаци ли са най-манипулативните?
ПП Един въздушен знак така тънко ще те манипулира , както се казва "ще те е...е във въздуха"Last edited by pa4anga; 14.05.2023, 13:55.
Коментар
-
Били Шекспир, естествено. Велик.
Коментар
Коментар