If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе и мъжете е добре да си правят децата, ако е възможно, по-рано. Щото то не е само да ги направиш, после си е гледане, търчане. Добре е до около 30 да си свършил тази работа.
Така е. На 40+ не си с тази енергия като на 25 г.
Въпреки че правиш нещата по-перфектно, обикновено е по-бавно и по-трудно.
Но вината е отново на съвременните българки, които раждат късно и малко деца.
Един лекар обясняваше, че не пандемията е виновна, а липсата на комуникация и много високите критерии и при двата пола.
чувал съм, че при мъжете срока на годност е по-дълъг
Абе и мъжете е добре да си правят децата, ако е възможно, по-рано. Щото то не е само да ги направиш, после си е гледане, търчане. Добре е до около 30 да си свършил тази работа.
а на мен един познат ми е разказвал, че негов приятел е женен за такава жена,
която известно време е работила като ненадеждна в гърция.
и казваше, че много добре се грижи за децата и за мъжа си.
ok,
Въпросната жена изглеждаше като курвенце, което виси по кафетата.
Беше ми казала, че иска да забременее в рамките на 2021, но така й не успя като не прави опити.
В една от групите за запознанства, където пиша, има един мъж на 30г, с когото си чатим понякога.
Висок, симпатичен, образован, от София (аз съм го споменавал) ........., каза, че подобно на мен е похарчил доста пари да черпи момичета с 0 или малък успех.
С него имаме обща приятелка, на 37г. от Пловдив. Тя е много активна в тези групи, привества мъжете, контактва ги, но не е пуснала нито на него, нито на мен. С него са се виждали и на живо, но няма да стане нищо след 3-4 срещи. Възприема го като приятел и няма намерение да пуска.
Ние сме се виждали с нея на камери. Виждал съм и стари нейни снимки от преди 10г., на които изглежда "ненадеждна". Друга дума искам да напиша.
а на мен един познат ми е разказвал, че негов приятел е женен за такава жена,
която известно време е работила като ненадеждна в гърция.
и казваше, че много добре се грижи за децата и за мъжа си.
В една от групите за запознанства, където пиша, има един мъж на 30г, с когото си чатим понякога.
Висок, симпатичен, образован, от София (аз съм го споменавал) ........., каза, че подобно на мен е похарчил доста пари да черпи момичета с 0 или малък успех.
С него имаме обща приятелка, на 37г. от Пловдив. Тя е много активна в тези групи, привества мъжете, контактва ги, но не е пуснала нито на него, нито на мен. С него са се виждали и на живо, но няма да стане нищо след 3-4 срещи. Възприема го като приятел и няма намерение да пуска.
Ние сме се виждали с нея на камери. Виждал съм и стари нейни снимки от преди 10г., на които изглежда "ненадеждна". Друга дума искам да напиша.
Хич не харесвам шегите на свой гръб. В България животът не е много уреден, постоянно има някакви проблеми и за това все още не съм решил въпроса с репордукцията.
А стига, ве! Трътлеста и космата, че и стрина (Гергина).....
Евго, не се съгласявай! Само добре епилирана би ти подхождала!
Евго няма да (си) го даваме, ако тя не е стройна, дългокрака и дългокоса, скромна и да го гледа в очите, а встрани да не поглежда! Евго е младеж, който заслужава най-доброто. Толкова години е учил и се е пазил. И не в претенциозен: иска наследник, когото да осигурява. Майката, затова е майка - за да се грижи за детето/децата. Евго бачка , изкарва пари. Какво повече искаме от него? Нормално е той да има своите условия и претенции.
Натам вече ще е разочарованието... Ако ще - самата принцеса на Монако да му падне на колене ... Сложно е. Всеки е наясно.
Благодаря за точния и позитивен коментар.
Хич не харесвам шегите на свой гръб. В България животът не е много уреден, постоянно има някакви проблеми и за това все още не съм решил въпроса с репордукцията.
Ииии Направо го разсипахте тоя клетник Евго. Странно защо не отговаря, дали не е в таксито с оня хашлак или пък може би прави баници на скъпите си лели. Където и да е, но нека не забравя че освен жените и мъжете също имат биологичен часовник и оня също тиктака като социалистически такъв.
чувал съм, че при мъжете срока на годност е по-дълъг
Евго няма да (си) го даваме, ако тя не е стройна, дългокрака и дългокоса, скромна и да го гледа в очите, а встрани да не поглежда! Евго е младеж, който заслужава най-доброто. Толкова години е учил и се е пазил. И не в претенциозен: иска наследник, когото да осигурява. Майката, затова е майка - за да се грижи за детето/децата. Евго бачка , изкарва пари. Какво повече искаме от него? Нормално е той да има своите условия и претенции.
Натам вече ще е разочарованието... Ако ще - самата принцеса на Монако да му падне на колене ... Сложно е. Всеки е наясно.
еми тя много ще го гледа и няма да изневерява
а привечер като го наседне, кревата ще скърца душмански
у наше село имаше 2 или 3 цигански семейства. деца сме били, но съм запомнил, че веднъж така приклещили някакъв младеж на калъп с циганката, че се наложило да се ожени за нея.
да не му скроят тоя номер, че момчето е образовано и имотно.
Ииии Направо го разсипахте тоя клетник Евго. Странно защо не отговаря, дали не е в таксито с оня хашлак или пък може би прави баници на скъпите си лели. Където и да е, но нека не забравя че освен жените и мъжете също имат биологичен часовник и оня също тиктака като социалистически такъв.
евго, ти май по телевизионни образи се увличаш
ама те са измислени героини
що не фанеш неко трътлеста космата стрина от на пешето селото да видиш как е в живия живот
Коментар