If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И неговата история е интересна.Бил е женен,когато съседно племе напада стана му,докато той е на лов и залавят жена му.Той събира съюзници и разгромява това племе и си връща жената.Да,ама тя е бременна.И не се знае дали е бременна от него или от мъжът от другото племе, при който е живяла.И се ражда момче Джочи.Който приема като свой син,а после има още трима сина от нея .Но така и не определя за наследник най-големият си син,а разделя владенията си на 4 части.Впоследствие внуците ш правнуците му се сбиват и така империята рухва за 100 години. А ако е бил легитимен първородният му син той е щял да поеме цялата власт и така властта да се предава от баща на син без други да се домогват до нея.
Така че права си до известна степен.
Жените ни влизат под кожата.Дори и на най-силните мъже.
Доста голям процент от мъжете отглеждат чужди деца ! Непостоянство ,твоето име е жена ! Арана съм сигурен ще каже кой го е писал това !
И неговата история е интересна.Бил е женен,когато съседно племе напада стана му,докато той е на лов и залавят жена му.Той събира съюзници и разгромява това племе и си връща жената.Да,ама тя е бременна.И не се знае дали е бременна от него или от мъжът от другото племе, при който е живяла.И се ражда момче Джочи.Който приема като свой син,а после има още трима сина от нея .Но така и не определя за наследник най-големият си син,а разделя владенията си на 4 части.Впоследствие внуците ш правнуците му се сбиват и така империята рухва за 100 години. А ако е бил легитимен първородният му син той е щял да поеме цялата власт и така властта да се предава от баща на син без други да се домогват до нея.
Така че права си до известна степен.
Жените ни влизат под кожата.Дори и на най-силните мъже.
Моят идол е Чингис хан. Него никоя жена не го е въртяла на малкият пръст.
Не ми хвали мъж, който го върти жена на пръста си.
Друг въпрос е доколко действително тая мадам е имала власт над Луи 14-и.
За въображението като основна движеща сила в мирозданието ти говорех и е Луи 15ти .
Една от историите визира животът на небезизвестната мадам дьо Помпадур. Ненадмината в използването на въображението и символите. Въртяла го Луи XV на малкия си пръст.
Препоръчвам. Изключително умна за времето си жена.
Моят идол е Чингис хан. Него никоя жена не го е въртяла на малкият пръст.
Не ми хвали мъж, който го върти жена на пръста си.
Друг въпрос е доколко действително тая мадам е имала власт над Луи 14-и.
Една от историите визира животът на небезизвестната мадам дьо Помпадур. Ненадмината в използването на въображението и символите. Въртяла го Луи XV на малкия си пръст.
Препоръчвам. Изключително умна за времето си жена.
безимотен лузър си само в имотната тема
тук топика е друг и следва да те определят по друг критерий
лично за мен, най- приятните цели са участници, които издават лични подробности и лесно се палят
страхотен моабет става за тяхна сметка. най-често е добронамерен.
Няма проблем всеки да си мисли каквото ще.Въпросът е,че в много случаи има злонамерени обиди.Ето и с теб се шегуваме,ама е добронамерено.
Както и да е.
Свикнал съм вече. То какво ли не ме изкараха в тоя форум, че съм бил безимотен лузър,че съм карал стара трошка, децата ми мизерствали и така нататък. Но за пръв път чувам,че някой наема квартира, за да ходи да бие чекии в нея .Наистина се изисква богато въображение за подобно нещо.
А и не мога да го опровергая-няма как да публикувам снимка на жената,която посещава тая квартира. Параграф 22.Утре ще мина през квартирата да си бия една злобарка.
безимотен лузър си само в имотната тема
тук топика е друг и следва да те определят по друг критерий
лично за мен, най- приятните цели са участници, които издават лични подробности и лесно се палят
страхотен моабет става за тяхна сметка. най-често е добронамерен.
Без да вземам страна в спора, само за протокола, бих казал, че човек може да има квартира, а в същото време, наистина случайният секс да му бъде чужд (както е казвал участникът в спора Миро).
НА доста инфо попадам в нета, където дори се казва, че в последните години е тенденция младите да търсят и живеят на квартира (откъдето се формират и високи наеми в София и по-големите градове - не само в България)...
Т.е. - за много хора животът под наем е нещо обичайно, както и храненето, спортуването, културните развлечения, секса...
Със сигурност, едно жилище не се наема само за секс, но би могло да бъде наето, за да бъде близо някой/някоя до своя избраник.
Вариантите са много, а как ние тълкуваме събитията в нечий живот - това е съвсем различно.
Хубав ден и успешен старт на дебатите!
Квартира не се наема за случаен секс, щото не е ясно кога и дали изобщо ще ти се отвори парашута.При случаен секс си плащаш на хотел-ебалник за няколко часа,а може и в колата.
Квартира се наема като си имаш любовница/и.Та в тоя ред на мисли наистина не търся случаен секс, при положение, че съм женен и съм си наел любовна квартира. Кога ще смогна, та и още жени да търся?Друг въпрос е,че живея в по-малък град и много хора ме познават,та не е толкова лесно да почна да свалям случайни жени.Ако някой мъж е женен и това не му пречи да сваля много жени и да прави секс с тях,мога само да го поздравя. За повечето женени мъже единственият вариант е дълготрайна връзка извън брака.Или да не е дълготрайна, но да е някаква връзка, а не да ходи да сваля непознати жени, които я му вържат,я не.
Та за ерген софиянец може и да е лесно да сваля жени, в моя случай не е.И не искам да разправям врели некипели и да се правя на нещо, което не съм.В анонимен форум всеки може да се изкара всякакъв.
То и аз имам един разведен приятел,който за няколко месеца прекара десетки жени,ама е свободен и живее в София. Като си женен и живееш в по-малък град, нещата стоят по много различен начин.
Ти изплиска пак легена , олаби бе . Никой хороскоп не ти прави , мишока каза ,че нещо съм бил казал . Кво и аз незнам Ти говориш за квартири ,държанки но казваш че случайнитят секс ти е чужд . Ти си тоя дето говори за себе си . Аз съм тоя дето говори по принцип А НЕ за себе си ! ВдЯваш или ти е трудно ?!
Без да вземам страна в спора, само за протокола, бих казал, че човек може да има квартира, а в същото време, наистина случайният секс да му бъде чужд (както е казвал участникът в спора Миро).
НА доста инфо попадам в нета, където дори се казва, че в последните години е тенденция младите да търсят и живеят на квартира (откъдето се формират и високи наеми в София и по-големите градове - не само в България)...
Т.е. - за много хора животът под наем е нещо обичайно, както и храненето, спортуването, културните развлечения, секса...
Със сигурност, едно жилище не се наема само за секс, но би могло да бъде наето, за да бъде близо някой/някоя до своя избраник.
Вариантите са много, а как ние тълкуваме събитията в нечий живот - това е съвсем различно.
Палячо-не аз,а ти твърдиш колко лесно било в наши дни да се прави секс. И аз ти потвърждавам твърдението.
И доколкото си спомням, ти започна да ме обсъждаш.Даже хороскоп ми правиш.Аз нищо не съм казал за личния ти живот. Така че като не се интересуваш от моята личност, недей да ме коментираш.Аз не се интересувам от твоята личност и не те коментирам.
Много лесно мога да ти вляза в тона и да почна да пиша гадости дали задоволяваш жена си, дали си лузър, смотан и тем подобни.
Но НИКОГА не говоря неща за хора,които не познавам. Единствено мога да си позволя обиди в отговор на такива към него.Но в тия обиди няма и намек за личния живот на опонента.
Ти изплиска пак легена , олаби бе . Никой хороскоп не ти прави , мишока каза ,че нещо съм бил казал . Кво и аз незнам Ти говориш за квартири ,държанки но казваш че случайнитят секс ти е чужд . Ти си тоя дето говори за себе си . Аз съм тоя дето говори по принцип А НЕ за себе си ! ВдЯваш или ти е трудно ?!
Пак да ти кажа , хвалещият се У нета женен мъж с квартира за метресата е изначално лУзъР ! Не се обиждай а вдени ,че никой освен теб самия не се интересува твоята личност !
ПП Пиши от квартирата ,ама не тука а на жена си !
Палячо-не аз,а ти твърдиш колко лесно било в наши дни да се прави секс. И аз ти потвърждавам твърдението.
И доколкото си спомням, ти започна да ме обсъждаш.Даже хороскоп ми правиш.Аз нищо не съм казал за личния ти живот. Така че като не се интересуваш от моята личност, недей да ме коментираш.Аз не се интересувам от твоята личност и не те коментирам.
Много лесно мога да ти вляза в тона и да почна да пиша гадости дали задоволяваш жена си, дали си лузър, смотан и тем подобни.
Но НИКОГА не говоря неща за хора,които не познавам. Единствено мога да си позволя обиди в отговор на такива към него.Но в тия обиди няма и намек за личния живот на опонента.
Коментар