IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Стабилната жена се среща а не се търси. Търсещите хапват АКО-то обикновено .
    Преливаш от мозък!

Според теб - не можеш да срещнеш "стабилната жена", търсейки?

По какви причини не ти се получава и колко "стабилна" я търсиш (може би - в килограми)?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Бройки не ща. Минах я тая възраст вече.Ще си търся стабилна жена до мен.Имам един познат вече пенсионер,който беше голям плейбой. И сега нито деца има, нито жена до себе си.Вместо да дундурка внуци, сега е самотен. Така че всичко е до време.
      Може и българка. В предишните си мнения доста прекалих с критиките към българките.Имам предвид като цяло, а не коментарите ми в отговор на обиди от жени във форума .
      Стабилната жена се среща а не се търси. Търсещите хапват АКО-то обикновено .

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
        Добро утро,

виждам, че е имало яка дискусия тези дни,

Не препоръчвам на Миродес да се развежда. Като дойде в София, може да се отдаде на неангажиращ секс и да ходим с него по баровете за мацки,

Сексът и корът са до време. А мъжете към 50г правят много глупости, пример за това са баща ми и дядо ми.

Чаената чаша ... Ужасен език има, нетактична и злобна жена.

Поздрави
        Бройки не ща. Минах я тая възраст вече.Ще си търся стабилна жена до мен.Имам един познат вече пенсионер,който беше голям плейбой. И сега нито деца има, нито жена до себе си.Вместо да дундурка внуци, сега е самотен. Така че всичко е до време.
        Може и българка. В предишните си мнения доста прекалих с критиките към българките.Имам предвид като цяло, а не коментарите ми в отговор на обиди от жени във форума .
        Last edited by mirodes; 12.09.2022, 12:53.

Коментар

• Добро утро,

виждам, че е имало яка дискусия тези дни,

Не препоръчвам на Миродес да се развежда. Като дойде в София, може да се отдаде на неангажиращ секс и да ходим с него по баровете за мацки,

Сексът и корът са до време. А мъжете към 50г правят много глупости, пример за това са баща ми и дядо ми.

Чаената чаша ... Ужасен език има, нетактична и злобна жена.

Поздрави
          Last edited by RUBLA; 12.09.2022, 10:28. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Мога ли да ти помогна с нещо?
            за съжаление не
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Помогни на себе си !

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga
                Достатъчно е да си прочетеш няколко мнения подред ! Ако на момента не прозреш ,че си изплискал легена си за 4-ти !
                ПП Но аз имам прозрение . Ти си селск ...я бек с панелката в слатина ,който е пиян с пърцуца още от сутринта . Същото подреждане на думите. С новото логване във кривия форум си влязъл с нова роля ! Не ти отива ИЧ ! Привижда ти се младо на теб, боли те ръката нали ?!

Коментар

Ще избирам бъдещата си съпруга от тях.А и не само от тях.Ще вляза в обувките на Евго,докато намеря подходящата.
                  Съвсем добронамерено: рускини, украинки... - са жестоки националистки. Нямаш шанс наследниците да са други, освен руснаци. ТЯ ще е водещата в тяхното възпитание и МИСЛЕНЕ! Първо ще се почне с руски думички (в голяма част от времето и разбира се - в твое отсъствие)..., а това ще бъде, за да се изгради РАЗДЕЛИТЕЛНАТА линия между теб и тях...

Не те плаша. Давам ти възможност да пРогледнеш правилно в бъдещето...

Успех! ... И дано ме опровергаеш...
                  ​​​​​​

Коментар

Ще избирам бъдещата си съпруга от тях.А и не само от тях.Ще вляза в обувките на Евго,докато намеря подходящата.
                    Предрекох аз, че Евго ще има сериозна конкуренция

Коментар

• Last edited by mirodes; 11.09.2022, 19:40.

Коментар

• mirodes, развеждай се спокойно! Не се тревожи за жената и децата!

Ние, дето сме със стабилни семейства и без това помагаме на разведените си приятелки...
                        Аз имам 4 такива, и им помагам от време на време. Я някое да забера от училище, друго да заведа на спорт с моите, ползвам редовно услугите на една разведена приятелка, и винаги й оставям бакшиш, въпреки че мога да ползвам по-добра услуга и на по-добра цена...

Все ще се намерят някои и на твоята жена да помогнат да си изгледа децата...
                        А ти се забавлявай на воля... с рускинки, украинки, и други красиви животинки...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Дадох го като пример за мярка, с която да се преодолее демографският срив. Не че аз съм тръгнал да го правя.
                          А двете рускини какво точно ще ги правиш?

Коментар

Какъв личен пример?Всеки втори брак завършва с развод. Много ясно, че имам неуредици в брака,щом си търся друга жена. Трябва да съм луд всичко да е наред и да си зарежа семейството заради друга жена.По-добре така,отколкото да започна паралелна връзка и да лъжа жена си, а на другата да давам напразни надежди.
                            А в карма не вярвам. Всеки сам кове съдбата си.
                            Ти си знаеш най-добре, ама чак пък многоженство …

Коментар

Нонсенс е само за такива като теб.От другият бряг на реката. Какво общо има възрастта на децата ми с евентуална нова връзка?И разлика от 15 и 17 години с жените.Едната жена е на 32 години. Не на 16 години. Какво толкова невероятно има мъж на 47 години да се обвърже с 32 годишна жена?
                              И за многоженството пиша като възможност да се въведе в България като вариант за справяне с демографската криза.Не че аз съм тръгнал да правя харем.
                              С личния пример, който би дал на дъщерите си според мен, но кармата си е твоя.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
                                Смятай , имал две момичета на възраст 1г-6г но иска две рускини на по 20 г и 30г и говори за многоженство . Пълен нонсенс !
                                Ти го каза, Пилате

Коментар

Working...
                                X